Ne morem si kaj, da se ne bi smejala. Haha, fora bi še bila, da bi se pisal isto in potem bi fanta v šoli poklicali pred tablo: Prodan Prodan, prosim pridi naprej.
Yazmeen napisal/-a:Al pa jst sm umrla, k sm slišala za Jadvigo (wtf is Jadviga?!) in pol sm zmer, k sva šle s kolegico ven in spoznale kšne tipe in smo se pač predstavl, prbila, da mi je Jadviga ime Kolegica je bla pa Mafalda! To bi mogl videt te poglede, k se niso upal smejat, k niso bli zihr a nama je res tko ime, al se hecava
Lol, revčki.
Jao ta imena: Ščenedraga, Ubislava ... Uf, dobr da je šlo to mimo.
Drgač je mel pa men sosed zmagovalno kombinacijo imena pa priimka: Rudi Medved
Ne vem, kaj je narobe z imenom Franc?! Men se zdi čist lepo ime.. Prav tako kot Janko; mam enga prjatlaa. Ne vem zakaj se folk zgraža nad lepimi slovenskimi imeni
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Jst tud poznam enga Francija, k je star 15 let pa je največja faca... Prej mi ime sicer ni bil všeč, zdej se mi pa niti ne zdi več napačen. No ja, ne bi ga dala svojemu otroku...
Lejla86 napisal/-a:Jst tud poznam enga Francija, k je star 15 let pa je največja faca... Prej mi ime sicer ni bil všeč, zdej se mi pa niti ne zdi več napačen. No ja, ne bi ga dala svojemu otroku...
Jaa, jz tut enga, sošolca od brata. Pa sem se najprej ful smejala pa hecala skoz s tamalim .. Zdej sem se pa navadila pa mi je čist normalno ime. Tko smo tut z enim Janezom skupi gor rasli pa se mi zdi čist usual ime, sploh ne smešno.
Tigi napisal/-a:No ne se smejat ampak od moje stare mame teta 20 let nazaj (sedaj je ta teta že pokojna) hotela mojo mami prepričat, da bi mi bilo ime Školastika. Ja res je! Ampak moja mami pri zdravi pameti nikakor ni hotela dat men tega imena tako, da sem lepo Helena sedaj.
Ja taka imena so bila včasih.
Ampak, da bi bila sedaj Školastika bi se kr preimenovala.
Sorry...sam mim tega posta ne morm. Zdej se že smejim 15 min skup .
Ne me zajebavat no . (Vso spoštovanje pokojni teti)
Drugač pa...so me najbol nasmejala (iz seznama) tale.
Ženska: Brzila Brzota Budislava Gostidraga Manjdraga Živina
Možga: Ščenedrag Čistilo