What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

jullia_ napisal/-a:Tip ne bo punce pustil, ker nosi pisano in otročje spodnje perilo. Bo pa verjetno vseeno prijetno presenečen, če ga bo na postelji pričakala v čipkastem kompletu. Kar pa še ne pomeni, da ga bo takrat vzburil komplet perila sam po sebi, ampak pogled na njegovo punco v njem.

tako kot se bo meni začela cedit slina ob pogledu na moj objekt zanimanja v črnih oprijetih boksarkah, čeprav strastno navalim na njega tudi v babyblue širokih boksarkah s potiskom jabolk.
Ko je šel eden boljših prijateljev z mano v H&M, kjer sem si kupila neke njihove childish gate, je pripomnil da bi njega minilo do vsega, če bi zahaklal bejbo, jo slekel in pod hlačami odkril moje nove pisane gate. :D
Medtem ko je moj takratni dečko videl le kako hudo rit mi naredijo... :cool:
In moje daleč naudobnejše gate so čipkaste brazilke. In svet ni črno-bel.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

jullia_ napisal/-a:Sicer se strinjam, da je malo trapasto cele dneve skakat okrog v korzetu in samostoječih nogavicah tipu na ljubo, ampak imam pa določene pomisleke glede tega, da je moškim popolnoma ravno, kaj ima ženska na sebi. Zakaj potem potem recimo "klasično" spodnje perilo za poročno noč, ko ženska želi izgledati še posebej zapeljivo in privlačno, niso snoopy tangice in hello kitty modrc?

Preveč greste v skrajnosti (kar se itak zgodi z vsako temo). Tip ne bo punce pustil, ker nosi pisano in otročje spodnje perilo. Bo pa verjetno vseeno prijetno presenečen, če ga bo na postelji pričakala v čipkastem kompletu. Kar pa še ne pomeni, da ga bo takrat vzburil komplet perila sam po sebi, ampak pogled na njegovo punco v njem.
Tega, da bi bilo tipu na dolgi rok povsem vseeno, kaj imate oblečeno, pa ne verjamem, ker smo ljudje kljub vsemu vizualna bitja.

To je vse, kar sem hotla povedat. Amen.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

kr.ena napisal/-a:
flesherka_ napisal/-a:jochie se strinjam. res da je vsakemu lahko sexi nekaj drugega. ampak res pa je, da vseeno obstaja večinsko mnenje. ženske iz naslovnic (moških revij) niso na naslovnici zato, ker so kolegice od urednikov, ampak ker poosebljajo stereotipno lepoto, ki po večini moških predstavlja, sexi telo (ne podhrajena) in sexi perilo, zapeljive oči, ustnice, make-up. mogoče se tvoj (purple) fant pač ne pali na sexi perilo, al pa mu ti nisi sexi v takem perilu=) in glede na to, da moške revije še vedno na naslovnice dajejo pomanjkljivo oblečene ženske v sexi perilu, dokazuje kakšno je večinsko mnenje. in mislim, da se neko grobo oceno oziroma večinsko mnenje interpretira iz tega kar je všeč večini. torej: sexi perilo.

In kaj potem? Kaj mene briga večina. Še vedno ima lahko vsak svoj okus, res pa take revije spodbujajo začaran krog: prikazujejo isti tip lepote, mladi posledično le to vidijo in začnejo misliti, da je to edino sprejemljivo, vse ostalo pa je grdo in neseksi.

Diktatura večine. Ampak večina je vedno glupa ... (tu ne mislim le na določanje tega, kar je lepo - to je pretežno neškodljivo, če izvzamem motnje hranjenja in bankrot posameznika, ker kupuje preveč stvari, s pomočjo katerih naj bi izgledal lepši).
Diktatura večine poteka na vseh področjih. Zakaj so Slovenske novice najcenejši časopis z največjo naklado? Zakaj je nemogoče dobiti v slovenščini specializirano publikacijo s temami na nivoju? Zakaj se vedno bolj prevajajo krimiči, ljubiči in cenene fantazije, ne pa dobitniki literarnih nagrad?
Kaj je bilo prej - kura ali jajce? Se pogrošna literatura tiska zato, ker je povpraševanje ali nekomu ustreza, da ovce berejo le plehko fantazijo in ljubavne romančke, da pozabijo, da jih vsi nategujejo?

