Virus HIV in AIDS

Za dušo in telo.
Odgovori
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a grossi »

aja, v glavnem,klamidija je baje precej razsirjena, tko da priporocam,da se greste tud druge na to testirat, ze tko je vsak 5. slovenski par (se mi zdi) neploden.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jst sm o tem testiranju spraševala svojo nekdanjo ginekologinjo in je rekla, da nimajo prakse kr tko pošiljat na test vsakega, ki si zaželi. Mora bit že kakšen simptom kao... :roll:
Zihr pa lahk greš samoplačniško
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a grossi »

men je tud rekla,d ne posiljajo kr tko,a enkrat sm prebrala mnde u cosmotu,da nej kr recemo zdravniku, ce hocmo. simptomi pa vem ,da so taki, da jih marsikdo ne prepozna kot nekaj "cudnega",tko da jih velik ne ve.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

http://zadovoljna.si/clanek//trend_repo ... m-hiv.html

Kako je lahko nekdo tako neumen, da počne kaj takega?
(s)mej se
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Moje mnenje - se opravičujem, če se bo komu zdelo svinjsko ali primitivno - če se grejo take igrice, lahk kr crknejo zarad mene. Stari, ne...to morš bit mal bolan v glavi, da te lahko samo še taki idiotizmi vznemirijo...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a funny baby »

Ker sem ravno zagledala to temo in malo brala (ne vsega) me nekaj zanima.
Ok s slino se ne moras okuzit, kaj pa recimo na javnih wc-jih, z urinom, iztrebkom? Ker sem ravno brala, da je ena punca sla na javni wc in, da je bil wc poln in, da je spricnilo v njo... v tem smislu?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Kaj pa je špricnilo v njo??? :gruebel:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a funny baby »

Hja ne vem, to sem brala na enem forumu. Da je bil wc zamasen al kaj in je bilo ocitno vse zabasan in, da je cutila kako se je nakaj nazaj v njo odbilo.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

ruleta z HIV-om, ja bravo res, kaj si vse folk ne bo zmislil ker jim adrenalina primanjkuje... :eek:
Da veš da maš opravka z okuženim, meni je to nezaslišano, res ne vem kaj manjka tem ljudem ki se tega grejo, se majo sploh vsaj malo radi?
:?

Drugače na testu za HIV nism bila, bom šla enkrat na testiranje na vse SPB v paketu, možnost je tak mala da bi kaj mela glede na št. spolnih partnerjev. Aja, bila sm na testu za klamidijo, tko da vem da jo nimam.
Kar se tiče javnih WC-jev in tega da ene trdijo da so tam fasale ne vem kake vse bolezni (genitalni hepres, klamidijo....) Osebno mislim da je to larifari, da se s tem tolažijo ker so sexale brez zaščite, da bi se s čem okužil rabi bit količina povzročitelev bolezni res velika, tak da tut če kaj špricne ven iz WC školjke, je kolikičina mala, razredčena in pomoje ni variante da kaj fašeš. Od kar vem zase, sm šla že večkrat na kaki javni WC, pa nimam ne genitalnega, ne klamidije....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

čuftika napisal/-a:ruleta z HIV-om, ja bravo res, kaj si vse folk ne bo zmislil ker jim adrenalina primanjkuje... :eek:
Da veš da maš opravka z okuženim, meni je to nezaslišano, res ne vem kaj manjka tem ljudem ki se tega grejo, se majo sploh vsaj malo radi?
:?

Meni je tudi tole bolno do konca. Če si želijo dvigovat adrenalin naj grejo rajš s padalom skočit al pa kej podobnega :wink:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Men pa ni jasn, kako da te komar ne more okužt igla pa. Npr., če komar najprej pič enga, ki je okužen in pol "takoj" še tebe, pa ma v seb še njegovo kri, a ni to isto, kt da se špiknš z iglo, ki jo je prj en okužen uporabu?

Glede rulete pa :wall: :wall:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Ker komar ti ne vbrizgne okužene krvi, ko te piči, ampak samo snov (lubrikant)s pomočjo katere ti lažje spije kri.
Odgovori