Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

lely_be napisal/-a:
Dioniz napisal/-a:ded je pa tud en prasec :D

sam je res... :( zdj me je še dodatno zabil dol...je rekel da ga pač srbi in da bi rad sam... ja ok i get it. glede tega da je bral pa dvomim, ker je rekel da je ful malo na netu, pa da bi še un cajt bral cosmo forum- i highly doubt it. ma fora je, ker jst sam na take naletim. prav res nimam sreče :( :(

Ah kaj se sekiraš, bodta pa sam fuck frenda.. tud to pride prou, ko si underfucked :D

sej vem, da ti to ne pomaga..ampak get over it... move on...na nekoga ki je pravo srčece...
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

ne nočem tega, sploh ne vem kaj naj mu napišem na to nazaj. nič mu ne bom, briga me, ker meni ni do tega in ne odstopam od tega! če on hoče sam to naj si dobi drugo, mene ne bo.
it's just me.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

lely_be napisal/-a:ne nočem tega, sploh ne vem kaj naj mu napišem na to nazaj. nič mu ne bom, briga me, ker meni ni do tega in ne odstopam od tega! če on hoče sam to naj si dobi drugo, mene ne bo.

bravo. In s tem lahko zakljucimo to zanimivo temo. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

Dioniz napisal/-a:
lely_be napisal/-a:ne nočem tega, sploh ne vem kaj naj mu napišem na to nazaj. nič mu ne bom, briga me, ker meni ni do tega in ne odstopam od tega! če on hoče sam to naj si dobi drugo, mene ne bo.

bravo. In s tem lahko zakljucimo to zanimivo temo. :)

ja sam da jst bom pa useen dans cel dan slabe volje :(
it's just me.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Punca, glavo gor in da ti ne pride na misel kej klicat, sms-at ;) ker sam na to zdej čaka, da si boš mogoče premislila, ker ve da ti je všeč... Mej ponos in če ti še kej piše, odgovori čez kak dan strogo uradno... Pač si se zmotila glede njega, očitno se je tudi on glede tebe - da si lahka, pa zdej vidi da nisi in da bi ti neki resnega...
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

ha, kaj pa zdj? ker mu nism odpisala na uni njegov šoking sms, da bi rad sam bil fuckfrend mi je zdej pisal da če sm se užalla in da se opravičuje in da uzame nazaj.ma sploh ne vem kaj naj nardim. al naj pustim stat al naj mu kej odpišem al kaj... :?
it's just me.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

pusti stat... logično.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

Dioniz napisal/-a:pusti stat... logično.

a da sploh nič ne odpišem al kaj?
it's just me.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ja.To ali pa mu takoj pokažeš da si pod njim in bo korak za korakom vse po njegovo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

ja itak... kaj si pozabla kaj je prej pisal? pusti ga stat... bo že še pisal, če mu je kaj do tebe.
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Al pa če se enmajčkenu norca dela... zdj je pa na teb, če boš igrala to bedno igrco :P
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sej, ker če mu ne bom odpisala, me bo pomoje vsaj poklical (hope so), če mu odpišem bo pomenlo da sm že ''padla'', sam če mu ne bo pa lahko obupal in me niti poklical ne bo... hm :?
it's just me.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

lely_be napisal/-a:ja sej, ker če mu ne bom odpisala, me bo pomoje vsaj poklical (hope so), če mu odpišem bo pomenlo da sm že ''padla'', sam če mu ne bo pa lahko obupal in me niti poklical ne bo... hm :?

Ja pa kaj bi ti sploh rada od tega tipa?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

lely_be napisal/-a:prav res nimam sreče :( :(
Ker - kot je vidt - že takoj v štartu paničariš in preveč pričakuješ..zato je sestop nazaj na realna tla toliko težji..

Ni edini moški na svetu. Pa pusti ga pri miru,
kot je reku Dioniz - ko te prime, da bi mu pisala/ga klicala, se usedi in počakaj, da te mine. :D
(al pa pejd na forum/prijateljici jamrat, sam ne njemu)

lely_be napisal/-a:ja sej, ker če mu ne bom odpisala, me bo pomoje vsaj poklical (hope so), če mu odpišem bo pomenlo da sm že ''padla'', sam če mu ne bo pa lahko obupal in me niti poklical ne bo... hm :?
Podnapisi, prosim? :lach:
(sej razumem, sam trapasto mi je)
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 01. Mar. 2010 12:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

flaša napisal/-a:

Ja pa kaj bi ti sploh rada od tega tipa?

ma nič razočarana sem, ker sem ugotovla da je isti kt usi ostali in ker nimam sreče
it's just me.
Odgovori