Jochie, kaj mene briga, kdo ima več šans priti na naslovnico kake plehke revije? Revije, ki bi jih jaz kupovala, bi imele na naslovnici osebo, ki je naredila nekaj zanimivega v svojem življenju (ne, to ne pomeni, da je spala s Čepinom ali nastopila v BB) - ne glede na to, kako ta oseba izgleda.

Back on topic (nisem mogla biti tiho :wink: )
Kaj je komu seksi glede perila je stvar okusa. Meni osebno je no-go: pisani modrci pod svetlo majico, čipke, ki se grbančijo pod ozkimi majicami, zadnji del modrca, ki sili nekam pod vrat, prozorne silikonske naramnice.

Velik podpis... Ce je (oprostite izrazu) raji vsec, ne pomeni, da mora biti tudi meni. Malo je pa treba mozgane vklopiti.

@FLESEHRKA:

Da na naslovnicah niso kolegice urednikov??! A res? Se Maja Prasnikar (bivsa clanica skupine UNIQUE) je nedolgo nazaj povedala, da so se vse usluge vedno morale placevati. Da vsak pricakuje v zameno za xy stvar, da spis z njim ali celo z njim in njegovim kolegom. Tako, da...
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Zabavna debata. :D
Jaz pac vem da sem mojmu najbolj vsec brez vsake cunje na sebi, kar je nekako logicno. :D Saj smo mladi in deep down smo se vedno samo zivali z nagoni. Vem, da ce mu nebi bila vsec, mi nobeno perilo ne pomaga in obratno vem, da ker sem mu vsec, ga ne more perilo odvrnit od zelje po sexu. :P Ker se zavedam, da vseeno je njemu cilj tisto pod spodnjimi hlacami. In verjetno je tako pri 99% odstotkih moskih, ugovarjajte kar vam pase. :D
Nikoli ni prevec zgovoren okrog perila, ko vidi prvic vprasa ce je novo in mi rece da sem sexi, pa ce lahko slece :D, ce mu na izbiro dam nekaj spodnjih hlack in ga vprasam kaj naj oblecem (recimo da se odpravljam pod tus), si vedno vzame cas in izbere tiste, ki so mu v momentu najbolj vsec. To je vsa komplikacija.
In ja, imam nekaj Hello Kitty hlack, pa celo en modrc. Se mi ne zdi otrocje, pac je luskano in ce kdaj pa kdaj dam nase verjetno moj ni pedofil, ce sem mu v tem vsec (malo heca, preden katera napade).

Kar se tice perila mi je not to wear vse kar ni bombazno, ker je pac neudobno in se mi zdi da povzroca neprijetno srbenje in vonjave. Tistih par kosov iz umetnih materialov sem ze davno vrgla proc in sedaj nosim izkljucno bombaz ali pa kak % elastana.

To je to pri meni in mojem perilu. :freude:
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

*kayka* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:kr.ena in g00fy_qa svaka vama čast! :respekt: In točno tko je in nč drgač.

dejstvo pa je da , verjemte da raj mene vid v maminih gatah raztrganih in požrtih od moljev s kilami preveč ja, kot pa take ženske z absolutno groznim karakterjem pa če nase obleče(te) diamantn spodnji periu..Nebi si zato delil življenja z mano toliko časa, right?Kaj pa nekatere?Še vedno ugotavljate kaj in kje je sreča al kako? :D Zgleda, da vam tud iber sexi perilo ne pomaga :P :lol:

skrtka kr.ena in goofy sta povedale bistvo in ni več kej dodat. Vi si pa še kr mislte svoje, japajade :D

kdo pa je reku da me nismo srečne, zalublnene, ljubljene, ne tečne in ne sitne (uporabnica sexi perila je sitna?)... *purple* nisi edina k ma tipa pa k ga ma dolg časa! Verjem pa da tud če ti reče da mu je vseen kašn spodn periu nosš, mu ni! 100% lj mam pa tolk moških prjatlou, tolk različnih okusou pa vsak prčakuje mau več k pa hello kitty! Sj ne pravm da ga je treba prepovedat al pa kej podobnga, sam ne ga pa nost kot tvoje najbolj sexi perilo!!! pismo moja 7 letna sestrca ma bl sexi spodne hlačke :cool: :D

aaam kje pa je blo govora o tem da je za tiste k nosijo hello kitty gate to tudi najbolj sexy perilo? kje sploh piše da moreš met sexy perilo?

