Najbolj beden mi je izgovor, da moraš bit malo ljubosumen, da izkažeš zanimanje in ljubezen do drugega...Ma WTF? Zakaj že? Zanimanje in ljubezen lahko pokažeš še na mnoge druge načine, ne pa samo z ljubosumjem...
Sama nisem bla nikoli ljubosumna. Njegove prijateljice sem sprejela kot le prijateljice in niti pomislila nisem, da bi ble mogoče kaj več. Sam je kazal (ljubezensko) zanimanje samo zame in za nobeno drugo več. Zakaj bi bla torej ljubosumna? Zato, da bi mu pokazala, da ga ljubim? Ma ja še kej!
Kaj bi se šele moralo dogajat zdej, ko moj hodi v KP in študira skupaj s 50 puncami in smo enim sošolcem? Sej bi si zgrizla vse nohte, če ne bi imela v zvezi vse pošlihtano

Preprosto sprejmeš dejstvo, da se tvoj fant mora družit tudi z ostalimi puncami in ne samo s tabo... In mu zaupat, da ti bo ostal zvest... Tudi če bi se mu dosti punc ponujalo (kar je kar pogosto glede na to, kako nekatere forumašice gledate na osvajanje zasedenih tipov

) me ne bi ganlo, ker vem, kako trdna je najina zveza.
So ble tudi punce, ki so rinle v najino zvezo, ampak se je treba pomirit in imet malo več zaupanja vase in vanj, malo boljšo samopodobo...In zadeva je rešena
Moj fant trenutno ni niti malo ljubosumen, so bli pa fantki, ki so bli neznosni...(Ah...mladina

). Ampak smo šli tudi to skozi...
Tko da še 1x: razlog, da je ljubosumje za izkazovanje ljubezni, je beden!