5 žensk pika com/5 moških.com
-
- Sramežljivka
midva s fantom sva šla gledat 5moških.com in sva se nasmejala do solz. men je biu najboljši lado, zrnec me je pa kr mal razočaral sm upala da bo bolši. za karte je pa tko moj jih je čist slučajno dubu isti dan k so dal vn nove predstave je klicu neki čez 10 zutri in mu je rekla da je meu srečo ker je blo že pou razprodan in da če bi klicu čez pou ure da zihr nebi blo nič več. zato je najbol počakat tist dan k odprejo nove predstave in takoj poklicat pa dobiš
-
- Kofetarica
js mam karte za 5moskih.com komi cakaaaaaammmmmm...koncn sm jih dubila
drugac me sicer mal mot da so ufural javšnika namest tastarga cavazze, ker se to res primerjat ne more, boris sexapiln un pa kr en kekc brez zob
..no ja..mogoc bom presenecena. glavn da mi niso ladota pa sebatjancka skenslal 

drugac me sicer mal mot da so ufural javšnika namest tastarga cavazze, ker se to res primerjat ne more, boris sexapiln un pa kr en kekc brez zob

Zivljenje je piskotek!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Dejte ženske k dobite karte za 5moških.com pa če je kje kaka LJ ali gorenjska dejte mi vsaj sporočit pa še zame vzet?
PROSIM
PROSIM

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
^ Migrena, kje pa je predstava?
Midva z mojim sva zadnjič gledala 5žensk.com in mi je bilo super. Heh, smejala sva se nonstop ( no lubi je včasih malo bolj tiho sedu
). Men so bile fuul všeč, še posebi Zvezdana in Tina. Prou komi čakam, da še moške vidm. 
Midva z mojim sva zadnjič gledala 5žensk.com in mi je bilo super. Heh, smejala sva se nonstop ( no lubi je včasih malo bolj tiho sedu

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Jest sem šla moške gledat v Mengeš sam mislim, da ni nič več razpisanih predstav... če te slučajno zanima mal čekirej na http://www.spasteater.com.
Sam vse kar lah rečem je
... smešni so bli do konca.
Sam vse kar lah rečem je

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.