Nujno potrebujem #1

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Manjka mi se Dublin- London 16. maja. Vse ostalo ze rezerviran (no, se 2-krat easyBus za zadnji 2 voznji, hoteli ze vse :D). Sploh ne vem al naj se cakam, al naj zagrabm 18e (brez tistih 5 dodatnih). Se bojim da bo se drazje. Kak nasvet? :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^a to je 18€/oseba?
Joj, ma zakaj lih 16., heh, je 17. cenejš(*) - pa še zastonj online checkin. Sam, če maš ostalo že plačano (verjetno povratni let loviš takrat?) in vse to, bi jz na tvojem mestu šibala po tole (kar omenjaš).

*če greš na Luton ali STN, je 12€/oseba.

Pa še jz neki vprašam, ker mi živce para:
je kdo že šel v Manchester? Predvsem me zanima kako ste tja prišli? :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Se malce OT: tak sva si zapicla v glavo, da greva nazaj, da bi bila se v Londonu 2 noci, da je cajt za soping in mjuzikal, ter najino kitajsko :D. Pa na Gatwick je ta dan najbolj ustrezna ura :) bom kar kupila verjetno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^kulj. :wtg:
..se že ful veselim poročila tega potovanja. Slika
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Evo, pa sem "krstila" kartico. :)
Mal sem ga usrala (stalo me je 0.15€ Slika), ker sem na "napačno" kartico naložila denar najprej - pri entropay.com dobiš prvotno "virtualo Viso", ki je tvoj osnovni račun pri njih, potem pa še (z doplačilom) predplačniško MasterCard.
Seveda poberejo en del (4.95%) zneska, ki ga naložiš, ampak je to še vedno manj kot kolikor bi sicer morala dat Ryanair-u. :lala: :cheer:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

NIzozemska - rabiš potn list al je dost osebna ? :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sem 99%, da je dovolj osebna izkaznica :)

EDIT: 100%
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Dej ti k se spoznaš na to vse pa ful potuješ..dj se 100% prepričaj prosim. :D

EDIT: haha, hvala :*
It was forever..but it didnt last long..
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

*mala* napisal/-a:Manjka mi se Dublin- London 16. maja. Vse ostalo ze rezerviran (no, se 2-krat easyBus za zadnji 2 voznji, hoteli ze vse :D). Sploh ne vem al naj se cakam, al naj zagrabm 18e (brez tistih 5 dodatnih). Se bojim da bo se drazje. Kak nasvet? :)

Tale easybus je pa tako prijeten. Sploh ni bus, ampak bolj malo večji kombi. :D Kar je ful vredu, če ti je na busih ponavadi slabo (kot meni). Pa še res je poceni.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Se strinjam, pa hiter je tud :) Nikoli več tist trapast vlak za skr 30€ :evil:

No, zdej mam že čist vse rezerviran (tolk listov za sprintat da se mi bo zmešal, 3× leti bookiran, 4 hoteli, 3× easyBus, upam da nč ne pozabm :D)
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marichuy90 »

Zanima me, če je na LJ železniški postaji res terminal, na katerem lahko kupiš karto za vlak? Preverjam informacijo...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^da.
Ampak je lih tko notri v prostoru kjer so sicer šalterji in ima isti delovni čas kot postaja (5:00 do 22:00).
Gledano z glavnega vhoda, je takoj desno (pri šalterjih za mednarodni prevoz).

http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/ ... ovica/1055
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

NOVO:

Koliko časa se približno rabi od Pariškega letališča Charles de Gaulle do centra mesta? In cena?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

8,6 EUR ena smer, cca pol ure z vlakom.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ O, super novica. Hvala.

NOVO: :oops:
Kako je z Ryanair in potovanjem nepolnoletnih oseb?
Namreč rada bi šla kam skup s 17-letno sestrično. A ne bo nobenih problemov?
Ker imam v spominu, da so bolj strogi, kot pri esyJetu (kjer lahko nad 16 popolnoma sam potuješ).
Odgovori