~NIA~ napisal/-a:em.. omar.. on je biu BAJE en večjih dilerjev na štajrskem sam je zdj ko je kao slavn 'posle' predal bratu.. tko sm slišala kok je pa res pa nevem.. (me sicer tut ne zanima kr mi je preveč antipatičn)
ja, to je pa dejstvo. za štajersko ne vem, v ljubljani pa sigurno.
to je res ja, da je kao bratu posle predal. savsko naselje/zelena jama a kako že
~NIA~ napisal/-a:em.. omar.. on je biu BAJE en večjih dilerjev na štajrskem sam je zdj ko je kao slavn 'posle' predal bratu.. tko sm slišala kok je pa res pa nevem.. (me sicer tut ne zanima kr mi je preveč antipatičn)
ja, to je pa dejstvo. za štajersko ne vem, v ljubljani pa sigurno.
to je res ja, da je kao bratu posle predal. savsko naselje/zelena jama a kako že
Moji dve kolegici sta bli enkrat v Lj zuni zvecer in so se nekje na ulici srecali pa malo pogovarjali ( niso se poznali) in pol je tip ko so se poslovili kr eno mojo kolegico zazvalo in ji na konc se dal gsm stevilko... kr tak iz nic... Se mu vidi da ni cist pri sebi
el bou napisal/-a:heh, to jer blo pr ns isto k smo u bachusu spodi mel private party, pa je uletiu in se kr stulit zaceu... heh... pa ful okol bejb skaku...
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "