Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

bouhica napisal/-a:
anoyel napisal/-a:Samo za drugo pise "Izposojeno, rok vrnitve: nedoločen " :?:

Js upam, da to ne pomeni, da ne vedo kje je-zabelezno je blo, da ni sposojena, tam je pa tud ni blo. To se je namrec men zgodilo za eno knjigo in sem skoraj popizdila, ker je bla edina, kjer je pisalo ogromn o tej temi, ki sem jo mela. :(

Mogoče pa jo ima sposojeno kakšen profesor in mu pač ne določijo roka za vrnitev. :nixweiss:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Tigi napisal/-a:Ja res je ja...
Saj zaradi tega me ne mika..sam glede na to, da bi pa lahko šla na upravno?
Mah jst osebno tok sovražm matematiko zato pa je to tko... :?

Zato je upravna tako zanimiva, ker ni matematike :D Imaš pa res veliko tudi zanimivih predmetov..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Tigi napisal/-a:No jaz sem bila na informativcu na tem faxu in me je zelo pritegnil ta fax...

A res? Meni pa ta fax sploh ne potegne. Ko so nam prišli v šolo predstavljat so kar naprej ponavljali kaj pri njih NI obvezno. :roll:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Joj zdej se je pa pri meni problem naredu...in sicer jaz imam poklicno maturo...če želim iti na pa na UNI morm pa narediti šeen predmet magari iz ekonomije...Ker ostalih predmetov nimamo k so še tm napisani...
Kdaj je pa ponavadi ta dodatni predmet?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst bom dala FU (uni) najbrž pod treto željo. Čeprov me ne zanima ravno najbolj, samo je pa še vseeno pred ostalimi pa še 100% bi bla sprejeta gor, to mi je pa v primeru, da ne pridem na željen faks najbolj važno.

Sam neki me zanima mal bo OT sam morm vprašat. Npr, da ne bom zadovoljna z rezultati mature in bi šla izboljševat. A morm potem hodit na maturitetni tečaj ali kej podobnega? Al se samo doma pač učim in grem pisat naslednji rok?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Žuža najbolje, da to vprašanje o maturi zastaviš prav v temi matura....boš prej dobila odgovor, ki ga iščeš :wink:

Katera dva faxa boš pa napisala pa prvi dve mesti?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

ŽuŽa napisal/-a:Jst bom dala FU (uni) najbrž pod treto željo. Čeprov me ne zanima ravno najbolj, samo je pa še vseeno pred ostalimi pa še 100% bi bla sprejeta gor, to mi je pa v primeru, da ne pridem na željen faks najbolj važno.

Sam neki me zanima mal bo OT sam morm vprašat. Npr, da ne bom zadovoljna z rezultati mature in bi šla izboljševat. A morm potem hodit na maturitetni tečaj ali kej podobnega? Al se samo doma pač učim in grem pisat naslednji rok?

Če daš na tretje mesto, majo prednost pred tabo vsi ki so to dali na prvo in na drugo mesto..

Pomoje se pa da samo popravlat ocene (kar bi blo logično, če nekomu ne uspe dost točk zbrat za željeni faks), ni ti treba hodt na tečaj, mal se na šol pozanimaj..
Za dežjem vedno posije sonce!!
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

ŽuŽa napisal/-a:Sam neki me zanima mal bo OT sam morm vprašat. Npr, da ne bom zadovoljna z rezultati mature in bi šla izboljševat. A morm potem hodit na maturitetni tečaj ali kej podobnega? Al se samo doma pač učim in grem pisat naslednji rok?

Se da samo popravlat ocene. Za kaj vec o tem se pa raje pozanimaj na svoji soli :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Tigi napisal/-a:Katera dva faxa boš pa napisala pa prvi dve mesti?

Na prvo mesto bom pedagoško fakulteto- razredni pouk, za drugo mesto pa še nisem čist prepričana. Res si najbolj želim študirat razredni pouk, in o drugih možnostih bl težko razmišljam :( .
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

ŽuŽa napisal/-a:
Tigi napisal/-a:Katera dva faxa boš pa napisala pa prvi dve mesti?

Na prvo mesto bom pedagoško fakulteto- razredni pouk, za drugo mesto pa še nisem čist prepričana. Res si najbolj želim študirat razredni pouk, in o drugih možnostih bl težko razmišljam :( .

Če maš voljo bo sigurn šlo, bomo držal pesti :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Tigi napisal/-a:Kdaj je pa ponavadi ta dodatni predmet?

Na ta dodatni predmet bi se mogla prijavit že do 31. 10.

Zakaj pa ne bi šla na VSŠ?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ker je omejitev... :?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

pozdravljene!
ok, vem, da sem lena, ampak se mam ogromno za učit in se mi iskreno povedano, ne da brat vseh 9 strani ...

glede na to, da nimam POJMA, kaj bi rada šla študirat, me zanima, če mi lahko katera pove, zakaj je fakulteta za upravo prava odločitev? :oops:
mat ni, to sem vidla ... s čim se pa natančneje ukvarjate tam? kaj pa potem možnosti za zaposlitev?

najlepša hvala!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Tigi napisal/-a:Ker je omejitev... :?

Ja, ampak zelo majhna.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica