Zveze za eno noč so kul in prerastejo v zveze pač za več noči. S tem ni nič narobe. Če si samski! Drugače pa chat tam je pouno potrebnih tipov, čeprav je boljše če greeš na žur pa ga spoznaš kot pa na chatu

Za sexsat ni nikoli nobenemu problem

tancica2 napisal/-a:
sam mene dejansko zanima če je možno da iz začetne neresne veze oz fak frendovstva lahko kasnej pride do normalne veze? pa ne gre tuki zdej sam za one night stande. pozna kdo kakšen primer mogoče?
marypa napisal/-a:mela izkušnjo, sicer ne sexualno z enim takim tipom. Še zdj po tolikem času kdaj pomislim na njega, ker sem mislila, da sva se res full zaštekala, očitno ne tako full![]()
Pa me je vabu sam na neko morje, pa toplice, kj resnga tak ni hotel met z mano, kar sm opazila da je leteč cepeccc
Pomoje taki faca modeli majo naštudiran kdaj je treba pokimat pa kšno vržt, da je punca pečena hehe Not
Drgač pa če rabi kera cifro od kakega takega tipčka- potencialnega fuck frenda, naj mi piše.
Samo zsResno, napišem cifro hehehe in brez skrbi nism še z njim, sam cifro mam (božansko telo;))
tancica2 napisal/-a:sam mene dejansko zanima če je možno da iz začetne neresne veze oz fak frendovstva lahko kasnej pride do normalne veze? pa ne gre tuki zdej sam za one night stande. pozna kdo kakšen primer mogoče?
delusional napisal/-a:fun, in zakaj iskat tipa, ki ga lahko uloviš le po pol leta ali več, in to s fukom?
zakaj ne dobit tipa, ki išče kaj več od tega in ne zavrača veze?
meni se zdi to kr neki.... take se palite na tipe, ki se delajo nedosegljive,... dosegljiv je edino njihov k***c.... in potem tako čakat pol leta, eno leto, da se bo kej spremenilo. itak nobena ne ostane hladna.
potem pa ko ga dobiš, pogrešaš tisti adrenalin ki je bil na začetku, ko ti je po seksu zbežal. nezrelo.