Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Ja..tezko je tko zvet (se sploh ce maz zatezenega fotra in ti dodatno komplicira lajf) , sam se da zdrzat. Js pa moj dragi sva tut narazn (200km) ...drug mesc bova mela 2 leti :) :cool:
metulcica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a metulcica »

js sm pa lih koncala 1let in 8 mesecev dolgo zvezno na daljavo... pa lahko recem ,da je blo sladko, dokler je blo loh.... AMPAK v zvezo je res treba vlagat in sicr more bit trud uložen iz dveh strni ne pa da se smo en trudi.... zarad takih zadev sva mi2 koncala.... pa mi je po en stran zal.... sam sm si pa najdla cukrcka zj v svojem kraju.... sicr je sele zacetek, ampak sm trenutno raj za to zvezo.... se mi ne da it (tip me je prosu ce pridem nazaj, ker sva pred kratkim nehala, pa zj prezivlja neke krize) se enkrat cez vso to psihranje in razne napore...
no sj to si bli najini notranji boji.... am se mi ni skoraj nic prilagajau....
vendar mu se vedno stojim trdno ob strani, slisva se pa vse....
ga mam se kr rada... ampak mam trenutno sebe rajs

tko da punce, za zvezo na daljavo je treba fante mal zdresirat :D
we could be heros for ever and ever
___
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ___ »

no jst trenutni imam zvezo na daljavo postojna-potrorož ni ne vem kako daleč cca. 100 km ampak zaradi obveznosti, njegovega dela in moje šole se vidiva samo ob vikendih.... še to leto zdržim potem pa grem študirat na primorsko v koper potem bo pa zelo fajn... :lol:
jst vedno pravim če je ljubezen greš čez vse in če nekoga ljubiš ga zvesto čakaš....
punce mejte se... :D
Uporabniški avatar
Lynn
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lynn »

.. če je zveza z obeh strani bazirana v sloveniji in njeni okolici sm prepričana da gre...
...jst sm se spustila kao v eno zvezo z fantom iz kanade... tko da sm mela filing da je cela evropa moja soseska... ko sva se spoznala sva bla skupi in pol še 2* po en teden... ampk ni šlo... da bi se vidla vsake dva mesca bi bil luxus... in bi verjetno še šlo... ampk ... ni se mi dal spuščat v to... maili, msn, msg-ji, pogovori... ah joj... bad... ni se mi dal spuščat v sanjarjenje o tipu iz kanade, in se zaljubiti v svoje sanje in ne v njega
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

bla sem v vezi LJ- Krk... neki zelo tezkega... zato ni slo... mutila sva pa z tem 3 leta...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

lepo si to napisala. Moja sorodna dušica je v italiji (ni italijan)...vidva se na 2 mesca, ampak se mava vsaj takrat res dobro...bolje kot če bi se gledala 24/7
Laufa nama že 1 leto...komaj čakam na 2., 3., 4.,...

shiva napisal/-a:jaz se strinjam s puncami, da je ful tezko....vcasih je res tezko zaspat, ce ob tebi ni ljubija in pol moji povstri trpijo, ko jih davim ponoci...

ampak sama vem, da nisem se do nikogar cutila tako ko do njega in dokler se pac ne zgodi kaka katastrofa (za katero upam da se ne bo nikoli) vem, da se hocem borit za to vezo..

in sama vidim stvar tako - rajsi imam eno noro stirinajstdnevno seanso na dva meseca, kot pa dva meseca ko se vidis vsak dan in ne ves vec o cem bi govoril (ne recem, da so VSE zveze take, je bila pa moja prejsnja taka)...

zato: punce, glavo pokonci...ne vem kolikokrat ravno srecas sorodno duso, mogoce veckrat, ampak tale moja dusica bo zaenkrat kar ta prava. :D
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

jaz sem mela enga iz anglije, pa je blo tut ful težko. sploh ko je šel on ven žurat, jst ven žurat, pa mal živčki delajo, pa tko....je ful težko, ampak (ugotovitev do kere sem prišla približno pol leta po tistem ko nama ni šlo več), če bi nama bilo do najine zveze dovolj, potem bi nama ratal.

Je pa nekaj najtežjega zaspat sam, če si navajena da zaspiš v njegovem objemu.. :(
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Hm upam da ste tisti, ki mate tok negativnih informacij, imel kakšno zvezo na daljavo. Če sta človeka za skup se potrudita, se pogovarjata in sploh nardita vse stvari, da se zveza ne more sfižit. In da ne moreta živet en z drugim... Navadno je tako, da se pač bolj redko vidiš, ampak takrat za malo več časa, ne za 3 ure.
To se res lahko obnese sam če sta človeka idealna druga za drugega in se oba tega zavedata. Drugač pa itak... Zakaj bi se pa zadovoljil z nekom, ki ni pravi zate in ga poleg tega še ful redko vidiš. :wink:
Uporabniški avatar
curlyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a curlyka »

Nisem imela zveze na daljavo, ampak zase lahko rečem, da ne vem če bi jo lahko imela!Ne bi prenesla, če ne bi mogla vidt lubija vsak dan in se k njemu stisnit, kadar bi hotla.

Poznam pa nekoga, ki je bil v taki zvezi in sta se vidla samo za vikende, ampak se ni obneslo, ker je on spoznal neko drugo v svojem kraju in za izgovor imel, da se je pač zaljubil, ker jo je videl vsak dan.
What goes around, comes around.
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Berđa »

Jest iskušnje mam in men se ni obneslo!Mogoče da se te bo! Men razdalja ne ugaja predvsem zato ker sem s svojim dragim najraj ves čas ne pa samo enkrat na teden, mesec,... :cry:
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

nisem še mela zveze na daljavo tak da ne vem.....poznam pa par ki full dobro shajata tako
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
ulsika
Sramežljivka
Sramežljivka

hey

Neprebrana objava Napisal/-a ulsika »

jaz sem jo mela ....on iz Lj jaz pa Mb pa ni šlo!
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Jz tud mislim, da se zveze na daljavo ne obnesejo! Sploh, če si tak tip človeka, ki želiš biti veliko skupi s svojim dragim.
The key is, never stop doing what you love!
hostesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a hostesa »

seveda se da...sam morta oba bit takšna tipa človeka....sej so dans maili sms-ji itd..chat...tko da se tud v zivo skor lahk menta....si piseta...si poveta sproti kak je bil dan pr obeh..le da nista skupi skupi na istem mestu....ce je obema za to...bo slo...je pa res da vcasih oz. v dosti primerih se en navelica in rece ne morm vec tko..in pol je za drugega bolece.....veliko srece!!!!!
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nency »

Hostesa se strinjam s tabo!

Moj fant gre marca v Anglijo delat za 2 leti in ne vem kako se bo končalo- upam da se ne bo. Tako noro se ljubiva ampak, ker je dobil zelo dobro ponudbo na zelo visokem položaju jo je sprejel, jaz pa mu ne želim tega preprečevata kajti vem kako se je trudil, da je pri 27 letih to dosegel. Ne vem kaj bo ampak upam na najboljše-glede najne veze, kajti že zdaj mi je hudo pa gre šele marca. :cry:
Tako da ne vem ali se takšna zveza obdrži ali ne, jaz upam da se!
Odgovori