*kayka* napisal/-a:*purple* napisal/-a:kr.ena in g00fy_qa svaka vama čast!

In točno tko je in nč drgač.
dejstvo pa je da , verjemte da raj mene vid v maminih gatah raztrganih in požrtih od moljev s kilami preveč ja, kot pa take ženske z absolutno groznim karakterjem pa če nase obleče(te) diamantn spodnji periu..Nebi si zato delil življenja z mano toliko časa, right?Kaj pa nekatere?Še vedno ugotavljate kaj in kje je sreča al kako?

Zgleda, da vam tud iber sexi perilo ne pomaga
skrtka kr.ena in goofy sta povedale bistvo in ni več kej dodat. Vi si pa še kr mislte svoje, japajade

kdo pa je reku da me nismo srečne, zalublnene, ljubljene, ne tečne in ne sitne (uporabnica sexi perila je sitna?)... *purple* nisi edina k ma tipa pa k ga ma dolg časa! Verjem pa da tud če ti reče da mu je vseen kašn spodn periu nosš, mu ni! 100% lj mam pa tolk moških prjatlou, tolk različnih okusou pa vsak prčakuje mau več k pa hello kitty! Sj ne pravm da ga je treba prepovedat al pa kej podobnga, sam ne ga pa nost kot tvoje najbolj sexi perilo!!! pismo moja 7 letna sestrca ma bl sexi spodne hlačke

ni to letelo na vse, na tiste ki je že same pri sebi dobro vedo
In lejo, še kar nekej trdiš in hodiš z glavo v zid.Dej mal premisl no,pa še enkrat preber vse kar smo napisali, predvsem posta od krene in goofy-ke.
Če tvoji kolegi mal več pričakujejo kot hello kitty prou a ne, usak ma svoj okus.ampak ne morš pa posplošit, da VSI mislijo in vidijo enako, ker je na svetu devet miljard folka in usakmu je nekaj svojega ušeč!Ne razumem kako še kr ne dojamete in kako še kr trdite.
ma sej pač bodi prepričana v to, jst že vem kaj je mojemu ušeč tko da....verjetno vem več kot vi, sploh glede na to da imava ibr odprto komunikacijo in zvezo in o intimnih stvareh nonstop govoriva.Če bi mu bile čipke ušeč, mi verjetno nebi ko bi sam kupoval, kupil ravno takega spodnjega perila.
puprle rain, zanimivo vprašanje.mene tud zanima odgovor
aja kayka, kje sm jst napisala da je hello kitty po mojem najbolj sexi perilo?To si zdej kr sama en zaključek nardila.najbolj sexi ni, je pa najbolj udobno, usaj kosi ki jih jaz kupujem iz bombaža ki je edin material ki ga dajem na intimne predele in preprosto ušečno in luškano.Ampak pazi, to ne pomeni da sm mnenja da je čipkasto perilo sexi.kakšen kos že, povečini pa men to ni ušeč + to da je marskter kos nepraktičen.
In super da ima tvoja sedem letna sestrca bolj sexi spodnje hlačke.Glede na njeno mladost se jst nebi hvalila s tem.Sedemletna punca bi mogla nost otročje perilo, ker je otrok, ne pa sexi.
Konc koncou me pa itak ne briga kaj si raja misli (če še jst uporabm tak naziv).Važn da je meni in mojmu kul in to je edina stvar ki me tukaj zanima.za razne standarde cosmoforuma in nejeverne Tomaže me pa baš boli.