Kako osvojiti fanta

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Horus napisal/-a:ustrežljiva??? <== v mejah normale
želi vsem dobro???? <== zakaj ze? eni si ne zasluzijo dobrega
se zna postavit zase na prijazen način?? <== to je pokazatelj inteligentnosti
sramežljiva??? <== HELL NO
se ne krega? <== BOOOORING
ne povzdiguje glasu??? <== pokazatelj inteligentnosti
neambiciozna, netekmovalna?? <== HELL NO
hitro zadovoljna??? <== v mejah normale

:zustimm:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ma to je opis ene boge revce, ki lahko z njo delaš kar češ.
kake bolj zajebane babe se boji, da ne bi bil on copata.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Horus napisal/-a:ustrežljiva??? <== v mejah normale
želi vsem dobro???? <== zakaj ze? eni si ne zasluzijo dobrega
se zna postavit zase na prijazen način?? <== to je pokazatelj inteligentnosti
sramežljiva??? <== HELL NO
se ne krega? <== BOOOORING
ne povzdiguje glasu??? <== pokazatelj inteligentnosti
neambiciozna, netekmovalna?? <== HELL NO
hitro zadovoljna??? <== v mejah normale

torej ne sanjajte :P

1000 points
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

Rollin napisal/-a:b) Katere podatke še potrebujemo, če jih? (meni se zdi da jih imamo dovolj)

O tem kaj je njemu všeč (predvsem dejavnosti, hobiji)? kolikokrat je bil zaljubljen? Ali obstaja ženska na tem svetu, ki je nebo nikoli pozabil?
Rollin napisal/-a:c) Kam naj ga spravim oktobra? Vem da je malo zgodaj za tako razmišljanje, ampak ne škodi prej pomislit oz odpret debato o tem.

žur, MGL, karting, maraton, kaki družabni večeri (vem da se v ššiški vsako sredo pleše salsa),
Rollin napisal/-a:d) Bi se bilo dobro izobrazit malo o trenutnih mehiških nadaljevankah in Jose-jih?

V mejah normale. Vzemi si en dan in poglej vse nadaljevanke, itak z enim delom lahko doktoriraš (beri preučiš vse like in zgodbo) :)

Pa pridi nazaj iz Eigpta :) Da ne boš našla tam "bolj primernega"
hobotnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hobotnica »

Sem prebrala vse nasvete, ki ste jih dale.

Evo, pa še mojega podajam.
Sem jaz bila ista, vse naredila, sam da sem ga imela. Vse oh in sploh sam zanj, sam zanj....
In na koncu izvem, da je bla vse ena velika zajebancija, z njegovimi frendi so šli stavit, kolk časa bom zdržala z njim in kolikokrat mu bo dala. (HALLO?!)

In ko sm to zvedela je dobil košarco od mene.
Sem zdaj že 6let v zvezi z drugim fantom, ki je to kar mora bit, vse v mejah normale, pa ta taprvi še vedno copatka za mano...get a life tipček!

Tako da je moj nasvet: pusti ga pri miru, lahko si v kontaktu z njim, vendar ne veliko, in kot so ti že drugi svetovali...delaj kar ti poželi srce, brez da bi mislila na njega.
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #2 »

Pozdravljeni virtualni svet! Moj prejšnji nick sem spustila z vajeti na nek wtf e naslov tako da je izgubljen za vedno v krutem svetu interneta. Morda bo nekoč našel svojo ljubezen in živel srečno do propada civilizacije. Nadomešča ga tale, ki mu je presenetljivo podoben le boljša verzija je, upgrade #2.

Kakorkoli, moja žalostna in neuspešna zgodba se še vedno nadaljuje le nič ne napreduje.

Ja sirova štrucka po teh tvojih definicijah sem ustrežljiva, skromna, prijazna ok nevem če želim dobro vsem enostavno se ne ubadam z vsemi ljudmi na tem svetu. Nekako nevtralen odnos. Sramezljiva tudi. Ok skrivnostna nisem kaj dosti. Bi si rabla kupit darilni papir in se enkrat zavit. Ma romantična tudi. Moj položaj je katastrofalen in skorajda nerešljiv. Aja rekel mi je da sem čudna. Zadnje dneve nisem imela ravno časa za ubadanje z njim. Oktobra bom nardila se en strel v prazno. Ma joj ne more bit tako težko to no.