shelve, tebi pa zdej ni treba besed obračat, ker jullia je dala en čist nevtralen komentar, ti pa si bla najbolj proti hello kitty spodnjicam in zagrizeno ustrajala pr tem da ni za nosit take spodnjice in da bo tipe vse minilo.. nikjer nisi omenla da bi tipa uzburil komplet in ne perilo samo po sebi, delovalo je kot da si prepričana v to da z otročjim spodnjim perilom ne bomo pršli do sexa.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

*kayka* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:kr.ena in g00fy_qa svaka vama čast! :respekt: In točno tko je in nč drgač.

dejstvo pa je da , verjemte da raj mene vid v maminih gatah raztrganih in požrtih od moljev s kilami preveč ja, kot pa take ženske z absolutno groznim karakterjem pa če nase obleče(te) diamantn spodnji periu..Nebi si zato delil življenja z mano toliko časa, right?Kaj pa nekatere?Še vedno ugotavljate kaj in kje je sreča al kako? :D Zgleda, da vam tud iber sexi perilo ne pomaga :P :lol:

skrtka kr.ena in goofy sta povedale bistvo in ni več kej dodat. Vi si pa še kr mislte svoje, japajade :D

kdo pa je reku da me nismo srečne, zalublnene, ljubljene, ne tečne in ne sitne (uporabnica sexi perila je sitna?)... *purple* nisi edina k ma tipa pa k ga ma dolg časa! Verjem pa da tud če ti reče da mu je vseen kašn spodn periu nosš, mu ni! 100% lj mam pa tolk moških prjatlou, tolk različnih okusou pa vsak prčakuje mau več k pa hello kitty! Sj ne pravm da ga je treba prepovedat al pa kej podobnga, sam ne ga pa nost kot tvoje najbolj sexi perilo!!! pismo moja 7 letna sestrca ma bl sexi spodne hlačke :cool: :D

ni to letelo na vse, na tiste ki je že same pri sebi dobro vedo :)
In lejo, še kar nekej trdiš in hodiš z glavo v zid.Dej mal premisl no,pa še enkrat preber vse kar smo napisali, predvsem posta od krene in goofy-ke.
Če tvoji kolegi mal več pričakujejo kot hello kitty prou a ne, usak ma svoj okus.ampak ne morš pa posplošit, da VSI mislijo in vidijo enako, ker je na svetu devet miljard folka in usakmu je nekaj svojega ušeč!Ne razumem kako še kr ne dojamete in kako še kr trdite.
ma sej pač bodi prepričana v to, jst že vem kaj je mojemu ušeč tko da....verjetno vem več kot vi, sploh glede na to da imava ibr odprto komunikacijo in zvezo in o intimnih stvareh nonstop govoriva.Če bi mu bile čipke ušeč, mi verjetno nebi ko bi sam kupoval, kupil ravno takega spodnjega perila.

puprle rain, zanimivo vprašanje.mene tud zanima odgovor :)

aja kayka, kje sm jst napisala da je hello kitty po mojem najbolj sexi perilo?To si zdej kr sama en zaključek nardila.najbolj sexi ni, je pa najbolj udobno, usaj kosi ki jih jaz kupujem iz bombaža ki je edin material ki ga dajem na intimne predele in preprosto ušečno in luškano.Ampak pazi, to ne pomeni da sm mnenja da je čipkasto perilo sexi.kakšen kos že, povečini pa men to ni ušeč + to da je marskter kos nepraktičen.
In super da ima tvoja sedem letna sestrca bolj sexi spodnje hlačke.Glede na njeno mladost se jst nebi hvalila s tem.Sedemletna punca bi mogla nost otročje perilo, ker je otrok, ne pa sexi. :eek:
Konc koncou me pa itak ne briga kaj si raja misli (če še jst uporabm tak naziv).Važn da je meni in mojmu kul in to je edina stvar ki me tukaj zanima.za razne standarde cosmoforuma in nejeverne Tomaže me pa baš boli. :)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

