Ženska narava
-
- Cosmopsiho
torej so tej povprečni tipi obsojeni na resne zveze in ne seksajo dokler ena ženska, ki ni mogla dobit boljšega, ne prostane v resno zvezo z njim.
dej ne seri. noben od teh tipov, ki so v moji družbi ni nek brad pitt. no, en je. ta je še najbolj nesrečen.
največ jih pokasira en rahlo trebušas rdečelasec. sej mu nič ne manjka, ni pa nek latino lover. čisto povprečen dečko, ki je ful samozavesten, simpatičen in zabaven in zna ženskam pihat na dušo.
vsi majo punce, vsi so seksali tudi ko so bli brez punce.
če sediš doma za kompom in se smiliš samemu sebi, ti res ne more nobena na tiča past.
dej ne seri. noben od teh tipov, ki so v moji družbi ni nek brad pitt. no, en je. ta je še najbolj nesrečen.
največ jih pokasira en rahlo trebušas rdečelasec. sej mu nič ne manjka, ni pa nek latino lover. čisto povprečen dečko, ki je ful samozavesten, simpatičen in zabaven in zna ženskam pihat na dušo.
vsi majo punce, vsi so seksali tudi ko so bli brez punce.
če sediš doma za kompom in se smiliš samemu sebi, ti res ne more nobena na tiča past.
Ja, večina tipov na koncu pristane pač v neki zvezi z eno, ki jih je pobrala. Score večine tipov na ženskah je dokaj skromen.
Drugo je moško širokoustenje v družbi in za šanki. Pa to, če se ženske rade z enim pogovarjajo, še ne pomeni, da mu dajo seksat. V bistvu je pogosto obratno, lol.
Ko pišemo neke bolj splošne zaključke, je treba gledat široko populacijo, ne pa neke zaprte ozko definirane družbe.
Drugo je moško širokoustenje v družbi in za šanki. Pa to, če se ženske rade z enim pogovarjajo, še ne pomeni, da mu dajo seksat. V bistvu je pogosto obratno, lol.
Ko pišemo neke bolj splošne zaključke, je treba gledat široko populacijo, ne pa neke zaprte ozko definirane družbe.
-
- Cosmopsiho
kakorkoli obrneš, bo moral CP še ar nekaj polente pojest.
tudi če gre zdej na fitnes, na total makeover in dve plastični operaciji, bo še vedno tečen in zagrenjen fmale hater.
in razen oportunističnih kokoši, nobena ne bo hotela imet opravka z njim več kot 5 minut. potem bo spet jok in stok na forumu, kako so žesnke prasice in kako so ga izkoristile, da jim plača par drinkov in spizdile.
CP, če bi rad seksal, se spedenaj, kolikor ti naravne danosti to dopuščajo, pojsi med ljudi, začni gledat na ženske kot nekaj česar si želiš (lose that female hater attitude), bodi simpatičen, prijazen gentelman, nasmej jih. potem mogoče srečaš kako ki ne bo totalna prasica, ki bo dejansko dala noge narazen tudi če ji ne plačaš.
tudi če gre zdej na fitnes, na total makeover in dve plastični operaciji, bo še vedno tečen in zagrenjen fmale hater.
in razen oportunističnih kokoši, nobena ne bo hotela imet opravka z njim več kot 5 minut. potem bo spet jok in stok na forumu, kako so žesnke prasice in kako so ga izkoristile, da jim plača par drinkov in spizdile.
CP, če bi rad seksal, se spedenaj, kolikor ti naravne danosti to dopuščajo, pojsi med ljudi, začni gledat na ženske kot nekaj česar si želiš (lose that female hater attitude), bodi simpatičen, prijazen gentelman, nasmej jih. potem mogoče srečaš kako ki ne bo totalna prasica, ki bo dejansko dala noge narazen tudi če ji ne plačaš.
CP: Ne bi se mogel bolj motit in to v vseh štirih točkah.
1. Hm, ti resno misliš, da je ležal ob meni v postelji in ni hotel seksat z mano?
(Bil je neskončno lesen, bedast in me je minilo. To je preprosta resnica.)
2. Ne pijem alkohola, tudi takrat nisem pila alkohola, niti sanjalo se mi ni, kakšen penis ima.
3. Ne, to nima nič opraviti z velikostjo njegovega penisa, ampak z mojimi čustvi do njega, njegovimi čustvi do mene, z energijo med nama, s sproščenostjo, s tem, da ve, kaj mi je najbolj všeč ...
4. In ti to veš ker ... jaz sem ti povedala, kako sem izbirala in zakaj. Ko je vprašanje tega, s kom bom v zvezi, pa ne delam kompromisov. Daleč, daleč, daleč najboljši seks sem imela s partnerjem, s katerim se ujemava na vseh mogočih nivojih. Če ne bi bilo tako, ne bi bil moj fant.
floribunda: Ne vem, če je zdravo pojest toliko polente ... hm.
