LedZeppelin napisal/-a:
jap,tišja ženska-manj problemov,ponavadi![]()
Sem fen,ženstvenih žensk,ne maram,da se vpije,mlat,pljuva k kak kavbojc,besednjak pa spominja na kakega gradbinca,ki je ravnokar prišel iz Stožic.
A,ta ženstvenost,mora imeti neko mejo,ne maram žensk,ki so tihe povrhu vsega še totalno podredljive,ter najpomembneje,da so brez mnenj ().Lahko je tiha,ampak mora imeti glas,ki se lahko sliši,in mora imeti vsaj kanček agresivnosti,da se mi ne bi bilo treba bati,k bi šla kam.
In ja mnenja,če se sam kima,je narobe.
Lol, jaz star 20 let

Bom dodal nekaj novih spoznanj.
Kvalitete ki jih iščem pri potencialni partnerici:
-ženstvena: razume da smo si moški in ženske biološko in psihološko drugačni. Da se ne obnaša kot moški, preklinja,vulgarna, cinična...poskuša premagati moške, samo zaradi tega ker so moški.
Ženstvenost je lepa stvar, in vsak spol ima vlogo v družbi.
- semi-samostojna: ima svoje cilje, družbo, ni odvisna od tebe...ampak uživa v tvoji družbi, in vse kar jo veže na tebe je ljubezen in zvestoba.
- zvesta: zvestoba je sexy, kdor je zvest do načel, sanj in ljudi ima neko vrednost. Nočeš biti z žensko ki ti izdaja skrivnosti od prijateljev, čez dva meseca sta pa spet best frenda.
- odločna: lahko spelje zadeve čez, me ne sprašuje kakšne barve mora biti njena oblekica, in se ne sekira za vsak majhno odločitev. Sovražim te ženske komiteje.
- samozavestna: ne rabi vzpodbude za vsak majhen k***c, pozna svojo vrednost, se ne počuti ogrožene v družbi uspešnih in privlačnih žensk.
-zrela: ženske hitreje postanete bolj odrasle, dejstvo. Ampak zrelost pride z leti, za sabo moraš pustiti slabe spomine na otroštvo, slaba razmerja in bolečino. Iz tega pa moraš črpati izkušnje, nauke in moraš iti tudi naprej, narediti nove napake, spet vse zajebati in potem spet iti naprej. Tudi jaz sem konkretno zajebal, se osramotil, ampak sem šel naprej in to je to.
-privlačna: bolj okrogle poteze na obrazu, svetlopolta, padam na dolgolase temnolaske...niso mi všeč suhice, mora imeti obline.
- inteligentna: ne zahtevam doktorata, lahko je street smart, book smart...samo naj ima svoj pogled, svojo radovednost...nekaj kar me vzburi da se pogovarjam z njo, in da me nauči nekaj novega.
- sexualno odprta: rad počnem različne stvari, zato rabim žensko ki je _____ v postelji.
Sicer sem star šele 25, in bom resno začel iskati resno partnerico šele ko se vrnem iz potovanja, do takrat bom pa užival v družbi različnih žensk, ob katerih se bom nekaj naučil.
Mam pa eno zabavno anekdoto, grem jaz maja ven z eno gospodično, lepa, pametna, pogovor super, dobro se razumeva. Greva ven iz restavracije, in sem korak pred njo in odprem vrata in jih pridržim...v tistem trenutku je bilo konec, kot da bi ji rekel naj gre k meni domov in mi počisti školjko in skuha kosilo. In to je točka ena.