*purple* napisal/-a:In super da ima tvoja sedem letna sestrca bolj sexi spodnje hlačke.Glede na njeno mladost se jst nebi hvalila s tem.Sedemletna punca bi mogla nost otročje perilo, ker je otrok, ne pa sexi. :eek:
Konc koncou me pa itak ne briga kaj si raja misli (če še jst uporabm tak naziv).Važn da je meni in mojmu kul in to je edina stvar ki me tukaj zanima.za razne standarde cosmoforuma in nejeverne Tomaže me pa baš boli. :)

Zgleda maš res mau bl počasno lajtngo, tole s sestrco je blo mišljeno bl za hec, če pa mislš da nos kšno izzivalno perilo pol ti pa ni pomoči. aja pa mislm da niti ne veš kakšen pomen ima "raja" tko da ga raj ne uporabljej v tem kontekstu! :cool:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*purple* napisal/-a:ampak ne morš pa posplošit, da VSI mislijo in vidijo enako, ker je na svetu devet miljard folka in usakmu je nekaj svojega ušeč!

ti med folk tudi kužke, mucke in komarje šteješ? :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Jochie napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ampak ne morš pa posplošit, da VSI mislijo in vidijo enako, ker je na svetu devet miljard folka in usakmu je nekaj svojega ušeč!

ti med folk tudi kužke, mucke in komarje šteješ? :eek: :eek: :eek:

haha, sam še dokazala si svojo "puhoglavost" o najbol, kok je fajn take izjave brat :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

*kayka* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:In super da ima tvoja sedem letna sestrca bolj sexi spodnje hlačke.Glede na njeno mladost se jst nebi hvalila s tem.Sedemletna punca bi mogla nost otročje perilo, ker je otrok, ne pa sexi. :eek:

Zgleda maš res mau bl počasno lajtngo, tole s sestrco je blo mišljeno bl za hec, če pa mislš da nos kšno izzivalno perilo pol ti pa ni pomoči. aja pa mislm da niti ne veš kakšen pomen ima "raja" tko da ga raj ne uporabljej v tem kontekstu! :cool:

to kar si napisala to smo prebrali. :) in prou imaš, raja res ne spada v tale sklop :D
jochie, šest ja. vatever.

kayka, jst se pa ne bom spuščala na tak nivo.Nima smisla se spuščat v nedplodne debate z osebami, ki so očitnon komajda s plenic zlezl in jim je poanta žiuljenja sexi spodnje perilo in LV torbica :) :lol:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

In tako se je, kot use teme, zapletla u čisto eno drugo skrajnost tudi tema What not to wear#2...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ej, purple, kaj pa tiste gate ponedeljek, torek, sreda..... tudi nosiš? :D
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

MilkyWay napisal/-a:In tako se je, kot use teme, zapletla u čisto eno drugo skrajnost tudi tema What not to wear#2...

To pa zato, ker določena dobronameren nasvet VEDNO vzame kot napad in se mora debata razširit na 60 strani, da ona dokaže, kako pa to pri njej ni tko in kako ona to vse ve. Začelo se je pa z NASVETOM in LASTNIM MNENJEM.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

OT: Nova tema bi se mogla odpret, ne pa da se tu smeti že par strani :roll:

WNTW: Gumjaste škornje kot modni dodatek, oprijete pajkice, ki so čez celo telo (nimam blage veze kako se temu reče) in so po vrh vsega še dokaj prozorne, zraven torbico z resicam, ki ni lepa, čevlje, ki paščki stran štrlijo in kr en pas zraven - ravno danes sem preletela Story in vidla pohvaljeno to kombinacijo na eni znani(?) osebi ter skoraj dol padla, ker mi je res cheap, obupna kombinacija, brez prefinjenosti, ženskosti in občutka za modo (za moje pojme)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

Cheap vulgarni autfiti, ki jih nase navlečejo razne "hude bejbe", po možnosti mladoletne, zvečer za ven. Eno je bit sexy, eno pa napol nag se nastavljat po lokalih. :roll: Da sm sam :eek: zadnjič v Portorožu...ma se vpraša človek, a imajo te mule za vzor pocestnice iz Beverly Hillsa al pa so preskočle basic nauke iz Cosmota kako se sexy oblečt za ven. :D Sorry, če vam je mamica pozabla povedat, ampak mikromini hotiči in miniči s 3/4 riti ven in dekolte do popka spredi in do ritne luknje zadi NI sexy!!! :shy: :stumm:
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Zaklenjeno