1. Hm, ti resno misliš, da je ležal ob meni v postelji in ni hotel seksat z mano?

2. Ne pijem alkohola, tudi takrat nisem pila alkohola, niti sanjalo se mi ni, kakšen penis ima.
3. Ne, to nima nič opraviti z velikostjo njegovega penisa, ampak z mojimi čustvi do njega, njegovimi čustvi do mene, z energijo med nama, s sproščenostjo, s tem, da ve, kaj mi je najbolj všeč ...
4. In ti to veš ker ... jaz sem ti povedala, kako sem izbirala in zakaj. Ko je vprašanje tega, s kom bom v zvezi, pa ne delam kompromisov. Daleč, daleč, daleč najboljši seks sem imela s partnerjem, s katerim se ujemava na vseh mogočih nivojih. Če ne bi bilo tako, ne bi bil moj fant.

floribunda: Ne vem, če je zdravo pojest toliko polente ... hm.
- CorrectionPen
- Komunikatorka
floribunda napisal/-a:torej so tej povprečni tipi obsojeni na resne zveze in ne seksajo dokler ena ženska, ki ni mogla dobit boljšega, ne prostane v resno zvezo z njim.
V samem bistvu, da.
Jap, pač naravna selekcija na delu. Kako gre že tisto 80/20 pravilo - 20 posto tipov poriva 80 posto žensk, pa glede na izkušnje kar drži.Džeki napisal/-a:Ja, večina tipov na koncu pristane pač v neki zvezi z eno, ki jih je pobrala. Score večine tipov na ženskah je dokaj skromen.
... Pa to, če se ženske rade z enim pogovarjajo, še ne pomeni, da mu dajo seksat. V bistvu je pogosto obratno, lol.
Sem opazil ja, na žalost.
floribunda napisal/-a:kakorkoli obrneš, bo moral CP še kar nekaj polente pojest.
V bistvu ne, sem kar sit, sploh pa tele tvoje polente...pa poglejmo:
Lej, sem bil tam. Včasih sem se zelo družil s puncami, jih spoštoval, jim kupoval stvari, stal ob strani in počenjal vso gentlemansko sranje, ki ga masovno sponzorirajo punce, mame, vendar je pa tako početje to kar pač je, eno sranje. Pa mi ni blo jasno takrat (začetek srednje šole), zakaj sem imel toliko žensk okoli sebe, vendar pa nobena ni hotela imet nič seksualnega z menoj, razen glupih, nedolžnih stvari, ki jih izvajajo froci v 4. razredu. Najprej sem mislil, da punce pač niso poceni in plitke tako kot *naj* bi bili tipi in sem nekako imel napačno predstavo, da punce na splošno rinejo k nice guy modelom, ki imajo poštimano, nice guy osebnost in kateri so dejansko pripravljeni kaj postorit za žensko. Živel sem v prepričanju, da ženski interes za moškega bazira na njegovih dejanjih in odnosom do ženske in da izgled nima velike vloge.Imel sem tudi totalno napačno prestavo, o tem kaj ženske fizično privlači in koliko dejansko je to pomembno. Npr, takrat nisem imel pojma o tem, da je telesna višina ena najbolj atraktivnih lastnosti na tipu, niti o tem da imajo ženske na sploh rajc na mišice in na velikost kostne strukture, kaj šele kaki velki tiči in podobni vici. V glavnem pojma nisem imel kaj je to atrakcija, kaj je to privlačnost, kaj je testosteron in kaj je "the real deal". Niti nisem imel pojma, da so nice guy lastnosti odbijajoče, in da so agresivne, bad boy lastnosti privlačne, da imajo ženske rade kurbirje, pa če tudi sem kdaj slutil na to, se mi ni zdelo popolnima smiselno.
Kasneje sem padel v tako bolj "elitno" družbo (do takrat sem bil samo v krogih bolj chill out folka, torej navadni smrtniki) , kjer so bili glavni akterji razni bad boyi, problematiki, tough modeli, igralci v bendu, športniki...v glavnem folk z družbenim statusom, močjo, in atraktivnimi modeli, pač t.i. je#aći. Takrat sem začel dobivat šoke, ko sem videl kaj tak folk počne z ženskami, kaj so ženske pripravljene nardit za take dece, kako nizko gredo, kako so easy, kakšna je njigova divja seksualna narava ob takih tipih in kako zmerej pridejo nazaj po novo dozo, kljub temu, da si bile "pumped and dumped".In to take punce, ki mi na kraj pameti ni prišlo, da bi bila zmožna naredit kaj takega. Po dnevi si jo videl v belih čeveljcih in mašno na laseh, čista pretty woman, zvečer je pa zganjala en "vaginalni pekel" z kakšnim od tipov od zgoraj omenjenih profilov decov. Praktično sem se počutil kot alica v čudežni deželi, ker si nisem predstavljal, kaj vse se dogaja za zaprtimi vrati, niti nisem vedel da taka vrata sploh obstajajo.V glavnem težko je bilo prebavit, na kake dece ženske padajo, na kaj padajo, kaj so vsega zmožne in predvsem, kako to skrivajo. Takrat se je začel moj revolt.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
ma cela ta zgodba dobiva že malo bolj realno podobo.
