Fant me noče zadovoljevati oralno
Pr men je fajnt tut fuuuul zagret za te zadeve...sam jst sm tista k neznam uzivat...sploh nevem kaj mi je, vsakic me pred sexom prosi ce mi jo lahko in skozi mu odgovorim da naslednic...
sej ene parkrat mi jo je sam jst se sploh ne znam sprostit...pa sej mi jo ful dobr sam jst ga kr skoz gledam pa kr vs cajt mi po glavi hodjo vse mozne stvari in poj mu raj recem da nej neha k mi ni dobr...
Pa ceprov se skoz fuuuuul potrud sam jst res nevem zakva se preprosto nemorm sprostit po vec kot enem letu?!
Kksn nasvet...prosim........
have a great day...
sej ene parkrat mi jo je sam jst se sploh ne znam sprostit...pa sej mi jo ful dobr sam jst ga kr skoz gledam pa kr vs cajt mi po glavi hodjo vse mozne stvari in poj mu raj recem da nej neha k mi ni dobr...

Pa ceprov se skoz fuuuuul potrud sam jst res nevem zakva se preprosto nemorm sprostit po vec kot enem letu?!
Kksn nasvet...prosim........
have a great day...

HaVe A gReAt DaY...
zvoncica...hvala za nasvet...bomo probal te zadeve z kovtrom...
ja ej sej tut sama nevem zakaj, pa fuuuuul se potrud sam kr nemorm pa nemorm se sprostit...ej vcasih si kr grem na zivce zato k se tolk potrud jst pa namest da bi uzivala pa kr psiheram...?!
nevem, nevem...ce mate se kksne nasvete kr na dan z besedo...

ja ej sej tut sama nevem zakaj, pa fuuuuul se potrud sam kr nemorm pa nemorm se sprostit...ej vcasih si kr grem na zivce zato k se tolk potrud jst pa namest da bi uzivala pa kr psiheram...?!
nevem, nevem...ce mate se kksne nasvete kr na dan z besedo...

HaVe A gReAt DaY...
-
*smokvica*
- Komunikatorka

- Kraj: *Štajerska*
Ja mogoče bi pomagal ce bi mu vsaj ne parkrat rekla, da nej te ne gleda,mogoče bi se lahk pol čist sprostila, pa si dala duška, k bi mela u glavi, k da se sama mal igraš s sabo.
Scasoma si boš za želele,da te gleda.
Mogoče mas u glavi,da si bo ne vem kaj mislu,če boš spustila ene par vzdihljajev,ampak vrjem,da ga bo to sm še bol obnorel,pa se bo še bol potrudu, k bo vidu kaj te trga.
Sm vs nekak ne razumem,men je pa glih najbolj k me gleda,pa vid kako me trga,pol pa on še raj to počne,še z večjim užitkom.
I just love oral sex!!!!

Mogoče mas u glavi,da si bo ne vem kaj mislu,če boš spustila ene par vzdihljajev,ampak vrjem,da ga bo to sm še bol obnorel,pa se bo še bol potrudu, k bo vidu kaj te trga.
Sm vs nekak ne razumem,men je pa glih najbolj k me gleda,pa vid kako me trga,pol pa on še raj to počne,še z večjim užitkom.
I just love oral sex!!!!
hm, men tut nenormalno pase ce mi da notr en prst! pa ne zdej stimulacija g tocke, ampak tko, da ga da cist vn pa cist not... pa tko lepo pocas.
tut ce se slucajno samozadovoljujem (to pocnem nazalost cim manjkrat, k mi je na zacetku ful tezko prslo z mojim, pa da mi zdej z njim veckrat pride), sploh ne morm vec brez tega, pa RES se prav cut krcenje misic
tut ce se slucajno samozadovoljujem (to pocnem nazalost cim manjkrat, k mi je na zacetku ful tezko prslo z mojim, pa da mi zdej z njim veckrat pride), sploh ne morm vec brez tega, pa RES se prav cut krcenje misic

Re: Fant me noče zadovoljevat oralno
Lej, ne posluši drugih in neko umivanje, sploh nima veze s tem.
Men tud zadah od kakšne ni sedel in me to odbija.
Če imata že tuki problem pač nista za skupi.
Valda se ne boš cel lajf z žajfo prala pred vsakim seksom.
Kaj pa spontan sex, ko je muca neumita ali pa neumit, slan, smrdeč tič?
Torej ti mu ga moraš spušit on ti je pa noče? To ne pelje nikamor
Hm,.....think about!
Men tud zadah od kakšne ni sedel in me to odbija.
Če imata že tuki problem pač nista za skupi.
Valda se ne boš cel lajf z žajfo prala pred vsakim seksom.
Kaj pa spontan sex, ko je muca neumita ali pa neumit, slan, smrdeč tič?
Torej ti mu ga moraš spušit on ti je pa noče? To ne pelje nikamor
Hm,.....think about!
Dr.Tom napisal/-a:neumit, slan, smrdeč tič?
sori ampak tole je pa mal prevec nazorno, fuj

^^Povedano direktno, ampak le na tak način lahko nekomu razložiš, da zašteka zakaj gre