Prava ljubezen ali zgolj sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

WTF? To pa je totalno glup primer, ni kej.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

*mala* napisal/-a:WTF? To pa je totalno glup primer, ni kej.

Sploh ne, če bi sledila temi.
Nivea
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Čisto dovolj dobro sledim temi in sem še vedno istega mnenja (mogoče teb neb škodl še enkrat prebrat :wink: )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

nivea9, ne, sam je res totalno pretiran primer. Vprašanje ni moralnost/načelnost/humanost Džekija.
Sem tud jz že probala podobno vprašat, z bolj primernim primerom, pa nisem dobila odgovora..
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

purple_rain napisal/-a:nivea9, ne, sam je res totalno pretiran primer. Vprašanje ni moralnost/načelnost/humanost Džekija.
Sem tud jz že probala podobno vprašat, z bolj primernim primerom, pa nisem dobila odgovora..

Je. A sem lahko samo z njim povdarila, da nikoli ne reci nikoli. Zato ker sem mnenja, da če mu bila ena punca res grozno všeč, bi pa tudi na sex malo počakal, če bi ona tako želela. Očitno pa misli samo nase in nič na nasprotni spol.
Nivea
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^niti ne; (čeprav se glih ne strinjam preveč z njim) se stvar še vedno lahko razloži kot da "brez sexa ni zveze" = "PRED sexom ni zveze", se pravi v začetnih fazah spoznavanja/zveze (kar se je že razjasnilo, se mi zdi), kar pa NI nujno, da velja tudi za kasneje.

In nekdo, ki mu sex tolk pomeni, zagotovo velik misli na njemu/njej preferiran spol. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mislim da težko kdorkoli komentira, kako bi reagiral ko njegov partner postal hrom. A ti veš kako bi?
Zna bit, da bi kakšna od teh "vse bi naredila za fanta, na smrt zaljubljena" dejansko končala s partnerjem že zaradi veliko manjše stvari kot je biti hrom :wink:

Vsak si postavi svoje kriterije, kdaj se zanj začne zveza, kaj zanj zveza je, kaj pričakuje od partnerja. Ne vem kaj je sploh za oporekat kle...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

nivea9 napisal/-a:sem mnenja, da če mu bila ena punca res grozno všeč, bi pa tudi na sex malo počakal, če bi ona tako želela. Očitno pa misli samo nase in nič na nasprotni spol.

Mislim enako.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tak je pač njegov pogoj. A ni isto sebično to, da ga punca pusti čakat v nedogled, kot to, da bi rad kmalu seksal?

Na vašo srečo ne boste njegove punce, da bi se rabile obremenjevat s tem :wink:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:Mislim da težko kdorkoli komentira, kako bi reagiral ko njegov partner postal hrom. A ti veš kako bi?
Zna bit, da bi kakšna od teh "vse bi naredila za fanta, na smrt zaljubljena" dejansko končala s partnerjem že zaradi veliko manjše stvari kot je biti hrom :wink:

Vsak si postavi svoje kriterije, kdaj se zanj začne zveza, kaj zanj zveza je, kaj pričakuje od partnerja. Ne vem kaj je sploh za oporekat kle...

Moj ni postavljal kriterijev glede tega kdaj se veza začne, kaj pričakuje od mene, me je pa vprašal kaj bi naredila v primeru, če bi postal hrom, zato se meni ta izjava ni zdela neumna. Verjamem pa, da kdor ne pozna takšnih primerov se tega ne vpraša. Tudi meni to ne bi padlo na pamet.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hotla sem povedat, da lahko je komentirat in obljubit fantu zvestobo do konca življenja, tudi če bo hrom, ko pa veš da ni veliko možnosti da se to dejansko to zgodi. In da se bi blo treba s tem dejansko ukvarjat šele, ko bi se to res zgodilo. In ne dvomim, da bi marsikatera (mogoče tudi ti) reagirala drugače kot je obljubljala.
Samo pravim, da pri taki delikatni temi ne moreš vedt kako boš reagiral, dokler se ne zgodi :wink:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:Hotla sem povedat, da lahko je komentirat in obljubit fantu zvestobo do konca življenja, tudi če bo hrom, ko pa veš da ni veliko možnosti da se to dejansko to zgodi. In da se bi blo treba s tem dejansko ukvarjat šele, ko bi se to res zgodilo. In ne dvomim, da bi marsikatera (mogoče tudi ti) reagirala drugače kot je obljubljala.
Samo pravim, da pri taki delikatni temi ne moreš vedt kako boš reagiral, dokler se ne zgodi :wink:

Brez veze je obljubit zvestobo do groba glede na to, da se jih 50% loči.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja no, pol pa ne vem kako si sploh lahko fantu odgovorila na vprašanje :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:Ja no, pol pa ne vem kako si sploh lahko fantu odgovorila na vprašanje :D

Preprosto.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

džeki jaz sem te vprašala kaj bi punci rekel. to kako ti dojemaš ve že cel forum.

nivea9 še jaz ti povem, da je primer totalno bolan. in z njim nisi ničesar povdarila, razen svoje pameti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Odgovori