CP je hotel na začetku srenje šole seksat, ampak je bil takrat še preveč zelen, da bi katero zapel. samozavest pade.
potem je spoznal frenda jebača, ki je podiral ženske kot za stavo (deljeno s tri, hvalisanje je ipak hvalisanje), ki ga je vpeljal v super posh družbo, kjer vsi seksajo in vlečejo belo na debelo.
ampak kaj ko se naš CP v novi družbi ni počutil dovolj komfortno, ni imel dovolj keša za kouk, v družbi samih oh in sploh ljudi je začel sovražit oh in sploh ljudi, s katerimi se sicer še vedno druži, zato da lahko pljuva po forumih, kako so oh in sploh ljudje idiotski, pičke plehke in tipi brezmožganski jebači.
ob tem sovraštvo do žensk (in v bistvu tudi tipov) narašča, samozavest pa pada.
zdej sedi doma za kompom, se smili samemu sebi, bere članke o tipih, ki so se naučili pecat ženske, čeprav niso ravno latino loverji, upa, da bo njemu nekoč tudi uspelo postat tak car, da bo lahko podiral ženske kot za stavo in jih čim več prizadel. da jim vrne.
in vsega so krive ženske.
CP je hotel na začetku srenje šole seksat, ampak je bil takrat še preveč zelen, da bi katero zapel. samozavest pade.
potem je spoznal frenda jebača, ki je podiral ženske kot za stavo (deljeno s tri, hvalisanje je ipak hvalisanje), ki ga je vpeljal v super posh družbo, kjer vsi seksajo in vlečejo belo na debelo.
ampak kaj ko se naš CP v novi družbi ni počutil dovolj komfortno, ni imel dovolj keša za kouk, v družbi samih oh in sploh ljudi je začel sovražit oh in sploh ljudi, s katerimi se sicer še vedno druži, zato da lahko pljuva po forumih, kako so oh in sploh ljudje idiotski, pičke plehke in tipi brezmožganski jebači.
ob tem sovraštvo do žensk (in v bistvu tudi tipov) narašča, samozavest pa pada.
zdej sedi doma za kompom, se smili samemu sebi, bere članke o tipih, ki so se naučili pecat ženske, čeprav niso ravno latino loverji, upa, da bo njemu nekoč tudi uspelo postat tak car, da bo lahko podiral ženske kot za stavo in jih čim več prizadel. da jim vrne.
in vsega so krive ženske.
^^ Nekako tako si tudi jaz predstavljam celotno zadevo, da. Posledično tudi nima nobenega pravega prijatelja, rad ga nima nihče, bistvo življenja pa se mu je postavilo nekam tja na uspeh pri zadovoljevanju osnovnih fizičnih potreb ... In misli, da ves svet deluje tako, kot njegova nezrela, z mamici in očki sponzorirana družbica ... v bistvu žalostno.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
- CorrectionPen
- Komunikatorka
@Abby, floribunda:
http://www.youtube.com/watch?v=G6wUDA83ohE
http://www.youtube.com/watch?v=G6wUDA83ohE
CorrectionPen napisal/-a:Lej, sem bil tam. Včasih sem se zelo družil s puncami, jih spoštoval, jim kupoval stvari, stal ob strani in počenjal vso gentlemansko sranje, ki ga masovno sponzorirajo punce, mame, vendar je pa tako početje to kar pač je, eno sranje. Pa mi ni blo jasno takrat (začetek srednje šole), zakaj sem imel toliko žensk okoli sebe, vendar pa nobena ni hotela imet nič seksualnega z menoj.
Mogoče pa si pozabil eno stvar? Flirtanje? Izkazovanje čustev oz. dejstva, da ti je bila punca všeč?
Če vidiš, da se s punco ujemata, je potrebno storit korak dalje. Nobena punca ne bo izbrala tipa, ki deluje prestrašeno ali celo nezainteresirano (kar velikokrat izgledate ne da bi se tega zavedali). Spet tu lahko dam primer kolega in kolegice: kolegica je spoznala tega kolega, povprečnega, prijaznega, po opisu podobnega tebi. Vendar pa je bila tukaj ena stvar: čeprav ona ni bila na začetku zainteresirana zanj, se je on na vso moč trudil, flirtal z njo, ji dajal komplimente in ... (kar je kolegica tudi sama priznala, da jo je začelo k njemu vlečt) na čase govoril malo ''neprimerno'' > Nagajivi pogledi, stavki, dvoumnost (kar je nakazovalo na seks, ampak vse v mejah normale in nič pretiranega, predvsem pa ne prepogosto). Tako ji je dal vedeti, da je zanjo zainteresiran ne samo seksualno, ampak tudi romantično. Pravilno razmerje tega dvojega tud daje rezultate.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

-
- Cosmopsiho
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho