Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Roberta R. napisal/-a:
ana27 napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:^^Ti si pisala konkretno o spuščanju v zvezo.. in ja, definitivno čustva so..

Kje sem napisala?
In avtorica piše o nečustvih, torej kje so čustva?

Napisala si v postu.. torej

ana27 napisal/-a:Če se nekdo takoj spusti v nek odnos, se mi zdi, da sploh ne gre drugače kot brez čustev, ker se ne morajo kar takoj razviti čustva

zdej, da lažje obrazložim kaj sem ti želela povedat.. citiram: "Čustva so nenehno prisotna v družbenem delovanju in predstavljajo sestavni del vsake družbene interakcije."

Avtorica pa je pisala o brezčustvenem odnosu moških do žensk.. kar je pa totalno ugibanje.. kaj pa ti veš kakšna so čustva neke druge osebe?
Vse kar sem hotla povedat, da ljubezen in naklonjenost nista edini čustvi na tem svetu.. in samo zato, ker nekdo noče it v zvezo z nekom, to še ne pomeni, da je človek brezčuten.. lahko te sovraži, pa zato noče v zvezo s tabo.. btw - tudi sovražtvo je čustvo, predvidevam da to veš. That's all.

Če nekdo reče, da do nekoga nič ne čuti, jaz tam ne vidim nobenih čustev.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

[quote="Nesanica"
Se pa zavedam da mojmu ne bi pasalo če bi se dobivala še s kom drugim in mu pač tega raje ne povem oz. ne govorim o tem.[/quote]

Aja tvojemu ne bi pasalo, če bi ti imela drugega, medtem, ko to je pa vredu, da ima on ženo doma.
Nivea
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Julija je z ženskimi besedami napisala, kar jaz trobim že dolgo.Mogoče bodo punce bolje razumele zdaj, ko je napisala ženska.

Punce, ki noro dobro zgledajo, hitro ugotovijo, da lahko v posteljo zvabijo skoraj vsakega tipa, ki si ga zaželijo.Negativno so pa presenečene nad dejstvom, da pa to še ne pomeni, da jih bo večina tipov imela za girlfriend material.

Nam tipom so lepe ženske všeč, drži.Ampak, ko prestopimo določeno starostno mejo in prerastemo določen razvojni stadij, si nehamo vsako, ki nam s hudo postavo prekriža pot, želeti za svojo partnerko.

V bistvu nismo tako zelo drugačni kot ve, ženske.Ve za partnerja iščete tipa, ki ima čim ugodnejše razmerje lastnosti, ki so vam pomembne.Mi za partnerko poiščemo žensko, ki ima čim ugodnejše razmerje lastnosti, ki so nam pomembne.

Ženska samo z mega postavo in joški pri večini tipov ne pride dalje kot do ONS ali FF.Razen verjetno pri Hrvatiču, ki pa jo, ko postane prestara zanj, menja za nov model 17-letnice.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 02. Avg. 2010 8:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ana27 napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
ana27 napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:^^Ti si pisala konkretno o spuščanju v zvezo.. in ja, definitivno čustva so..

Kje sem napisala?
In avtorica piše o nečustvih, torej kje so čustva?

Napisala si v postu.. torej

ana27 napisal/-a:Če se nekdo takoj spusti v nek odnos, se mi zdi, da sploh ne gre drugače kot brez čustev, ker se ne morajo kar takoj razviti čustva

zdej, da lažje obrazložim kaj sem ti želela povedat.. citiram: "Čustva so nenehno prisotna v družbenem delovanju in predstavljajo sestavni del vsake družbene interakcije."

Avtorica pa je pisala o brezčustvenem odnosu moških do žensk.. kar je pa totalno ugibanje.. kaj pa ti veš kakšna so čustva neke druge osebe?
Vse kar sem hotla povedat, da ljubezen in naklonjenost nista edini čustvi na tem svetu.. in samo zato, ker nekdo noče it v zvezo z nekom, to še ne pomeni, da je človek brezčuten.. lahko te sovraži, pa zato noče v zvezo s tabo.. btw - tudi sovražtvo je čustvo, predvidevam da to veš. That's all.

Če nekdo reče, da do nekoga nič ne čuti, jaz tam ne vidim nobenih čustev.

Vrjetno zato, ker se čustev ne da videt..
Sej nima veze, ti misli svoje, js bom pa svoje.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Poznam tipe, za katere je zenska oseba samo ovira med njimi in njeno tamalo. To pa se zavoha in jih zenske ne marajo, ker zaznajo, da imajo tak odnos do njih. Ce bi pri takih primerkih zamenjali "zenska oseba" z "moska oseba" in "njeno tamalo" z "zveza" bi dobili delusional. Moske reakcije so skladne s tem.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

delusional napisal/-a:(kljub temu da je kuzla)

Upam, da vsaj veš kaj pomeni "kuzla"... :lol:

jullia_ napisal/-a:
delusional napisal/-a:jaz poznam vezane, ki so še vedno v neki dolgotrajni vezi, ki traja od srednje šole al pa od faksa.

in samske, ki so imeli 1 resno vezo, v teh letih ko ti govorim.
potem ženske ne najdejo več tipa, ki bi se hotel vezat.
tipi pa se potem nočejo več vezat.

imaš lep primer Ilovecoffe zakaj ne. pri 25+ imajo pač že toliko izkušenj, da se ne bodo vezali z vsako, ki jim pokaže pizdo. poleg tega ugotovijo, da se da celo sexat brez da se vežeš.

