Moški in tangice
O moj bog kje pa živite,v letu 1960 kolko zdaj tu berem. Bogi fanti si nebi smeli nič privoščit neda..Vsaka babnica je lahko našpičena tak,da komaj hodi. En fant pa niti v vročih poletnih mesecih nebi smel met na sebi tangic, ko so tolko bolj fajn za nosit kot kakšne boksarce, ko ti je tako vroče. Tko, da se le malo navadite na to,da bodo prej kot slej tudi tangice čist sexy in cool na fantu. 

mene tudi odbija. hvalabogu, da moj nima podobnih nagnjenj. najboljše na moškem so boksarice. in tudi v vročih poletnih mesecih ni take razlike, da bi mu zaradi boksarc bilo vroče, v tangicah pa super fajn hladno.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- *waterlily*
- Sramežljivka
- chupachups*
- Sramežljivka

Jaz sem vidla tipe v tangicah samo:
- na vsi-pijani-in-pogumni feštah
- fantovščine
- stave, fore, tradicije (

- pa (nenamenoma)na kakšnem striptizerju
Ne maram tega kej preveč, ampak ko sta se 2 kolega za stavo oblekla v tangice in se v njih sprehodila čez kemp sta mi bla prov posrečena pa simpatična (ok smešna) in se mi nista zamerla

chupachups* napisal/-a:če bi jih kdaj nosu se lahk kr poslovi od mene ker to mi je pa res ogabno
Ti bi dejansko pustila svojega tipa, če bi izrazil željo po nošenju tangic?Kljub temu da je vajin odnso super?

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- chupachups*
- Sramežljivka
freaky napisal/-a:chupachups* napisal/-a:če bi jih kdaj nosu se lahk kr poslovi od mene ker to mi je pa res ogabno
Ti bi dejansko pustila svojega tipa, če bi izrazil željo po nošenju tangic?Kljub temu da je vajin odnso super?
Okej, tole sm res mal kruto napisala. Če bi izrazu željo, bi ga definitivno poskušala odvrnit od tega. Vem da če bi mogu izbirat med mano in tangicami, bi izbral mene (upam no

- Upgrade_me
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor