*Abby** napisal/-a:Slovenec: Jaz sama sem prebrala vsaj pet tem, v katerih si odgovarjal z: "Meni se isto dogaja. Jaz sem tudi (bil) nesrečno zaljubljen." Buhuhu. Vseeno mi je, če te ne znam brat in te ne razumem. Jaz sem srečna v svoji zvezi, imam vse, kar si želim in kar potrebujem, imam zadovoljnega in zadovoljenega tipa, ti si pa sam doma, za računalnikom in provociraš in provociraš ljudi na forumu in čutiš noro potrebo po tem, da bi dokazal, da si boljši od vseh na svetu. Pa ne komu drugemu, ampak sam sebi, ker si nesamozavesten, totalno neprepričan vase in od tega zatežen in zakompleksan do te mere, da normalna debata s teboj blazno hitro zapade v reševanje in pogrevanje tvojih, že stokrat premletih težavic. No, jaz imam dovolj.

no jaz sem prebral milijon tem, kjer nisem nič rekel in so se čudežno odprle debate o men.
aja če rečem da sem bil enkrat nesrečno zaljubljen, potem avtomatsko sam iščem pozornost, al kaj? no, potem je vsaka slaba izkušnja na tme forumu samopomilovanje, dobre izkušnje so pa bahanje.
to je kot da bi ti jaz zdaj rekel "zakaj se bahaš da maš super tipa, juhuhu? to ni lepo, da veš.. "
zakaj sem jaz tok čas na forumu te nič ne briga. ti praviš si vsa srečna, pa isto čepiš tukaj.
tako kot pri mnogo drugih forumaših sem se ti nekak zameril in boš vedno kontrirala karkoli rečem. in kakor oni mi boš vedno naprej metala te stvari ko ti bo zmanjkal argumentov. zato je res brezveze s tabo, in njimi debatirat. amapk jaz sem na forumu zaradi drugih ljudi.
no sweety me že mal razume, in še nekaj drugih, kar me zelo veseli

tud če se ne strinjajo, vsaj vejo da nobenmu nič slabega ne mislim.