Nočem bit nič nesramna, ampak po moje tukaj leži velik del problema. Tebi gre totalno na živce, da 30 let starega tipa pač ne moreš več samo s hudo postavo in obetom seksa zmešat do te mere, da bi hotel imet resno zvezo s tabo. 16-letnik bi to naredil v sekundi (ker pač itak načeloma ne ve, kaj resna zveza sploh je).
Tridesetletnik te bo pa na podlagi hudega dekolteja in vabljivih ustnic sicer hotel položit, da bi te pa zaradi tega želel za mamo svojih otrok, pa ni najbolj verjetno.
Paradoksalno se mi zdi tu to, da se tebi tvoj lepotni poseg še vedno zdi pametna odločitev, čeprav je docela možno, da zaradi tega pritegneš še več napačnih tipov, kot si jih prej.

V tem postu je veliko resnice. Tale delusional si je dala povečat joške, ker je mislila, da bo s tem ujela kolikor tipov bo hotela... To je funkcioniralo par let, zdaj ko ni več stara 20, je pa vsa obupana, ker pri tipih starih 25+ je pomembno še kaj drugega kot plastični joški... Obupanost kar buta iz vsakega njenega posta...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

delusional napisal/-a:jaz ti govorim za moške, ne za ženske.

in kako veš, da se je un 28letnik noro zaljubil v to žensko?

seveda, pri 25+ so samski. vsi so doživeli že svojo prvo resno zvezo in razočaranje. tako kot so bili zaljubljeni in tako enostavno kot so se prvič vezali, se ne bodo več.

Ah daj no moški, če se zaljubi se do 25ega po tvoje. Ženska pa kadarkoli ali kaj? In nikjer ni pravila pri katerih letih kdo doživi prvo resno zvezo in prvo razočaranje.
Nivea
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

floribunda napisal/-a:ni nujno. kaka v redu punca je tudi končala kako zvezo ali pa se ji samski status ne zdi nič groznega in se ni pripravljena poročit s prvim ki pride mimo, ima tudi druge ambicije v življenju ipd.

poznam kar nekaj v redu punc, starih 20-30, ki so samske in se jimnikamor ne mudi.

:gut:
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Roberta R. napisal/-a:Vrjetno zato, ker se čustev ne da videt..
Sej nima veze, ti misli svoje, js bom pa svoje.

Videt ne, da se jih pa občutit. No jaz sem prepričana, da se nekateri znanjdejo skupaj tudi brez čustev. Sicer se temu tudi jaz čudim.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Mogoče še tole v razmislek - človek teži vedno k najboljšemu, kar lahko dobi oz. teži k napredku. Torej za vsakega naslednjega partnerja (vsaj podzavestno) gledaš, da bo boljši - vsaj v smislu tega, da se izogibaš stvari za katere veš da ti ne ustrezajo (ali že v osnovi, ali pridobljeno z izkušnjami). Poleg tega imaš z leti imaš pač vedno več nekih meril in izkušenj - in ne boš se šel vezat z nekom za katerega veš, da ti njegove lastnosti ne ustrezajo.

Prebolevanje bivšega partnerja je na nek način obrambni mehanizem.

Verjemi, delusional - ko (če) boš enmu fantu "razočarancu" predstavljala boljšo žensko (v pogledih, ki jih išče) kot je bla to bivša, bo ta v trenutku postala nepomembna preteklost. Če pa ne... je pa velika verjetnost, da te bo samo pofukal (ali pa še to ne) in skenslal, ja.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Se strinjam s tabo ^^ ampak vedno boljše in boljše ne obstaja, ker enkrat se konča. Ne more biti vedno boljše in še boljše. Je pa res, da pazimo, da naš novi partner ne bo imel napak, ki so nas motile na bivših. Samo kaj, ko ima pa kakšne druge.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Ana, normalno da ne obstaja, ampak tole je forum - debatiramo in teoretiziramo, kle so stvari itak preveč črno na belem, zato jih je treba pač mal z rezervo vzet, oz. umestit v nek real-life situation.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

ana27 napisal/-a:Se strinjam s tabo ^^ ampak vedno boljše in boljše ne obstaja, ker enkrat se konča. Ne more biti vedno boljše in še boljše.

Ni čist res tole...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Če bi iskali vedno boljše, ne bi nikoli našli, ker bi vedno hoteli še boljše.
Začaran krog.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ana27 napisal/-a:Se strinjam s tabo ^^ ampak vedno boljše in boljše ne obstaja, ker enkrat se konča. Ne more biti vedno boljše in še boljše. Je pa res, da pazimo, da naš novi partner ne bo imel napak, ki so nas motile na bivših. Samo kaj, ko ima pa kakšne druge.

Napake že ima, ampak zveza kot odnos pa mora biti boljša od prejšnje. Zakaj bi sicer prejšnjo zvezo končal, če ti v naslednji ne bo bolje?
Odgovori