Mimi_M napisal/-a:Bleh, men pa nikol ni blo do McDonaldsa... sploh mi ni okusno tam jest, drugič je pa tolk mal, da se niti ne naješ.
Grem 1000x raje na sirov burek!
**SiMoN@** napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Bleh, men pa nikol ni blo do McDonaldsa... sploh mi ni okusno tam jest, drugič je pa tolk mal, da se niti ne naješ.
Grem 1000x raje na sirov burek!
jst sm čist istega mišljenja! sploh ni mi do McDonaldsa...za tak dnar k bi se tam najdla bi si lahk par bureku kupila&crknla od sitosti
norolescentka napisal/-a:Sugar_baby napisal/-a:hehe evo to ti pa lohk jst povem k delam tm![]()
zato ker mora bit vroča...sej se reče recimo vroča jabolčna pita..morjo bit vroče..pa tud pečejo se v olju v na velikih stopinjah in ker so skos sveže se v tistih 20minutah ne ohladijo in gostje dobijo sveže
ok hvala za razlago. emmm a mi lohk poveš še kaj je to za eno testo?ker je tko ko neko cvrtje bol k pa katerkol testo. take "skrite "stvari so me zmer zanimale
AtomicKitty napisal/-a:ful lepo so preuredili Mc Donalds na Celovški...zakoooooooon je
Ancica napisal/-a:
Drugače je pa res tisto, da moraš dati napitnino v skupno blagajno, ker se s tem pokrije ves minus od blagajn - se pa mimogrede zgodi, da ti zmanjka kak tisočak ... še posebej, če je gužva.
Sugar_baby napisal/-a:jst recimo mam zlo malkrat minus na svoji blagajni..ubistvu sm ga mela do zdej sam ene dvakrat..na srečo! drgač pa to sploh ni res da kr zgine!! jst sm mela minus čist slučajno ker sm očitno komu ene 100sit ponesreč preveč vrnila..drgač pa keš ne more tm kr tko zgint!!![]()
norolescentka napisal/-a:ej men je bil pa nanaj sendvič tist neki grškega..................kao gyros??a kod ve če še to kej naokol pride??njamsinajmsi
Sugar_baby napisal/-a:norolescentka napisal/-a:ej men je bil pa nanaj sendvič tist neki grškega..................kao gyros??a kod ve če še to kej naokol pride??njamsinajmsi
sej ta sendvič je glih zdej v poletni promociji u meku...pa bo še do konca septembra