Bi mu oprostile klofuto?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
miška17 napisal/-a:Eh, kak ste vse občutljive. Sigurn ste rojene v kakšnih vodnih ali zemeljskih znamanjih!Ne moreš zaradi trenutka slabosti zavrečt cele veze!Hallo!!!!
Saj govorimo samo o klofuti,a?
Dober, js govorim o primeru če se to zgodi res enkrat!
okej... trenutek slabosti je zame to, da se po slabem dnevu v službi zadere nate - to je trenutek slabosti, ki mu ga pač odpustiš, ker razumeš, da tako slabega dneva res ni imel že nekaj mesecev. pa še to ga opozoriš na njegovo obnašanje. meni se že besedna agresija zdi grozna, tega ne prenesem in se z nikomer NIKOLI ne kregam. to pač ni moj način.
to, da te udari, pa NI trenutek slabosti.
Berem.. veliko nas je yes-no-yes-no... skepticnih pri odg.. tudi jaz sem govorila, ce se mi to naredi GREM. ampak po parih letih ne mores kar reci ADIJO(ker noces oditi)...
smo to dozivele da vemo kaj govoimo????
jaz sem.. sem oprostila.. naredilo se je samo enkrat, razlogov milijon.... s casom pozabis... ampak diskusija na to temo se je ponavljala...
zdaj tega namerno ne obujava vec ker je pretezko
Vem pa zagotovo, da ce bi se naredilo se enkrat odidem brez poslavljanja, kljub letom ki sva jih prezivela skupaj... ampak dvomim v to da bi se ponovilo, ker je on se bolj trpel kot jaz!
-------------------------------------------------------------------------------
Prav delata da ne obujata več - močno upam da se je tvoj ljubljeni spremenil in da nikoli več ne pomisli na klofuto oz.kakršnokoli(verbalno ali fizično)nasilje.
Smo to doživele, da vemo kaj govorimo? Doživljam.
Ne pomisli več na nasilje, da ne bi on trpel??? A ti pa ne bi trpela ob udarcu??? Naj ne pomisli na nasilje, da ti ne boš trpela!!! Tudi ti si človek, z vsem srcem!!!
smo to dozivele da vemo kaj govoimo????
jaz sem.. sem oprostila.. naredilo se je samo enkrat, razlogov milijon.... s casom pozabis... ampak diskusija na to temo se je ponavljala...
zdaj tega namerno ne obujava vec ker je pretezko

Vem pa zagotovo, da ce bi se naredilo se enkrat odidem brez poslavljanja, kljub letom ki sva jih prezivela skupaj... ampak dvomim v to da bi se ponovilo, ker je on se bolj trpel kot jaz!
-------------------------------------------------------------------------------
Prav delata da ne obujata več - močno upam da se je tvoj ljubljeni spremenil in da nikoli več ne pomisli na klofuto oz.kakršnokoli(verbalno ali fizično)nasilje.
Smo to doživele, da vemo kaj govorimo? Doživljam.
Ne pomisli več na nasilje, da ne bi on trpel??? A ti pa ne bi trpela ob udarcu??? Naj ne pomisli na nasilje, da ti ne boš trpela!!! Tudi ti si človek, z vsem srcem!!!
sofia83 napisal/-a:miška17 napisal/-a:Eh, kak ste vse občutljive. Sigurn ste rojene v kakšnih vodnih ali zemeljskih znamanjih!Ne moreš zaradi trenutka slabosti zavrečt cele veze!Hallo!!!!
SAMO o klofuti![]()
Men to ni "SAMO", ker sama ne komuniciram na tak način in pričakujem, da se tud moj sogovornik ne bo odzval z nasiljem, sploh pa če je moj partner.![]()
In sem ognjeno znamenje
Halooooooooo kakšn SAMO

Tko da ... ne mi govort da je to samo ... jst v tem trenutku zavržem 5 let ljubezni, če me moj udari ... me sploh ne zanima, nobeno opravičilo niiiččč ... pa ga mam najrajš na svetu ... samo če bi se samo dotaknu ... ne hvala ... ni vreden ma ... niti da me pogleda še kdaj v živlenju ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
sofia83 napisal/-a:miška17 napisal/-a:Eh, kak ste vse občutljive. Sigurn ste rojene v kakšnih vodnih ali zemeljskih znamanjih!Ne moreš zaradi trenutka slabosti zavrečt cele veze!Hallo!!!!
SAMO o klofuti![]()
Men to ni "SAMO", ker sama ne komuniciram na tak način in pričakujem, da se tud moj sogovornik ne bo odzval z nasiljem, sploh pa če je moj partner.![]()
In sem ognjeno znamenje
Halooooooooo kakšn SAMO

Tko da ... ne mi govort da je to samo ... jst v tem trenutku zavržem 5 let ljubezni, če me moj udari ... me sploh ne zanima, nobeno opravičilo niiiččč ... pa ga mam najrajš na svetu ... samo če bi se samo dotaknu ... ne hvala ... ni vreden ma ... niti da me pogleda še kdaj v živlenju ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
ja jaz si ne predstavlam kake klofute we to mislite. tako fajn da se vrze po podu al kr neko.
jz sem oprostila.
pa ni bla lih klafuta.
ampak pač je spau. pa sm mu neke po hrbtu krasto cokala in me je z lakatom po licu zazgal. verjmem da ni blo namerno in pol ko sm se cmerla ko newem kaj tri dni skupaj je tut bil ko mali cucek pa mi no kr nekaj....
ce bi me pa kr z lepega zalimau okol glave pa walda da nei.
sicer pa se ne morete delat pametne ce niste ble v takem polozaju.
jz sem oprostila.
pa ni bla lih klafuta.
ampak pač je spau. pa sm mu neke po hrbtu krasto cokala in me je z lakatom po licu zazgal. verjmem da ni blo namerno in pol ko sm se cmerla ko newem kaj tri dni skupaj je tut bil ko mali cucek pa mi no kr nekaj....
ce bi me pa kr z lepega zalimau okol glave pa walda da nei.
sicer pa se ne morete delat pametne ce niste ble v takem polozaju.
- *orange cat*
- Sramežljivka
Re: Bi mu oprostile klofuto???????
angel-girl napisal/-a:Recimo da imate tipa s katerim sta že dolog skupaj. Nekega dne se fullllllll skregata in med prepirom vas tip udari(klofuto vam prisoli).
Bi mu to lahko kdaj oprostile?????????
zakaj ja in zakaj ne?????????????????
ne to mu ne bi. kaj bo mene tepu halooo?

je pa ena smešna zgpdbica haha

sva se z bivšim čez cel dan prerivala in tepla in padale so klofute ja..
sam to je blo v hecu..na koncu dneva sva bla prjatla

mi je kolega reku da kakšno močno stras sva mogla imet drug do drugega

-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska