mislim, pol pa res moraš povedat, kje si dobila. ker kolkor jaz vem, tega dela še niso predvajali. če pa so ga že prej na net spustili, pol pa deli z nami to informacijo!
Ja jst lowdam use z emule.Pa nikol ne vem kdaj izzide ker del losta oz če so ga že predvajal..pač napišm u emule pol pa vidm če je najdl kej nouga pa zlowdam.Sam nism zihr če je to najnovejši oz če je še ker novejši že uzuni
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
js sem pa pri začetku 2 sezone, zdj si downloadam 8 del, drugač mi je pa res ful dobra nadaljevanka. Sam mi gre na živce zdj ko so še te druge pokazali, ki so strmoglavli na drugem koncu otoka vsi so mi taki odvratni še posebi ona ženska...pa onga k je ubila je bil eden izmed njih, res hudo....
ja kako si loh gledala že 20.del??? men tut to zdj ni nč jasn jst bi tut rada gledala že 20.del!!!! o komu se pa gre v 20.delu? kdo je osrednji karakter?
jooj upam da nism jst kej zajebala ..k zdej k ste use rekle da kao tega še ni uzuni, sm skor zihr da sm pač lowdam z emule in pač pogledam kere dele se da zlowdat pa sm dol potegnla..pa je pisal kao druga sezona pa 20 del..tko da ne vem...dej bom vidla zdej 3.5 kaj se bo dal dobit pa če je isti del!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!