blogger/ blog
Jst mam spet eno vprašanje   

Kako nalepit koledar, vem da pač daš na oni strani paste pa potem greš v svoj blogec in nalepiš v rubriki template / edit HTML, potem pa bi naj to kar si tam skopiral nalepil pod profil al kam. Sem sprobala, da sem nalepla že skor vsepovsod in ne dela, tko da prosim za pomoč.

Kako nalepit koledar, vem da pač daš na oni strani paste pa potem greš v svoj blogec in nalepiš v rubriki template / edit HTML, potem pa bi naj to kar si tam skopiral nalepil pod profil al kam. Sem sprobala, da sem nalepla že skor vsepovsod in ne dela, tko da prosim za pomoč.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.

pikica ...
primer koledarja:
tole nalepiš takoj za tole slikco, ki jo imaš na blogu ... tazadnjo ... pa pred vse </div> ...

primer koledarja:
Koda: Izberi vse
<iframe width="172" scrolling="no" height="152" frameborder="0" align="middle" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://nea.ngi.it/calendari/codici/cale24.htm" name="calendario"></iframe></a><br /><a href="http://www.pannasmontata-templates.net" >Pannasmontata calendar</a>tole nalepiš takoj za tole slikco, ki jo imaš na blogu ... tazadnjo ... pa pred vse </div> ...
ok, mam eno vprašanje (ja, sj vem, spet jz  ):
 ):
včerej sm iz samga dolgčasa hotla ustvart (in sm ga) še en blog... vse lepo in prou, dokler sm hotla dat gor en templejt, k ga ni v bloggerju, ampak je od pannasmontata-templates... in mi ga noče shrant spljoh... vedno mi napiše tole:
in potem odstranm < ta znak izpred "meta" in mi napiše tole
a mi lahko lepo prosm nekdo povej, kaj delam narobe in kaj morm nardit, da mi bo sprejel templejt? 
aja, pa še nekej... na mojem prvem blogu (na tistem, na kerga pišem redno ), se nekateri prtožujejo, da morjo it čist na dno bloga, da vidjo moje objave... jz vidm vse normalno... mogoče kdo ve, kaj bi blo lh narobe s tem?
 ), se nekateri prtožujejo, da morjo it čist na dno bloga, da vidjo moje objave... jz vidm vse normalno... mogoče kdo ve, kaj bi blo lh narobe s tem?

):
 ):
včerej sm iz samga dolgčasa hotla ustvart (in sm ga) še en blog... vse lepo in prou, dokler sm hotla dat gor en templejt, k ga ni v bloggerju, ampak je od pannasmontata-templates... in mi ga noče shrant spljoh... vedno mi napiše tole:
Your template could not be parsed as it is not well-formed. Please make sure all XML elements are closed properly.
XML error message: The value of attribute "content" associated with an element type "meta" must not contain the '<' character.
in potem odstranm < ta znak izpred "meta" in mi napiše tole
The content of elements must consist of well-formed character data or markup.
a mi lahko lepo prosm nekdo povej, kaj delam narobe in kaj morm nardit, da mi bo sprejel templejt?

aja, pa še nekej... na mojem prvem blogu (na tistem, na kerga pišem redno
 ), se nekateri prtožujejo, da morjo it čist na dno bloga, da vidjo moje objave... jz vidm vse normalno... mogoče kdo ve, kaj bi blo lh narobe s tem?
 ), se nekateri prtožujejo, da morjo it čist na dno bloga, da vidjo moje objave... jz vidm vse normalno... mogoče kdo ve, kaj bi blo lh narobe s tem?purple 
tm, kjer piše URL daš notr drug link do slike ...
tm, kjer so številke, menjaš velikost ...
čist simpl
jagodka ... tvoj prvi blog v IEju vrže dol poste ... pač moraš dati večji razpon med besedilom in uno čečkarijo ...
a si ti ta templejt vezal tm dol, kjer piše blogger? ker če je templejt delan za drugo stvar (ne vem kako se to reče), ti jo ne bo sprejelo

Koda: Izberi vse
#head {    background-image:url(http://img231.imageshack.us/img231/6770/ohie8cbhocujve4wtw4.jpg);
        background-position: top;
        background-repeat: no-repeat;
        background-color: transparent;
        padding-right: 20px;
        height: 480px;
        margin-bottom: 20px; 
} tm, kjer piše URL daš notr drug link do slike ...
tm, kjer so številke, menjaš velikost ...
čist simpl
jagodka ... tvoj prvi blog v IEju vrže dol poste ... pač moraš dati večji razpon med besedilom in uno čečkarijo ...
a si ti ta templejt vezal tm dol, kjer piše blogger? ker če je templejt delan za drugo stvar (ne vem kako se to reče), ti jo ne bo sprejelo

ok, bejbi, dj zbriš tal moj post, kjer je ta templejt... k je čist prevelka stran pol  
em, ja sj men tud normalno dela... na temu blogu, kamor skoz pišem... samo učer sm pa pač pod mojim istim računom nardila nov blog in mi noče... mah, sj vem, da kompliciram za brezveze, sam k mi res ni jasn, zakaj mi tm hoče, tm pa noče...
aja, drgač sm pa vzela templejt tm, k piše blogger ja madonca, sj tok neumna pa spet nism, da ne bi vedla, da od drugih ne bo delval
 madonca, sj tok neumna pa spet nism, da ne bi vedla, da od drugih ne bo delval 

em, ja sj men tud normalno dela... na temu blogu, kamor skoz pišem... samo učer sm pa pač pod mojim istim računom nardila nov blog in mi noče... mah, sj vem, da kompliciram za brezveze, sam k mi res ni jasn, zakaj mi tm hoče, tm pa noče...
aja, drgač sm pa vzela templejt tm, k piše blogger ja
#menu {
background-color: transparent;
float: left;
text-align: left;
color: #666666;
width: 200px;
margin-bottom: 10px;
}
#boxblog {
float: right;
width: 540px;
color: #666666;