Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%

Skupaj glasov: 586

ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Nikoli ne bi oprostila kaj takega, verjetno bi še tisti trenutek spakirala in bi šla pa-pa.....
Veš ena klofuta se lahko kasneje sprevrže v hujše nasilje in to ni več hec...
Ukrepaj zdaj, ko še ni prepozno....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Klofuta je klofuta! Oprostila mu je ne bi!!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
miška17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miška17 »

Eh, kak ste vse občutljive. Sigurn ste rojene v kakšnih vodnih ali zemeljskih znamanjih!Ne moreš zaradi trenutka slabosti zavrečt cele veze!Hallo!!!!
Saj govorimo samo o klofuti,a?
Dober, js govorim o primeru če se to zgodi res enkrat!
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

miška17 napisal/-a:Eh, kak ste vse občutljive. Sigurn ste rojene v kakšnih vodnih ali zemeljskih znamanjih!Ne moreš zaradi trenutka slabosti zavrečt cele veze!Hallo!!!!

okej... trenutek slabosti je zame to, da se po slabem dnevu v službi zadere nate - to je trenutek slabosti, ki mu ga pač odpustiš, ker razumeš, da tako slabega dneva res ni imel že nekaj mesecev. pa še to ga opozoriš na njegovo obnašanje. meni se že besedna agresija zdi grozna, tega ne prenesem in se z nikomer NIKOLI ne kregam. to pač ni moj način.
to, da te udari, pa NI trenutek slabosti.
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Brinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Piran z okolico
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Brinca »

Sam sem že bila v nasilni zvezi in ni lepo. Takrat je to bila moja prva zveza in sem se težko ločila od človeka, ki sem ga imela ob sebi... V bistvu mi je blo ful, ful težko... vsi smo bli kdaj maldi pa neumni... :cool:
Če bi se mi ti zdaj ponovilo, bi takoj presekala. brez pomisleka... :twisted:
Uporabniški avatar
Tassy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tassy »

Berem.. veliko nas je yes-no-yes-no... skepticnih pri odg.. tudi jaz sem govorila, ce se mi to naredi GREM. ampak po parih letih ne mores kar reci ADIJO(ker noces oditi)...
smo to dozivele da vemo kaj govoimo????
jaz sem.. sem oprostila.. naredilo se je samo enkrat, razlogov milijon.... s casom pozabis... ampak diskusija na to temo se je ponavljala...
zdaj tega namerno ne obujava vec ker je pretezko :(

Vem pa zagotovo, da ce bi se naredilo se enkrat odidem brez poslavljanja, kljub letom ki sva jih prezivela skupaj... ampak dvomim v to da bi se ponovilo, ker je on se bolj trpel kot jaz!

-------------------------------------------------------------------------------
Prav delata da ne obujata več - močno upam da se je tvoj ljubljeni spremenil in da nikoli več ne pomisli na klofuto oz.kakršnokoli(verbalno ali fizično)nasilje.

Smo to doživele, da vemo kaj govorimo? Doživljam.
Ne pomisli več na nasilje, da ne bi on trpel??? A ti pa ne bi trpela ob udarcu??? Naj ne pomisli na nasilje, da ti ne boš trpela!!! Tudi ti si človek, z vsem srcem!!!
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

sofia83 napisal/-a:
miška17 napisal/-a:Eh, kak ste vse občutljive. Sigurn ste rojene v kakšnih vodnih ali zemeljskih znamanjih!Ne moreš zaradi trenutka slabosti zavrečt cele veze!Hallo!!!!

SAMO o klofuti :roll:

Men to ni "SAMO", ker sama ne komuniciram na tak način in pričakujem, da se tud moj sogovornik ne bo odzval z nasiljem, sploh pa če je moj partner. :?