In razumem vse, ki mi govorite naj odneham ampak nebom. že zaradi tega ker je zabavno. In tudi zavedam se da imam slabe oz ničelne možnosti. Ampak to je tudi poskus koliko se da nardit, morda bo nekoč komu prišel prav. Glejte na to kot da se žrtvujem za splošno dobro. Pa tudi ne mislit da mu težim zdej stalno da zakaj ne hodimo ali da mu kakorkoli težim, ker bi že rekel ker je tak da pove reči, Bolj družimo se spet prek neta. Tako da ljudje rabim predloge in pomoč tuki.

Ne žura, ne mara gledališča, karting hm... ma mislim da ne, ne pleše, maraton lol. :) Ne premika se kaj dosti v glavnem. Ne mara se premikat. Zrtvovala sem dan za nadaljevanke - sicer sem vmes zaspala na par kosih. Ampak to ni bilo konstruktivno. Danes sem brez idej. Beden dan je danes.

VaNiLliA :razz:
Uporabniški avatar
Ava_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava_ »

hobotnica napisal/-a:Tako da je moj nasvet: pusti ga pri miru, lahko si v kontaktu z njim, vendar ne veliko, in kot so ti že drugi svetovali...delaj kar ti poželi srce, brez da bi mislila na njega.

:gut:
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Elle.* »

Kolk si pa ti stara, dečva? :D
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
hobotnica
Sramežljivka
Sramežljivka

^^ če misliš Rollin je stara 21 tip pa 22, vsaj tako sem zasledila v enem od postov.

al si mislila mene :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Rollin #2 napisal/-a:Ne žura, ne mara gledališča, karting hm... ma mislim da ne, ne pleše, maraton lol. :) Ne premika se kaj dosti v glavnem. Ne mara se premikat.
VaNiLliA :razz:

ne premika se kaj dosti v glavnem :D EPIC

A je truplo?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Elin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Elin »

Kako osvojit fanta?
Moj recept: predvsem bodi, kar si. Potem pa tipa spoznavaj in pusti, da on spoznava tebe. Malček prilagajanja in kompromisov, par komplimentkov, kakšno povabilo na kosilo-večerjo-kavo-drink-zabavo-kino, malo spogledovanja do prave mere, obenem še obdržat vse svoje prijatelje in dat vedet, da mu ne moreš biti ravno kadarkoli na voljo (si pa mu dosti več časa kot kakšnemu drugemu "kolegu" kajpak, ker je on nekaj posebnega - kar mu malček zardevajoče ali pa zelo samozavestno priznaš) in to je to... Ne more it nič narobe :) razen če ni kemije med vama, potem je vse zgubljeno že takoj.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Rollin napisal/-a:Mah, te mehiške nadaljevanke bi bilo treba ukinit... Prijazna, ustrežljiva, razigrana, skromna, se zna postavit zase ampak na prijazen način, želi vsem dobro, malo sramežljiva, skrivnostna, se ne krega, ne povzdiguje glasu, druzboslovka prednost, neambiciozna, netekmovalna, hitro zadovoljna, romantična, nežna... (ps: kaj ni to skoraj opis esmeralde??)

:D :D :D
Tale fantek pa ima ideje :D :D :D . Ki, kdaj, zakaj je pa samozavest zgubo :D :D :D

Kako ga osvojit - ma kaki osvojit, takega pleničarja odjebat, s prve, kaj češ s fantkom počet, če se še lastne sence boji, kaj šele tebe, če bi bla boljša od njega :D :D :D
hobotnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Tonja

Tale fantek pa ima ideje. Ki, kdaj, zakaj je pa samozavest zgubo biggrin biggrin biggrin

Kako ga osvojit - ma kaki osvojit, takega pleničarja odjebat, s prve, kaj češ s fantkom počet, če se še lastne sence boji, kaj šele tebe, če bi bla boljša od njega

:zustimm:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori