orbitrek
Jest sem začela hoditi v sunny studio na Aerobiko. Je sicer pregrešno drago, ampak je pa Aerobika (različne možnosti) od jutra do večera tako, da si res lahko prilagajaš.
Imajo tudi body step pa body pump, TNZ kar je vse dobro za trebušček in zadnjico. Tud zaradi steperja sem si rekla, da se bom najprej naučila delati vaje potem bom pa res kakšnega dobrega kupila. Orbitrek pa kolo,....prijatelji imajo slabe izkušnje. Je res večkrat bolj obešalnik 

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jst premišljujem o nakupu tega orbitreka....
Rada bi intenzivno delala...sem full zapičena da bom teovadila in bis i rada pridobila kondicijo....
Ampak sm gledala, da so kk bi rekla kr enki ponaredki...
Kaj ve pravite kaj mi priporočate...
Rada bi intenzivno delala...sem full zapičena da bom teovadila in bis i rada pridobila kondicijo....
Ampak sm gledala, da so kk bi rekla kr enki ponaredki...
Kaj ve pravite kaj mi priporočate...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi orbitrek je meni ful zakon, imam ga v svoji sobi pred tvjem, zraven okna (da sem kao na svežem zraku, hehe).
Ful mi hitro mine čas, če gledam zraven tv. Recimo gledam dnevnik ali film ali nadaljevanko, pol se grem pa med reklamami na hitro stuširat. Koliko si pa pripravljena plačati? Moj je bil 40.000 pa mi je žal, da nisem kupila boljšega, že kar škripa, pol mam pa tv fuuul na glas
Ful mi hitro mine čas, če gledam zraven tv. Recimo gledam dnevnik ali film ali nadaljevanko, pol se grem pa med reklamami na hitro stuširat. Koliko si pa pripravljena plačati? Moj je bil 40.000 pa mi je žal, da nisem kupila boljšega, že kar škripa, pol mam pa tv fuuul na glas

sedaj se odločam med enim iz hervisa (vidla na netu) http://www.hervis.si/ - akcijska ponudba-fitnes - eliptični trenažerji - X-FACT X40 in pa http://www.bike-center.biz/index.php?la ... inion-list
zdj pa... kateri je po vašem mnenju boljši in zakaj?
zdj pa... kateri je po vašem mnenju boljši in zakaj?
^ jst bi ti svetovala, da kupiš tega iz Hervisa, ker ima magnetske zavore, ki se manj obrabljajo kot tračne, ki jih ima tisti drugi orbitrek, za katerega si dala link... samih firm sicer ne poznam... sm pa sama pred kratkim kupila energetics orbitrek v Intesportu (najcenejša varianta) in je sicer res, da mi vsake tolk kr lepo zaškripa ampak pač namažem z wd40 in je ko nov... se mi zdi škoda dajat 50 in več jurjev za nekaj, kar se bo tako ali tako z leti izrabilo oz. se bom najbrž naveličala
The secret of success is consistency of purpose.
zdj sm kupla tega iz Hervisa in prvi vtis je super
zdj bi rada shujšala, oz. pokurila maščobe. ima kera izkušnje s tem? kliko časa na dan/teden, kolikšna hitrost itd. razpište se
za orbitrek mislm.

zdj bi rada shujšala, oz. pokurila maščobe. ima kera izkušnje s tem? kliko časa na dan/teden, kolikšna hitrost itd. razpište se

za orbitrek mislm.
Zadnjič spremenil jozica1, dne 01. Nov. 2006 14:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja sam kašn je 10 000?! Kvaliteta mislm? K jst sm ga kupla v Hervisu za 10 čukov in k sm dala na najbol težavno stopnjo, se mi je un pedal odlomu in se sploh ne da popravt...mamu jim nabijem! Tko da...jst ga za 10 čukov neb več kupla. Tega za 30 mam že več k en let in tud delam na njemu, pa je k nov.
jozica1 napisal/-a:zdj sm kupla tega iz Hervisa in prvi vtis je super![]()
zdj bi rada shujšala, oz. pokurila maščobe. ima kera izkušnje s tem? kliko časa na dan/teden, kolikšna hitrost itd. razpište se![]()
za orbitrek mislm.
jst sm gor (na orbitreku) 20 minut/dan in to skor vsak dan (en dan na teden mam pavzo) zdej že dober mesec (naštimano mam na 7 stopnjo od 8h)... do zdaj kakšnih prov drastičnih rezultatov ni vidt, se pa mal pozna predvsen okol riti in stegn (tam je kakšen cm ali dva manj)... veliko več pa imam kondicije in tud na splošno se boljš počutim... če bi ti rada čimprej shujšala, moraš nujno prilagodit tudi prehrano, ker samo orbitrek ti ne bo kej dost pomagal... to je razvidno že če gledaš števc kalorij... v dvajsetih minutah pokuriš cca. 150 cal, kar tam nekje toliko, kot ena politrska kokakola... tako da si lahk predstavljaš kolk dolg bi mogla telovadit, da bi pokurila npr. pol kosila
The secret of success is consistency of purpose.