In sem ognjeno znamenje :D

Halooooooooo kakšn SAMO :?: :?: Mislim če je pa to samo klofuta pol pa ti kr dovol da te klofne prvič, pa drugič pa tretjič ... pa stotič pa petstotič ... pa sej bo vsakič samo klofuta ... :eek: :roll: Sej ti bo sam eno zalimu tm okol kepe ... ja FAK da mene ne bo noben klofu ... če me lastna mati pa oče nista, zakaj bi me pol tm en mulc, k ni nč več vreden od mene ... a-a ni šans :evil:

Tko da ... ne mi govort da je to samo ... jst v tem trenutku zavržem 5 let ljubezni, če me moj udari ... me sploh ne zanima, nobeno opravičilo niiiččč ... pa ga mam najrajš na svetu ... samo če bi se samo dotaknu ... ne hvala ... ni vreden ma ... niti da me pogleda še kdaj v živlenju ... :!:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

sofia83 napisal/-a:

SAMO o klofuti :roll:

Men to ni "SAMO", ker sama ne komuniciram na tak način in pričakujem, da se tud moj sogovornik ne bo odzval z nasiljem, sploh pa če je moj partner. :?

In sem ognjeno znamenje :D

Halooooooooo kakšn SAMO :?: :?: Mislim če je pa to samo klofuta pol pa ti kr dovol da te klofne prvič, pa drugič pa tretjič ... pa stotič pa petstotič ... pa sej bo vsakič samo klofuta ... :eek: :roll: Sej ti bo sam eno zalimu tm okol kepe ... ja FAK da mene ne bo noben klofu ... če me lastna mati pa oče nista, zakaj bi me pol tm en mulc, k ni nč več vreden od mene ... a-a ni šans :evil:

Tko da ... ne mi govort da je to samo ... jst v tem trenutku zavržem 5 let ljubezni, če me moj udari ... me sploh ne zanima, nobeno opravičilo niiiččč ... pa ga mam najrajš na svetu ... samo če bi se samo dotaknu ... ne hvala ... ni vreden ma ... niti da me pogleda še kdaj v živlenju ... :!:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

ja jaz si ne predstavlam kake klofute we to mislite. tako fajn da se vrze po podu al kr neko.
jz sem oprostila.
pa ni bla lih klafuta.
ampak pač je spau. pa sm mu neke po hrbtu krasto cokala in me je z lakatom po licu zazgal. verjmem da ni blo namerno in pol ko sm se cmerla ko newem kaj tri dni skupaj je tut bil ko mali cucek pa mi no kr nekaj....
ce bi me pa kr z lepega zalimau okol glave pa walda da nei.
sicer pa se ne morete delat pametne ce niste ble v takem polozaju.
Uporabniški avatar
*orange cat*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *orange cat* »

če bi mu oprostila? ne... nikol... ne glede na to a bi me zdj al pa čez pet let... nobenmu tipu nikakor...
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

Nikoli ne bi oprostila!Mislim,da se da o vsem pogovorit...
če moški ne zna komunicirat drugače kot da me klofne,
pa s takim nimam kaj iskat... :evil:
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
Refluxe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Refluxe »

NE! ni sans! in sploh ne po tem ko bi mi reku, da mi je zal. takrat bi ga se 3x bolj nazaj.
I can forgive and I’m not ashamed to be the person that I am today
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Re: Bi mu oprostile klofuto???????

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

angel-girl napisal/-a:Recimo da imate tipa s katerim sta že dolog skupaj. Nekega dne se fullllllll skregata in med prepirom vas tip udari(klofuto vam prisoli).

Bi mu to lahko kdaj oprostile?????????
zakaj ja in zakaj ne?????????????????

ne to mu ne bi. kaj bo mene tepu halooo? :eek: ga pol nazaj udarim! :box:
je pa ena smešna zgpdbica haha :)
sva se z bivšim čez cel dan prerivala in tepla in padale so klofute ja..
sam to je blo v hecu..na koncu dneva sva bla prjatla :cool: :knuddel:

mi je kolega reku da kakšno močno stras sva mogla imet drug do drugega :lol:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

bi ker sem jest tut svojga že udarla pa mi je odpustu...niti me ni udaril nazaj...
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

NE! ce bi me udaru sva opravla, zame ne obstaja vec :!:
Zivljenje je piskotek!
Odgovori