Z veseljem....sam na čik, ker sem še v službi.... Popoldne (oziroma zvečer, ko se znebim obveznosti) pa pir na polno In cel teden bom živela od posebne in kruha, da mi niti kuhat ne bo treba
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
sanjaanja napisal/-a:Nisem rekla, da ne more imeti ženskih prijateljic. Rekla sem kakšen občutek bi imela jaz: in to 1) zaradi tega, ker je 1x eden sam izjavil, da se veliko druži s puncami, da ne bi vsi izvedeli
OT: A ste lahko malo bolj konkretni, ko navajate pomembne argumente? Ko mi kdo začne s "Enkrat je ena tam rekla/Sem slišala,da je ena rekla" zgubi vso kredibilnost.
sanjaanja napisal/-a:Nisem rekla, da ne more imeti ženskih prijateljic. Rekla sem kakšen občutek bi imela jaz: in to 1) zaradi tega, ker je 1x eden sam izjavil, da se veliko druži s puncami, da ne bi vsi izvedeli
OT: A ste lahko malo bolj konkretni, ko navajate pomembne argumente? Ko mi kdo začne s "Enkrat je ena tam rekla/Sem slišala,da je ena rekla" zgubi vso kredibilnost.
punce,če še neveste so geji najboljši prijatelj-prijateljice. tko da katera ni imela ali nima geja za frenda tega neve. tud moj frend je pred leti ugotovil da je gej in da so mu moški všeč in kaj potem. a naj prikinem prijateljstvo. ne!!!!!!
urska.pavlic napisal/-a:punce,če še neveste so geji najboljši prijatelj-prijateljice. tko da katera ni imela ali nima geja za frenda tega neve. tud moj frend je pred leti ugotovil da je gej in da so mu moški všeč in kaj potem. a naj prikinem prijateljstvo. ne!!!!!!
"Ne ve" se narazen piše.
Ne vem zakaj moraš ti vedno povdarit kok si kul.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.