Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

a zato nisem pametna ker mi ni to prišlo na misel? da ga ne obiram do kosti in vskič po sexu muci, jst bi mela nove škorenjčke?!

drgač pa če ni tuki sarkazma... odličen nasvet :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 06. Dec. 2016 0:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

tancica2 napisal/-a:a zato nisem pametna ker mi ni to prišlo na misel? da ga ne obiram do kosti in vskič po sexu muci, jst bi mela nove škorenjčke?!

drgač pa če ni tuki sarkazma... odličen nasvet :)

ne, tako po postih ne deluješ pametna. deluješ čustveno neuravnovešena oz. labilna. nerazčiščeni odnosi z lastnim očetom, očitno.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

tancica2 napisal/-a:in kaj nej naredim?! ne morem stran... :?

Kako ne moreš? A si prilepljena?
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hasel »

tancica2 napisal/-a:tezko, da me kakšen od mojih vrstnikov ne bi povohal! ker verjemi me precej ovohavajo!
To se zna spremenit, še ni prepozno. Poleg tega, če praviš, da se tipi, primerni tvoji starosti zanimajo zate, zakaj si potem izbrala 30 let starejšega?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Ker 25letni tipi znajo samo slabo pofukati žensko in odditi novim izzivom naproti. Od njih nimaš dobesedno nič.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

tancica2 napisal/-a:vse skupaj se je začelo 15dni nazaj ko sva se spoznala po naključju.

te je pa hitro obrnil...

tancica2 napisal/-a:in kaj nej naredim?! ne morem stran... :?

za svoje dobro se čim manj čustveno vpletaj.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

ja sej obstaja kr velik takih primerou že sam zelo malo pa takih kjer bi dejansko se kdo od teh tipou tok čustveno navezu da bi se loču tko da to bi lahko vedla in sexala z njim pa hodila na izlete dokler lahko če ti to tok paše in se nikakor ne morš ločt od njega pa nehala razmišlat kaj bo, se bo navezu name, se bo poroču z mano in blablabla ker nebo nč
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^a si ti probala prebrat za sabo, kar si napisala??
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

Like pred cca pol meseca ena punca pisala, kak je pr nekom delala in čez nekaj časa končala z njegovim tičom v lapah in kak se ona slabo počuti in kaj naj nardi. boohoo, je prišlo skoz temo tko daleč da je rekla da ona to RADA DELA. TE pa ne jamraj pa ne piši kaj naj nardiš če ti je OK.

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 92&start=0

In tvoj primer je identičen. mogoče ne po tem kaj se tebi dogaja, ampak v smislu zgoraj nastetega.
Pa nvm zakaj jamraš če praviš da ti je okej. Pol ne jamri. In ne sprašuj kaj naj nardiš če ti je okej in ne misliš nič nardit.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

ne svet se ne vrti samo okrog sexa in denarja kot si ti tančica2 napisala. wtf :? Mi je pa vseeno, kdo koliko star s kom sexa... poznam obratne primere moški- ženska in mi je zdaj čudno, da si človek ne najde mlajšega, ampak izbira vsakega posameznika. Hm, važno, da ti je fajn :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

zaljubljena50 napisal/-a:barbie_girl_85 ne vem kdo si ampak po mojem nisi ravno srečna v svoji koži :? Aja pa še za vse ostale: tud jst nisem podpirala takih ženski in sem imela o njih res slabo mnenje ampak je treba vedt, da nismo mi tiste, ki smo skakale za temi moškimi in jih na vsak način želele ujet ampak so to počeli oni in nismo mi tiste, ki varamo svoje žene ampak so zopet to oni..... ja priznam imam zelo slabo vest ampak po drugi strani sem srečna in vem, da bo tega enkrat konec ampak sem vsaj doživela:-)))

Bom jokala, ko bo konec, ampak bom srečna, ker sem sploh doživela ljubezen in barbie_girl_85 tud tud teb bi predlagala, da si omislš kakšno sočno aferico ti bo mal poživil življenje in ne boš več razmišljala samo o oplojevanju:-) in grajenju hiš:-)

mwa

Jst nism srečna v svoji koži? Po men ne skače en senilen, siv in plešast 50-letnik, ampak postaven mladec. Pa še prekrasnega otroka imam z njim in tega ne bi tamenjala za nič na svetu!.... Ja res bi si mogla najdt enga starca, kšnega fotrovga kolega, da bi bilo moje življenje vsaj malo podobno tvojemu - popolnemu.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

puma napisal/-a:... ma važno, da si prišla si na jasno ... da nisi v njega zaljubljena, da nisi nekomu lubica ... ampak da si enostavno prostitutka

No, no, tale je pa malo ostra. Mislim, da ona prav lepo spada pod kategorijo ljubice - saj prejemanje dragih daril konec koncev spada k stereotipu.

Kaj si takoj tako sovražno nastrojena, puma? A si ji nevoščljiva za darilca? :D
Every rose has its thorn
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

500eur(ko je sama rekla, da ji jih je pač dal, ker ga je mal čakala :D) ni darilo temveč plačilo SunFlower. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

*SunFlower* napisal/-a:No, no, tale je pa malo ostra. Mislim, da ona prav lepo spada pod kategorijo ljubice - saj prejemanje dragih daril konec koncev spada k stereotipu.

Kaj si takoj tako sovražno nastrojena, puma? A si ji nevoščljiva za darilca? :D

če ti nekdo podari denar v zameno za sex ... je potem katera neostra beseda za prostitucijo primernejša? :D

le zakaj nobeni zagovornici tancice ne pade namisel da gre za nevoščljivost za starega, poročenega tipa :D
Odgovori