slovenc79 napisal/-a:@Gracia, če mu nekaj časa ni do sexa, ne pomeni da jo je popolnoma odjebal. Če je pa sex tebi vse, pa nvm...
@Džeki, kot sem že 100 tisočkrat povedal, govorim o značaju. Kje sem rekel da vse ženske v vezi iščejo boljše tipe? Govoril sem o ženskah s takim značajem, ne vseh.
@Temptress, praviš da poljubljanje NI malenkost, prava ljubezen pa je neki nemogočega in je samo v romanih? Če ti je poljubljanje kot sex... ja, potem sam na sex misliš in telesne užitke, žal.
@claire, to je tvoj problem, da misliš da moške takšne "dame" rajcajo, zato se pa tudi sama tko obnašaš. Sam verjemi ali ne, na delusional bi se sam poscal in to je to.
ti je všeč moj fetiš da ga vedno omenjaš kadar ti zmanka pametnih odgovorov?
star sem 20, ja. še dokaz da sploh ne bereš mojih postov ampak avtomatsko pišeš nasprotno ko vidiš mojo objavo...
@nincolinka, če bi ga po 1 tednu odjebala... se pravi si ti z njim zaradi sexa, ne zato ker bi ga imela rada?
@dioniz, na živce ti grem to je pa tud to. pol od vas bi mi, če bi rekel da je 1+1=2 reklo da tega ne vem ker še nisem imel punce.
pa a je tebi normalno da se s šestimi (oz. z vsemi forumaši) kregaš o stvari, ki je nisi še nikol izkusil?
p***a ti m(A)terina, slovenc beden. ti meni govoriš kako fanta izkoriščam, kreten idiotski. vem da si 20 in to je žalostno.
tebe nobena nebo hotla, te sploh že zdaj noče. še jezika nisi nobeni porinil v usta, pri svojih 20 ih. fak no.
tvoj fetiš pa sploh vprašanje, ... je na meji psihiča, ker ti dejansko sam po sebi ščiješ. ogabnež.
konec z moje strani. (za vedno)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.