Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?
-
- Sramežljivka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
js morm pa rečt, da sm kar glasna, ker mi lubi skos pol govori pšššš pa se smeje zravn
sam ne morm si pomagat, če pa tok paše...
kašnih ful debat nimava, pač kar paše zravn...
drgač pa je prov fajn ko partnerja poslušata drug drugega, kako kateri vzdihuje, vsaj vesta, kaj komu paše...men je zmer mojga fajn poslušat, k pol vem da mu je fajn in da uživa.

kašnih ful debat nimava, pač kar paše zravn...
drgač pa je prov fajn ko partnerja poslušata drug drugega, kako kateri vzdihuje, vsaj vesta, kaj komu paše...men je zmer mojga fajn poslušat, k pol vem da mu je fajn in da uživa.
-
- Kofetarica
Ko sma bla lani s fantom na morju, sma v šotoru v kampu sexala in sosedi okol naju niso mogl spat, kr sm bla tak glasna
So se drli, da naj bom tih, da bi radi spali...hahaha....mi je blo drug dan ful nerodno...sm bla preveč pijana. Če bi bla trezna, bi zihr takoj utihnala, ko bi rekl, sam se takrat nism zmenla za njihove pritožbe 

Midva pa največkrat nisva glasna, ker ne moreva biti, ker nisva sama doma, tako da ponavad drug drugemu roke čez usta dajeva, kar tud vzburi, ko veš, da nekaj ne smeš
Drugač pa si velik govoriva, se primeva bolj na grobo, si zašepetava kaj vzburjajočega, si poveva ko komu kaj paše itd. Skratka fajn je 

no jez tut v zvezi prevladujem kr se glasnosti tice.. morm rect da moj je zlo zlo kulturen...
je pa tko ce sva sama itak ni omejitve... ce pa recmo sva pr njemu pa vem da je njegova sekica doma k ma sobo nad njegovo se pa tut jez potrudm da sm bl kulturna.
drgac pa ja: nikol nikol nebi mela sobe zravn tastarih k je to pa najbrs polom da jih mors poslusat!! in zahvaljujem se bogu da jo mam jez popounoma na drugi strani bajte k pa tastari..
je pa tko ce sva sama itak ni omejitve... ce pa recmo sva pr njemu pa vem da je njegova sekica doma k ma sobo nad njegovo se pa tut jez potrudm da sm bl kulturna.
drgac pa ja: nikol nikol nebi mela sobe zravn tastarih k je to pa najbrs polom da jih mors poslusat!! in zahvaljujem se bogu da jo mam jez popounoma na drugi strani bajte k pa tastari..
-
- Sramežljivka
- Kraj: Kranj