Barcelona

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jess° napisal/-a:sama Barcelona nima letališča.. ?
Seveda ga ima!
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

BLUBABY napisal/-a:Clickair pristaja na glavnem letališču Barcelone - Aeroport de Barcelona. Letala so pa tud vredu, čeprou jz sm z clikairom imela najbolj neprijetno izkušnjo, ker je med letom začelo letalo se ful spuščat hitr in je bla cela panika že, potlej pa so se stvari umirile. Tko da to je blo sam naključje pomoje, al pa neizkušen pilot..Se pa ponovem dost bolj splača Ljubljana - Barcelona kot pa Venice - Barcelona..;)

Hm..a to naročiš karte pri Adrii, al lahko kje na netu?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

hm.. tudi jaz grem letos vrjetno v barcelono pa me zanima kako so kaj cene tam kar se tiče hrane (v trgovini) pa pijače v lokalih, restavracijah, nočno življenje :D grem še namreč vrjetno prej v pariz in nevem kolk keša mi bo ostalo.. no hvala za odg. :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Cene niso lih luštne. :)
Sploh v strogem centru je vse rahlo zasoljeno. Če greš recimo na La rambli na pijačo, ti postrežnino notr zaračunajo 1€ na kos (ne na osebo), zuni na terasi pa 1,5€ al 2€, neki tazga, isto na kos. S prjatlco sva tko za dva ledena kapučina plačali 12€. Luštno. :)
Nočno življenje pa odvisno. Med tednom sva midve dali 5€ za bus+ vstopnino za Pacho, če je kak hud parti so verjetn dost dražje vstopnine za diskače, drgač pa med vikendi pa pomoje 20-25€ (vsaj za te tavelke). Sam to sklepam glede na to, da so ble tok vstopnine v Madridu, k v Barci nisem bla čez vikend. :) Kšni manjši klubi so cenej verjetno. So pa cene pijač pol notr tut ubitačne. :D
V restavracijah pa nisva jedli, k sva bli na low budget varianto pa sva bli bl na sendvičkih, oz. sva meli v hostlu neko večerjico not vključeno.
V trgovinah pa isto ni pocen hrana. Probi kak nizkocenoven market najt, da bo cenej, če se ti bo dal. Če ne pa planiri, mal se nazaj držat v Parizu. :)
Mislm sej ti tko grooozn drago, sam je pa dražje kot pri nas.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

heh hvala za odgovor :) pariz pa mi itak vrjetno odpade prej..tako da se veselim španije.. :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Kako je pa s plažami? So res tako polne ali se da komot dobit prostor?
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

^^ So res polne, ampak se še vedno da dobiti mesto. Morda ne čisto ob morju, se pač sprehodiš tiste 2-3 minutke.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Hvala za odgovor.

Kako pa kaj kradejo v Barceloni? Predvsem na plazi. No, sklepam da ni ravno dobro imeti na plazi s seboj vse osebne dokumente, polno denarja, gsm in se kaj ter potem iti v vodo. :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

^ Bi rekla, da to nikjer ni dobro reskirati. ;)
jzt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jzt »

Jaz sem danes rezervirala preko Clickaira za september, prišlo me je nekaj manj kot 90 evrov. Kakšne koristne informacije glede hostlov/hotelov?
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

miikena napisal/-a:Cene niso lih luštne. :)
Sploh v strogem centru je vse rahlo zasoljeno. Če greš recimo na La rambli na pijačo, ti postrežnino notr zaračunajo 1€ na kos (ne na osebo), zuni na terasi pa 1,5€ al 2€, neki tazga, isto na kos. S prjatlco sva tko za dva ledena kapučina plačali 12€. Luštno. :)
Nočno življenje pa odvisno. Med tednom sva midve dali 5€ za bus+ vstopnino za Pacho, če je kak hud parti so verjetn dost dražje vstopnine za diskače, drgač pa med vikendi pa pomoje 20-25€ (vsaj za te tavelke). Sam to sklepam glede na to, da so ble tok vstopnine v Madridu, k v Barci nisem bla čez vikend. :) Kšni manjši klubi so cenej verjetno. So pa cene pijač pol notr tut ubitačne. :D
V restavracijah pa nisva jedli, k sva bli na low budget varianto pa sva bli bl na sendvičkih, oz. sva meli v hostlu neko večerjico not vključeno.
V trgovinah pa isto ni pocen hrana. Probi kak nizkocenoven market najt, da bo cenej, če se ti bo dal. Če ne pa planiri, mal se nazaj držat v Parizu. :)
Mislm sej ti tko grooozn drago, sam je pa dražje kot pri nas.

Zanimivo,jst sm bla maja v Barceloni za en teden,pa se mi je zdela zelo poceni...Disko (v kompleksu MareMagna) je bil brez vstopnine in ful fajn,hrana in pijaca (tud alko) v trgovinah zelo poceni,na La Rambli so cene itak zasoljene,ker je pac "center dogajanja",sploh cez dan..
To kar si napisala o postreznini je tud res..
Ajaa,se neki - v Barci so Mango,Zara,Stradivarus,Bersha ful poceni ;) Meni je blo kar zal,k nism mela dovolj denarja za si se kakih cunjic nabavit :(
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

jzt napisal/-a:Jaz sem danes rezervirala preko Clickaira za september, prišlo me je nekaj manj kot 90 evrov. Kakšne koristne informacije glede hostlov/hotelov?

Kako si pa to nardila? :oops: :oops:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja na njihovo spletno stran pojdi.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Anelise, prej še ni blo inflacije pa dviga cen pri nas. :P
Drgač ne vem, men se res ni zdela poceni, ker je blo pač vse dražje kot pr nas. :)

Kar se pa trgovin tiče sm se pa tm nažalost bl v Desigual zapičila, tko da niti nisem opazila, a je ostalo kej cenej al ne kot tle.
Pa na višku sezone sm bla tm + hostel pri Rambli .. Kar je verjetn okol vse res mejčkn dražje, kukr nekje vn iz centra, ja.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

miikena napisal/-a:Anelise, prej še ni blo inflacije pa dviga cen pri nas. :P
Drgač ne vem, men se res ni zdela poceni, ker je blo pač vse dražje kot pr nas. :)

Kar se pa trgovin tiče sm se pa tm nažalost bl v Desigual zapičila, tko da niti nisem opazila, a je ostalo kej cenej al ne kot tle.
Pa na višku sezone sm bla tm + hostel pri Rambli .. Kar je verjetn okol vse res mejčkn dražje, kukr nekje vn iz centra, ja.

Lubi,jst sm bla letos dol-konc aprila/zacetk maja 2008.Takrat je ze bla tud pr nas orng inflacija.. :twisted: Drgac pa sm bla v hostlu bliz Sagrade familie...Sam smo dost tud okol hodli,pa me vseen cene niso na rit vrgle..Razn tm pr La Rambli,sam tm sm pricakovala visoke oz.visje cene..
Se pa strinjam za Desigual-zau predrago za moj zep :( Sm pa v Mangu in Stradivarusu velik nakupovala-pa se vec bi,ma zau nism pomislila,da so dol tko poceni te znamke :( Ke mona k sm...
Odgovori