Ne razumem, kaj bi punce rade.
Mr.Ož, če se boš kdaj oženil s katero žensko, ti garantiram, da boš v roku 1 meseca prava copata.
Že sedaj si prototip copate.
Ženske v tem topicu so ti povedale marsikaj koristnega, čeprav večino časa kokodakajo neumnosti po forumu. Tokrat pa imajo prav.
Še stevens, ki ponavadi ne razmišlja v prave dimenzije, ti je podal dobro razlago tvoje situacije.
Spravi se torej k sebi, 3x se focni, zdrkaj si ga pred ogledalom in si reči: "Proklete kokoši, vse so iste!". Takrat boš naredil prvi korak k moškosti.
Ženske v tem topicu so ti povedale marsikaj koristnega, čeprav večino časa kokodakajo neumnosti po forumu. Tokrat pa imajo prav.
Še stevens, ki ponavadi ne razmišlja v prave dimenzije, ti je podal dobro razlago tvoje situacije.
Spravi se torej k sebi, 3x se focni, zdrkaj si ga pred ogledalom in si reči: "Proklete kokoši, vse so iste!". Takrat boš naredil prvi korak k moškosti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
miteq napisal/-a:Mr.Ož, če se boš kdaj oženil s katero žensko, ti garantiram, da boš v roku 1 meseca prava copata.
hahahahaahahhahaahahhahhahahaaha....lepaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mr.Ož napisal/-a:Ja, dedca, ko sta si čisto nasproti v mišljenju in je ves čas živčna, kaj šele, da bi ji ramo ponudil.
Ja ne posplošuj, zdj ker te ena noče. No oziroma te je že več žensk zavrnil...hmmm... a pa si ti zihr da je problem v ženskah k izbirajo po tvojem rečeno "mačote"? Js bi po vseh podatkih rekla da je en veeeeliiik problem v teb in tvoj glav.
Live your life like you want
Re: V čem je point?
Mislim, da smo sedaj Mroža čisto poklapanega naredili.
Če te pa matra pomanjkanje (ali pa sploh nič) samozavesti, potem pa to zna bit problem, ki ga boš moral rešit, če boš želel bit uspešen.
Za božjo voljo, zakaj venomer letaš za takimi dekleti. Še enkrat, ne glej na vsako punco kot na partnerico, ampak najprej spoznaj njen značaj. In začni se ozirat za dekleti, ki ti bi morda ustrezala, pa ne samo po kriteriju podobnega razmišljanja. Morda bo potem lažje.Mr.Ož napisal/-a:Primer. Sem imel nekaj z eno punco, ki jo je prejšnji tip razočaral. Potem z mano ni hotela biti, ker "Sem še premlada za to." "Ni mi do tipa zdaj." In nekaj tednov po tem ga je imela. In pazite to. Spet jo je razočaral, oziroma je rekla kakšen idiot, da je. Na drugi strani sem pa še veno jaz s katerim ima stike, se normalno pogovarja in tako naprej, ampak jasno, da več kot prijateljica z mano noče biti.
Če te pa matra pomanjkanje (ali pa sploh nič) samozavesti, potem pa to zna bit problem, ki ga boš moral rešit, če boš želel bit uspešen.