Jah ne vem no, sej je ql da je malo bolj oblinasta, sam mene bi pa motilo no...ka pa vem ,sam ona ma tudi tako hudo konstrukcijo postave da čist dobr zgleda tudi če ima par kilov več...
sm glih dans brala da ona noče bit suhica in da k je mogla za eno vlogo shujšat se je takoj po snemanju začela nažirat pomfrija da bi se zredila k je ponosna na svoje telo če je bul okrogla-neki tazga
Pomoje pa tut če bi hotla ne bi mogla, ker ma že konstrukcijo nog tako ... Tko da ji ne preostane druzga, kokr da se sprijazni s telesom in pol take izjavlja .. Sam bed, kaj vse novinarji pišejo
you've gotta try a little bit harder. that simpy wasn't good enough. to make us proud.
dvomim. pomoje so novinarji malo napihnili zadevco. samo verjamem pa, da res noče shujšati. jaz full občudujem take ženske, ki niso po naravi suhice in se počutijo dobro v svoji koži.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
Men pa nkol ni blo jasn a je ona u resnici suha al mau bl močna, k na enih slikah zgleda tko na drugih pa drgač. Sm vidla spet ene nove slike, pa je ženska očitn dobr nabita Glas ma dobr, sam u tem ta zadnm komadu pa ne poje, ampak že kr preveč tul, tko da mi je mim. Še najbol so mi komadi iz cajtou Destiny's child-te so bli pa hudi. Ona se mi zdi pa ful tko...zmer hoče bit taglauna...taka štulibaba
Za tiste, ki ze tako kot jaz, komaj cakate njen nov album - tukaj je B-Day Preview - nekaj pesmi, ki bodo na albumu. So se kar dobre, ceprav B lahko naredi kaj boljsega. Sicer pa poslusajte in presodite same
Zadnjič spremenil spellca, dne 25. Avg. 2006 23:49, skupaj popravljeno 1 krat.