Pozdravljeni virtualni svet! Moj prejšnji nick sem spustila z vajeti na nek wtf e naslov tako da je izgubljen za vedno v krutem svetu interneta. Morda bo nekoč našel svojo ljubezen in živel srečno do propada civilizacije. Nadomešča ga tale, ki mu je presenetljivo podoben le boljša verzija je, upgrade #2.
Kakorkoli, moja žalostna in neuspešna zgodba se še vedno nadaljuje le nič ne napreduje.
Ja sirova štrucka po teh tvojih definicijah sem ustrežljiva, skromna, prijazna ok nevem če želim dobro vsem enostavno se ne ubadam z vsemi ljudmi na tem svetu. Nekako nevtralen odnos. Sramezljiva tudi. Ok skrivnostna nisem kaj dosti. Bi si rabla kupit darilni papir in se enkrat zavit. Ma romantična tudi. Moj položaj je katastrofalen in skorajda nerešljiv. Aja rekel mi je da sem čudna. Zadnje dneve nisem imela ravno časa za ubadanje z njim. Oktobra bom nardila se en strel v prazno. Ma joj ne more bit tako težko to no.
In razumem vse, ki mi govorite naj odneham ampak nebom. že zaradi tega ker je zabavno. In tudi zavedam se da imam slabe oz ničelne možnosti. Ampak to je tudi poskus koliko se da nardit, morda bo nekoč komu prišel prav. Glejte na to kot da se žrtvujem za splošno dobro. Pa tudi ne mislit da mu težim zdej stalno da zakaj ne hodimo ali da mu kakorkoli težim, ker bi že rekel ker je tak da pove reči, Bolj družimo se spet prek neta. Tako da ljudje rabim predloge in pomoč tuki.
Ne žura, ne mara gledališča, karting hm... ma mislim da ne, ne pleše, maraton lol.

Ne premika se kaj dosti v glavnem. Ne mara se premikat. Zrtvovala sem dan za nadaljevanke - sicer sem vmes zaspala na par kosih. Ampak to ni bilo konstruktivno. Danes sem brez idej. Beden dan je danes.
VaNiLliA