~NIA~ napisal/-a:tud men marskej ni všeč, recimo jst samostojno nikol nebi živela s fantom pri starših ali v isti hiši (po možnosti še parazitirala na njihov račun) ampak svojga mnenja ne vsiljujem tebi. In če bi ti rekla da je pohištvo iz Ikee (kjer baje prav poceni nabavljaš, purple) nestabilno in nevarno da se podre, bi se ti na glavo postavla sam da bi dokazala da to ni res, ker ti pa že nimaš cheap pohištva. taka pač si, zato se ne kregam s tabo in se bom rajš uspela sprjaznt.
kaj ma pa to s fantom in starši veze tukaj zraven?

(glede na to, da si ti "zaparazitirana" pri tvojmu doma jst nebi tega pisala tukaj tolk slabšalno LOL)
in prosim citiraj mi post, kjer sm visljevala mnenje tebi ali komurkoli drugemu o tej omari?napisala sem da mi je grdo in da tega nebi mela, remeber?Če kdo vsiljuje si to verjetno ti tukajle, ki na usak način hočeš prepričat,da je tole čist varno in da lahko pademo po štengah in blablabla.mene ne briga kaj stoji nad tvojo bučo, zarad mene si lohk macole nad glavo navežeš.Men pa pač to ni.
Aja, te povabim enkrat na kofetek, pa bova pretaknile vso pohištvo,kaj mam jst iz Ikee
In ne gre se za cheap pohištvo, ampak za pohištvo, ki se MENI,(si dobro prebrala komu?) ne zdi fino, da visi nad mojo glavo(čigavo?).To da mi pa ni ušeč, pa jebiga, pač mi je grdo.teb je lohk tud moja omara grda, so fucking what?zdej se bom pa po tleh metala zarad tega in cel raztur na forumu nardila al kaj?