jst s tamponom še nisem, in si tut ne predstavljam kako bi to zgledal z uno vrvico, pa pol bi mi ga zih km zabiu, da ga neb vn dobila nevem no, če je nuja se da tampon vn, pa pod tuš pol kuj pa jest sploh niamm tko močnih, pa še če maš tampon, sploh ni nikjer tut mal krvi, še on sploh ni biu nč krvav po seksu..
S tamponom? To pa res ne bi nikol prakticirala... jst bi bla ful živčna kaj bi se z njim tam dol dogajal tko da se dejansko tud sprostit ne bi mogla...
Med menstruacijo... smo že probal ampak je blo bolj proti koncu tko da ni blo nč hudga... Nimam pa feelinga da sm kej bl horny med temi dnevi...
Jst sm itak vedno horny
Tell me why I can't be there where you are; there's something missing in my heart.
sex s tamponom? niste normalne, prec morš it h ginekologu da ti ga najdejo če ti ga kam zabije ponesreč
jz lohka med menstro ampk sam prvi dan pa zadne 2 dni (pa še to mam menstro 4-5 dni) pa opažam da od kar jemlem tabletke, da se mi menstra tm ob 8ih zvečer pa do zjutri kr ustau..prec k vstanem iz postle pa spet počas se začne 'prebujat' al kaj jz vem.. hecno uglaunm
Js pa moj tip mava tut med menstruacijo spolne odnose in nch tko ful ne boli, sam na cajte mal peče po sexu.
Ne vem pa, če smo ženske takrt bl potrebne:)
ok, men tut nč jasno.
čist loigčno je,da se tampon pomakne bl na not in to niti mau ni ok ker ga lohka 'zbugiš'.. jz se ne bi zajebavala s takimi stvarmi a je tok težko ga dat vn za ta cajt drgač pa teoretično ni to možno...ker se tampona ne da kr tko ognt da k***c kr mau zavije lol..ej uglaunm, ne vrjamem