Virus HIV in AIDS
http://zadovoljna.si/clanek//trend_repo ... m-hiv.html
Kako je lahko nekdo tako neumen, da počne kaj takega?
Kako je lahko nekdo tako neumen, da počne kaj takega?
(s)mej se
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
ruleta z HIV-om, ja bravo res, kaj si vse folk ne bo zmislil ker jim adrenalina primanjkuje...
Da veš da maš opravka z okuženim, meni je to nezaslišano, res ne vem kaj manjka tem ljudem ki se tega grejo, se majo sploh vsaj malo radi?
Drugače na testu za HIV nism bila, bom šla enkrat na testiranje na vse SPB v paketu, možnost je tak mala da bi kaj mela glede na št. spolnih partnerjev. Aja, bila sm na testu za klamidijo, tko da vem da jo nimam.
Kar se tiče javnih WC-jev in tega da ene trdijo da so tam fasale ne vem kake vse bolezni (genitalni hepres, klamidijo....) Osebno mislim da je to larifari, da se s tem tolažijo ker so sexale brez zaščite, da bi se s čem okužil rabi bit količina povzročitelev bolezni res velika, tak da tut če kaj špricne ven iz WC školjke, je kolikičina mala, razredčena in pomoje ni variante da kaj fašeš. Od kar vem zase, sm šla že večkrat na kaki javni WC, pa nimam ne genitalnega, ne klamidije....

Da veš da maš opravka z okuženim, meni je to nezaslišano, res ne vem kaj manjka tem ljudem ki se tega grejo, se majo sploh vsaj malo radi?

Drugače na testu za HIV nism bila, bom šla enkrat na testiranje na vse SPB v paketu, možnost je tak mala da bi kaj mela glede na št. spolnih partnerjev. Aja, bila sm na testu za klamidijo, tko da vem da jo nimam.
Kar se tiče javnih WC-jev in tega da ene trdijo da so tam fasale ne vem kake vse bolezni (genitalni hepres, klamidijo....) Osebno mislim da je to larifari, da se s tem tolažijo ker so sexale brez zaščite, da bi se s čem okužil rabi bit količina povzročitelev bolezni res velika, tak da tut če kaj špricne ven iz WC školjke, je kolikičina mala, razredčena in pomoje ni variante da kaj fašeš. Od kar vem zase, sm šla že večkrat na kaki javni WC, pa nimam ne genitalnega, ne klamidije....
čuftika napisal/-a:ruleta z HIV-om, ja bravo res, kaj si vse folk ne bo zmislil ker jim adrenalina primanjkuje...![]()
![]()
Meni je tudi tole bolno do konca. Če si želijo dvigovat adrenalin naj grejo rajš s padalom skočit al pa kej podobnega

Men pa ni jasn, kako da te komar ne more okužt igla pa. Npr., če komar najprej pič enga, ki je okužen in pol "takoj" še tebe, pa ma v seb še njegovo kri, a ni to isto, kt da se špiknš z iglo, ki jo je prj en okužen uporabu?
Glede rulete pa

Glede rulete pa

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.