Omara v spalnici

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.
Odgovori
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

Jst sm se pa zdej ornk nasmejala :D ... z veseljem prebiram take "resne" teme in v njih najdem kšne komentarje kjer se pošteno nasmejem. :lol: Kr tako naprej, v teh časih, ko je vse v depri so take popestritve super. (sam kaj ko pol pokvari kšn tak komentar kukr je ta nad mano)

da ne bom OT: jst mam tud omaro v sobi :D
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

čji?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:47, skupaj popravljeno 1 krat.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

~NIA~ napisal/-a:
kalanhoja napisal/-a:Joj tukaj na forumu ste pa res same otročje punce. Ena napiše kako se je naredila ena nesreča z omaro-slaba izkušnja pač, potem pa se vse takoj delat norca in posploševat vse skupaj.
Res ste otročje in nesramne.

ni napisala samo izkušnje, ampak je iz te svoje nesreče posplošila da je nevarno sploh kakorkol met tako omaro. kdo je zdej otročji?

Zanjo je sigurno nevarna, če je imela neljubi dogodek. Moja soseda tudi ne vozi več, ker je imela prometno nesrečo in je zanjo to preveč nevarno. Kar pa še ne pomeni, da bomo zdaj vsi prenehali voziti.
Dajte no, nalimajte rajši kako slikco omare :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:
kalanhoja napisal/-a:Joj tukaj na forumu ste pa res same otročje punce. Ena napiše kako se je naredila ena nesreča z omaro-slaba izkušnja pač, potem pa se vse takoj delat norca in posploševat vse skupaj.

ni napisala samo izkušnje, ampak je iz te svoje nesreče posplošila da je nevarno sploh kakorkol met tako omaro. kdo je zdej otročji?

ne, oprost draga, ti si otročja.Nekatere smo izrazle mnenje, da se nam to ne zdi varno in da nam poleg tega tud ni ušeč, ti pa še ene ste se pa zapičle v to in nardile iz tega cel halo, kot je pač standard na temle forumu!
Jebiga, jst bom pač poskrbela, da ne bom rabla razmišljat da ne bom dobila česa na glavo.Poleg tega mi je pa tud ibr grdo tole, tko da tako ali drugače, tega nikol nebi mela.
se boš uspela sprijaznt?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ccc
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:47, skupaj popravljeno 1 krat.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

*purple* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:

ne, oprost draga, ti si otročja.Nekatere smo izrazle mnenje, da se nam to ne zdi varno in da nam poleg tega tud ni ušeč, ti pa še ene ste se pa zapičle v to in nardile iz tega cel halo, kot je pač standard na temle forumu!
Jebiga, jst bom pač poskrbela, da ne bom rabla razmišljat da ne bom dobila česa na glavo.Poleg tega mi je pa tud ibr grdo tole, tko da tako ali drugače, tega nikol nebi mela.
se boš uspela sprijaznt?

Se podpišem pod izjavo.

Slikce moje omare pa žal ne morem prilepit.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

~NIA~ napisal/-a:tud men marskej ni všeč, recimo jst samostojno nikol nebi živela s fantom pri starših ali v isti hiši (po možnosti še parazitirala na njihov račun) ampak svojga mnenja ne vsiljujem tebi. In če bi ti rekla da je pohištvo iz Ikee (kjer baje prav poceni nabavljaš, purple) nestabilno in nevarno da se podre, bi se ti na glavo postavla sam da bi dokazala da to ni res, ker ti pa že nimaš cheap pohištva. taka pač si, zato se ne kregam s tabo in se bom rajš uspela sprjaznt.

kaj ma pa to s fantom in starši veze tukaj zraven? :D (glede na to, da si ti "zaparazitirana" pri tvojmu doma jst nebi tega pisala tukaj tolk slabšalno LOL)
in prosim citiraj mi post, kjer sm visljevala mnenje tebi ali komurkoli drugemu o tej omari?napisala sem da mi je grdo in da tega nebi mela, remeber?Če kdo vsiljuje si to verjetno ti tukajle, ki na usak način hočeš prepričat,da je tole čist varno in da lahko pademo po štengah in blablabla.mene ne briga kaj stoji nad tvojo bučo, zarad mene si lohk macole nad glavo navežeš.Men pa pač to ni.
Aja, te povabim enkrat na kofetek, pa bova pretaknile vso pohištvo,kaj mam jst iz Ikee :lol:
In ne gre se za cheap pohištvo, ampak za pohištvo, ki se MENI,(si dobro prebrala komu?) ne zdi fino, da visi nad mojo glavo(čigavo?).To da mi pa ni ušeč, pa jebiga, pač mi je grdo.teb je lohk tud moja omara grda, so fucking what?zdej se bom pa po tleh metala zarad tega in cel raztur na forumu nardila al kaj? :D
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

ma dej *puprple* k se lahko čist v vsako stvar vtakneš?
Tko k par strani nazaj k NII dopoveduješ kaj je potres. Verjetno ona bolj ve kot ti, sam pač ti se morš vtaknt v njo in njeno ironijo sam zato k je to ona ne?
Napišeš z največjim veseljem naj si pogleda kaj je potres, k da bi toplo vodo ti odkrila. Veš osnovnošolsko znanje majo vsi. Ne rabiš bit pametna.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lej draga, če nimaš kej bolj pametnga za povedat se ne rabiš vtikovat zraven.še enkrat preberi cel kontekst potem pa jodlaj!
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

kolikokrat se ti vtakneš, ko nimaš kej pametnga povedat. Jodlaj ti sebi doma.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

ot: pokapika, mislm d si prefrišna tle gor na forumu, d bi bla tko glasna k si. dj mir in ne smeti teme z nepotrebnimi komentarji! :!:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

ah :D
Jst že tko ne prenesem teh omar nad glavo. omara mora bit navadna, fajn mi je če ma špegu. Nebi prenesla, da mi nekaj nad glavo stoji/visi, ker bi skos mela filing, da se mi bo enkrat podrlo na glavo :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kak se lahko še v temi o omarah razvije kreg :D neverjetno

Js imam sobo veliko 3×3 m (the smallest room ever), pa imam vseen omaro notr (mini, zato pa še v omari na hodniku stvari), posteljo, ogromno mizo, če eno omaro, ter skrinjo (ne zmrzovalno). Ko bom pa v svojem nadstropju bom pa imela ogromno sobo s ogromno pregradno omaro :) bilo bo pa pohištvo v temno rjavi barvi (svetle stvari niso zame), pa stene živih barv za popestritev :)

Sam še to: mislm da si nihče blazno ne želi omaro nad sabo, samo včasih je soba tako presneto majhna, da nimaš izbire. V moji sobi je bila tudi včasih, pa smo jo odstranili.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Ja sej jst mam tud mejhno sobo in mam vse precej natlačen. In bi blo dost lažje, če bi mela nad glavo tud. Ampak no way, res se neb mogla znebit tistga občutka. Ko sm pr kolegici sprespala, ki ma isto tko narjen, sm bla skor ves čas budna. Res neprijeten občutek me obdaja, ko mi nekaj visi nad glavo :?
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

dobr a naj si najprej 2000 postov nabijem z raznimi komentarji: Oh kok si lepa; danes sem jedla riž; se strinjam s tabo; podpis pod tole; itd.
Če mam mnenje ga bom izrazla. sicer ta forum prebiram že nekaj let a nisem pisala. Delajte kakor hočte sam js bom pisala če me kej mot pa če mam 98796768 postov al pa 3.
Odgovori