men so fotke v zlati vodi vse po vrsti slabe. vse zgledajo čist zategnene, pomoje niti niso tok samo krive, kot je beden položaj, v katerm so jih slikal.
slikanja za Seat tud ne razumem - delal bodo koledar, fotke so pa vse iste. ful zanimivo, ni kej
Ja, to slikanje za Seat koledar je res LOL. Lahko bi naredili na sistem kot v ANTM, ko so ble kao pin-up dekleta v 5. ali 6. sezoni (najbolj se Kim spomnim). Ne pa da vse postavijo v isto pozo. Zanimiv koledar bo tole, ni kej .
Sicer je pa Kamila na fotkah se kar kul, pred zirijo mi pa sploh ne potegne.
Se zmeri za Ano in tamalo Majo. Obe sta mi res lepi!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Katera je sla ven? Za tiste, ki nismo mogle gledat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ Moram vprašat: Zakaj ne? Tiste pod 20 mislim...
ok, mogoče sm mal pretiravala, polnoletne že, ampak za 16 letnce sm pa res proti, namreč nimajo izoblikovanih niti zametkov osebnosti kaj šele kej druzga, tut fizično majo nekak tak otroški telo še...
Morem pa pokomentirat da mi je Nuša tak bljak, ko jo našemijo za eliminacije Za tak vmes ko kdaj vskoči (na fotografiranje) pa ma tak bolj naturel mejk ap, je pa tako lepo zrihtana, da ajde bok. Pa ko je res lepa ženska, ne vem zakaj ji tlačijo tolk vsega okol oči. Pa Gacho pa un pleško plešasti sta bedna ko drjek.