*Anna* napisal/-a:ne ne bom profesorica, ne grem na pedagoško ampak na teoretično matematiko, za prfoxo pa res nisem
kaj si pa potem lahko po poklicu?
mam namen podiplomski študij ekonomija, potem si pa lahko skoraj čisto povsod, pa pravzaprav se matematike itak rabi v vsaki firmi, v financah, na borzi...
*Anna* napisal/-a:ne ne bom profesorica, ne grem na pedagoško ampak na teoretično matematiko, za prfoxo pa res nisem
kaj si pa potem lahko po poklicu?
mam namen podiplomski študij ekonomija, potem si pa lahko skoraj čisto povsod, pa pravzaprav se matematike itak rabi v vsaki firmi, v financah, na borzi...
Hudooo..js bi tud to Sam kaj k se odvodov ne znam dobr
men tut ne leži matematika! nič punce učit se bo še treba! Js grem zaj še vaje delat! Fajn bodte pa good luck v pondelek! Aja kaj je ktera iz prve gimnazije v mariboru??
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
jancy napisal/-a:kaj maš na višjem? drugač pa mamo to vsi pri ustnem.
sam neki mi razloz...kaj mamo mi letos na ustnem? Sliko, eno temo pa kaj se? Iz kerga kupcka js potegnem to knjigo ven ali pesmco? A me razumes? Rada bi vedla ce je 100% da dobim vprasanje iz knjige, ker prejsna leto ni bilo tako ane?
sam neki mi razloz...kaj mamo mi letos na ustnem? Sliko, eno temo pa kaj se? Iz kerga kupcka js potegnem to knjigo ven ali pesmco? A me razumes? Rada bi vedla ce je 100% da dobim vprasanje iz knjige, ker prejsna leto ni bilo tako ane?
Ne ni nujno, lahko dobiš pač kr eno temo, lahko pa sam knjigo
ej to pa nimam blage veze... Jzt bom anglo samo mal na hitrco pogledala, ker mi kr gre pa se nism o ustnem delu še čist nč pozanimala. Edin kar me skrbi pri angli, je una kaseta, k preverjajo slušno razumevanje. Tist pa un angleš toooook na hitr zdrdra da res čist nč ne morš razumet. Tist je pa res krrrrr neki in evo-dam roko tistmu, k bo mel slušno razumevanje vse pike!!!
ja ej... na poskusni sem imela vse pike mene bol ustni del skrbi...tistga enga kitajca k anglesko govori bomo ja razumele, ker nau kakih tezkig besed uporablu
Ja sej nevem kako mi je uspelo, ker anglo sem imela pri tej foksi 2, drugac prejsna leta pa skos 4. tko da mi tud nic ni bilo jasno ko smo nazaj dobil. Sam pri pismu sem imela 11 tock pa pri eseju 14tock. se prav sem od cele angle izgubila 13 tock... sam me bojo pa v soboto zivcki izdal tko da zato se tresem za ustnega ker bi rada da mi dvigne oceno