Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a watershine »

glede na to da so en štuk viši njegovi tastari se hlih ne derem... bolj pospešeno in na glas diham, mal postokam, kaki horni stavi oz. besede so pa tut. če sva pa sama pol pa sploh akcija nama obema bol sede če sva mal bol glasna... :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

nisem glasna, ker nas je v hiši več in ne bi rada vedela, da vsi vedo, da ravnokar sexama.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

js morm pa rečt, da sm kar glasna, ker mi lubi skos pol govori pšššš pa se smeje zravn :D sam ne morm si pomagat, če pa tok paše...

kašnih ful debat nimava, pač kar paše zravn...

drgač pa je prov fajn ko partnerja poslušata drug drugega, kako kateri vzdihuje, vsaj vesta, kaj komu paše...men je zmer mojga fajn poslušat, k pol vem da mu je fajn in da uživa.
Uporabniški avatar
Fusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Fusion »

derem se lih ne prou pogost.. globok diham, pa mau postokam.. xD
Uporabniški avatar
nikkita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikkita »

midva sva glasna odvisno od tega kje sva. Če sva doma potem si dava duška, če je pa kak folk v bližini, potem sva pa bolj kulturna :oops:
govoriva pa res ne dosti...bolj vzdihujeva pa jamrava...no, prevladujem pa itak jaz :razz:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

hm govorim kr preveč učasih, ponavad ga pa ful rada gledam k mu pride :D ... ko je res lušn :) ...
(zdej se pa glih tušira :twisted: :oops: )
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Ne govorim nikol skor nč, razn krajše besedne zveze :D npr. o fak, dej še ... mislm da kej drugega ne uporabljam, ko sva pri meni doma se zadržujem in sem zelo tiha, če sva pa pri njem na morju ko sva čisto sama pa sem glasna in je kdaj prov navdušen ...
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Ko sma bla lani s fantom na morju, sma v šotoru v kampu sexala in sosedi okol naju niso mogl spat, kr sm bla tak glasna :D So se drli, da naj bom tih, da bi radi spali...hahaha....mi je blo drug dan ful nerodno...sm bla preveč pijana. Če bi bla trezna, bi zihr takoj utihnala, ko bi rekl, sam se takrat nism zmenla za njihove pritožbe :)
cajkis
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kamnik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cajkis »

ufff midvamed sexom sicer neki ful ne debatiorava ampak padejo pa kdaj kkđne dirty besede kar itq vse sam še popestri:Ddrgač pa tišine ni ker je stokanje tok glasno:D
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
Uporabniški avatar
pepelka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pepelka89 »

Glasna....rada pokažem, da mi paše hihi :)
Tu pa tam se pa najde tudi kaka beseda.
Carpe diem! :)
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

oba sva zlo 'dirty' ;P polek tega in jas in on zlo dobro pokažema in povema ko nama kaj res paše.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Midva pa največkrat nisva glasna, ker ne moreva biti, ker nisva sama doma, tako da ponavad drug drugemu roke čez usta dajeva, kar tud vzburi, ko veš, da nekaj ne smeš :twisted: Drugač pa si velik govoriva, se primeva bolj na grobo, si zašepetava kaj vzburjajočega, si poveva ko komu kaj paše itd. Skratka fajn je :D
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

no jez tut v zvezi prevladujem kr se glasnosti tice.. morm rect da moj je zlo zlo kulturen...

je pa tko ce sva sama itak ni omejitve... ce pa recmo sva pr njemu pa vem da je njegova sekica doma k ma sobo nad njegovo se pa tut jez potrudm da sm bl kulturna.

drgac pa ja: nikol nikol nebi mela sobe zravn tastarih k je to pa najbrs polom da jih mors poslusat!! in zahvaljujem se bogu da jo mam jez popounoma na drugi strani bajte k pa tastari..
fashionable
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a fashionable »

Odvisno od tega kakšen seks nama paše..
če je nežen se ponavadi vmes strastno poljubljava in drug drugemo na uho zašepetava 'ljubim te' ..
Če pa je divji pa si ponavadi govoriva umazane stvari..
"The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!" - coco chanel
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

:lol:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Odgovori