Prava ljubezen ali zgolj sex?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
purple_rain napisal/-a:nivea9, ne, sam je res totalno pretiran primer. Vprašanje ni moralnost/načelnost/humanost Džekija.
Sem tud jz že probala podobno vprašat, z bolj primernim primerom, pa nisem dobila odgovora..
Je. A sem lahko samo z njim povdarila, da nikoli ne reci nikoli. Zato ker sem mnenja, da če mu bila ena punca res grozno všeč, bi pa tudi na sex malo počakal, če bi ona tako želela. Očitno pa misli samo nase in nič na nasprotni spol.
Nivea
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^niti ne; (čeprav se glih ne strinjam preveč z njim) se stvar še vedno lahko razloži kot da "brez sexa ni zveze" = "PRED sexom ni zveze", se pravi v začetnih fazah spoznavanja/zveze (kar se je že razjasnilo, se mi zdi), kar pa NI nujno, da velja tudi za kasneje.
In nekdo, ki mu sex tolk pomeni, zagotovo velik misli na njemu/njej preferiran spol.
In nekdo, ki mu sex tolk pomeni, zagotovo velik misli na njemu/njej preferiran spol.

Mislim da težko kdorkoli komentira, kako bi reagiral ko njegov partner postal hrom. A ti veš kako bi?
Zna bit, da bi kakšna od teh "vse bi naredila za fanta, na smrt zaljubljena" dejansko končala s partnerjem že zaradi veliko manjše stvari kot je biti hrom
Vsak si postavi svoje kriterije, kdaj se zanj začne zveza, kaj zanj zveza je, kaj pričakuje od partnerja. Ne vem kaj je sploh za oporekat kle...
Zna bit, da bi kakšna od teh "vse bi naredila za fanta, na smrt zaljubljena" dejansko končala s partnerjem že zaradi veliko manjše stvari kot je biti hrom

Vsak si postavi svoje kriterije, kdaj se zanj začne zveza, kaj zanj zveza je, kaj pričakuje od partnerja. Ne vem kaj je sploh za oporekat kle...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tak je pač njegov pogoj. A ni isto sebično to, da ga punca pusti čakat v nedogled, kot to, da bi rad kmalu seksal?
Na vašo srečo ne boste njegove punce, da bi se rabile obremenjevat s tem
Na vašo srečo ne boste njegove punce, da bi se rabile obremenjevat s tem

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
*mala* napisal/-a:Mislim da težko kdorkoli komentira, kako bi reagiral ko njegov partner postal hrom. A ti veš kako bi?
Zna bit, da bi kakšna od teh "vse bi naredila za fanta, na smrt zaljubljena" dejansko končala s partnerjem že zaradi veliko manjše stvari kot je biti hrom![]()
Moj ni postavljal kriterijev glede tega kdaj se veza začne, kaj pričakuje od mene, me je pa vprašal kaj bi naredila v primeru, če bi postal hrom, zato se meni ta izjava ni zdela neumna. Verjamem pa, da kdor ne pozna takšnih primerov se tega ne vpraša. Tudi meni to ne bi padlo na pamet.
Hotla sem povedat, da lahko je komentirat in obljubit fantu zvestobo do konca življenja, tudi če bo hrom, ko pa veš da ni veliko možnosti da se to dejansko to zgodi. In da se bi blo treba s tem dejansko ukvarjat šele, ko bi se to res zgodilo. In ne dvomim, da bi marsikatera (mogoče tudi ti) reagirala drugače kot je obljubljala.
Samo pravim, da pri taki delikatni temi ne moreš vedt kako boš reagiral, dokler se ne zgodi
Samo pravim, da pri taki delikatni temi ne moreš vedt kako boš reagiral, dokler se ne zgodi

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
*mala* napisal/-a:Hotla sem povedat, da lahko je komentirat in obljubit fantu zvestobo do konca življenja, tudi če bo hrom, ko pa veš da ni veliko možnosti da se to dejansko to zgodi. In da se bi blo treba s tem dejansko ukvarjat šele, ko bi se to res zgodilo. In ne dvomim, da bi marsikatera (mogoče tudi ti) reagirala drugače kot je obljubljala.
Brez veze je obljubit zvestobo do groba glede na to, da se jih 50% loči.