jullia napisal/-a:jowko napisal/-a:po vaši logiki... če je omejitev 130 km/h potem morjo vsi vozit toliko? Zakaj že???
a omejitve ne veljajo za vse?
on je verjetno mislu, da manj ne smejo

sam tlele ste naštepal enih izjav

men še vedno ni jasno zakaj na AC na prehitevalnem pasu nekateri ljudje vozijo 80/90/100 in ko bi pač nekdo hotel mal hitreje it, mu bremzajo ker se nalima na rit-ok, nevem kolk pač vi vozte, ampak dejasnko se to dogaja po cestah in takrat bi res stopla iz avta in unga na gobec trešla...In še ko imaš neko hitrost ker bi rad prehitel, on ti pa bremza..Potem, ko bo pa tista sekunda in ko se mu bo kdo v rit zabil bo pa un kriv..

Še bolj na živce mi gredo nekatere stare mame predvsem, ko gredo na ravnini kjer je omejitev 80/90 40

pa avtoceste nardit brez omejitev
Tale izjava mi je nasploh zgrešena..V sloveniji brez omejitev avtocesta...To pomeni da se število smrtnih žrtev podvoji,jst sem absolutno proti temu..Nočem si predstavljat kaj bi blo pol..Drag dirke po avtocestah, ker itak noben nebi nč nadzorval če nebi blo omejitev

Najlepš je pa vidt ko si na križišču in čakaš na semaforju spredej pred sabo vidš BMW M5 in ko pohod pr rumeni luči gas in zadrifta čez križišče, ko naredi ovink ni lepšega
ni lepšega, ko zavije na levo, kjer je prehod za pešče ki ima zeleo luč, in lih takrat ko on stopi po gasu se mu na cesti preikaže pešec...Potem zna bit zanimivo ja

in res je tko, da omejitve niso za brezveze...če bi se ljudje držali omejitev in če bi vsi vozili previdno bi se drastično zmanjšalo število nesreč....
Dokler pa bodo taki obstajkali, ki nimajo ničproti vožnji na celovški 160 na uro, se bo pa dogajalo še naprej vso zlo...
in najbolj žalostno je to, d apotem vedno najebe nekdo ki ni ničesar kriv in napako drugega plača z življenjem...Onemu povzročitelju pa nič ni...In denarna kazen ne odtethta tega, da si ubil nekoga ker se ti ej zahotelo noret...Jst bi take vse v zapore strpala, kot umor iz malomarnosti, za deset let ali več...Ker to se more končat!