žura in ne pokliče

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

ja... lepo da nekoga skrbi ipd. Vsaka oseba ima različen pristop in izkazovanje skrbi, dolgčasa ipd... In vsaka oseba ima drugačno razumevanje le tega.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

micamaca napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:Moški funkcioniramo drugače in določene zadeve jemljemo ful bolj na izi, kot ve ... Res pa je da ni vedno razlog samo to :twisted:

no sej, to eno od bistev problema... moški samo določene zadeve jemljete bolj na izi, tiste za katere vam tako ustreza... če bi ble pa vloge v štoriji iz te teme obrnjene in bila ženska tista, ki bi moškemu obljubila da se mu javi, pa bi pozabla al kej podobnega, bi pa večina dedcev popizdila do konca oz. v skrajnem primeru skenslala punco ker bi si v glavi ustvarl stoinen scenarij kako ga je baba zihr srala okol z drugimi... tazadna stvar na ktero bi pomisll bi bla ta, da se ji je kej zgodil al pa da je enostavno sam pozabla... skratka po načelu quod licet iovi non licet bovi :wink:

Midva se vedno slišiva kadar sva zmenjena.. neglede na to kaj je prišlo vmes.. vsaj tok da mi reče da gre spat.. al pa da so obiski še vedno pri njem in me pokliče kasneje..
sm pa js enkrat pozabila njega poklicat.. ker sm se enostavno preveč zaklepetala, pa ni blo nobene sile.. nobenega očitanja, kaj sm počela da si nism mogla vzet minutke za klic..
drgač pa nisem kej preveč navdušena nad klici, ko sem kje zunaj.. niti js njega ne kličem.. niti on mene.. če je kaj nujnega lahko.. drugač pa mi ni do tega..
mam eno kolegico, ki jo fant kliče vsake pol ure ko je kje zunaj.. čist isto ko da bi šel še on zravn, pa bi se samo one2 pogovarjala..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Roberta R. tut js mam eno tako frendico k jo tip nonstop kliče...o fak men bi se strgal. Ženska že sploh ne gre nč več vn k ji gre tok na živce k jo pol skos kliče. Sj mi je že sama rekla da se mu more kr zlagt kšno stvar kao da more zdj pa res prekint k more neki nujn nrdit da ji da vsaj pol ure miru. Boga....
Drgač pa js pravm da če se nekj zmeniš pol se to več al manj drž.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

micamaca napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:Moški funkcioniramo drugače in določene zadeve jemljemo ful bolj na izi, kot ve ... Res pa je da ni vedno razlog samo to :twisted:

no sej, to eno od bistev problema... moški samo [b]določene zadeve jemljete bolj na izi, tiste za katere vam tako ustreza...[/b]

:lol: Poglej kaj pišeš :D To je tvoja percepcija tega, od tvojega tipa je pa diametralno nasprotna :D
Jaz imam vedno prav.Slika
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

kiny napisal/-a:Roberta R. tut js mam eno tako frendico k jo tip nonstop kliče...o fak men bi se strgal. Ženska že sploh ne gre nč več vn k ji gre tok na živce k jo pol skos kliče. Sj mi je že sama rekla da se mu more kr zlagt kšno stvar kao da more zdj pa res prekint k more neki nujn nrdit da ji da vsaj pol ure miru. Boga....

Men gre pa na živce, da grem s kolegico na pjačo in ona umes v eni uri 3krat kliče tipa, pa ni nič nujnega, tko za brezveze :roll: . Ok ne rečem,če morš nardit nujen klic, al pa da te on kliče mogoče zato ker je meu pred neki časa neodgovorjen klic z moje strani- tko se učas pr men zgodi. Sam konstantno klicanje pa...mrš.
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

ŽuŽa napisal/-a:
kiny napisal/-a:Roberta R. tut js mam eno tako frendico k jo tip nonstop kliče...o fak men bi se strgal. Ženska že sploh ne gre nč več vn k ji gre tok na živce k jo pol skos kliče. Sj mi je že sama rekla da se mu more kr zlagt kšno stvar kao da more zdj pa res prekint k more neki nujn nrdit da ji da vsaj pol ure miru. Boga....

Men gre pa na živce, da grem s kolegico na pjačo in ona umes v eni uri 3krat kliče tipa, pa ni nič nujnega, tko za brezveze :roll: . Ok ne rečem,če morš nardit nujen klic, al pa da te on kliče mogoče zato ker je meu pred neki časa neodgovorjen klic z moje strani- tko se učas pr men zgodi. Sam konstantno klicanje pa...mrš.
:evil: e to gre i meni jako na žifce!to konstantno zofkanje,ki me spravi ob žifce i zat več neču s takih it nikamor!eni dva skos skup visijo,pol gre en na drink i se morajo še 5 krat v uni kurčevi uri slišat.ma da se ti zrola.mrš!pa da se mi pu ure meni po mobitu,zakaj je pol sploh z mano na kavi?
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

DrFreud napisal/-a:no sej, to eno od bistev problema... moški samo [b]določene zadeve jemljete bolj na izi, tiste za katere vam tako ustreza...[/b]

:lol: Poglej kaj pišeš :D To je tvoja percepcija tega, od tvojega tipa je pa diametralno nasprotna :D[/quote]

:confused: ... sori k sm dons mal blond ampak kva si hotu s tem povedat razn da ponavlaš to kr sm napisala... itak vem da je njegova percepcija drgačna, point vprašanja je v tem, kok ma on pravico npr. men težit pa met izpade če sam dela enako... zakaj je njemu to kao dovoljeno in baba ne bi smela niti pisnt da bi bil mir pr bajt, on pa lahko drkari in teži če bi jst kej tazga nardila...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

micamaca napisal/-a: :confused: ... sori k sm dons mal blond ampak kva si hotu s tem povedat razn da ponavlaš to kr sm napisala... itak vem da je njegova percepcija drgačna, point vprašanja je v tem, kok ma on pravico npr. men težit pa met izpade če sam dela enako... zakaj je njemu to kao dovoljeno in baba ne bi smela niti pisnt da bi bil mir pr bajt, on pa lahko drkari in teži če bi jst kej tazga nardila...

Nisem dobesedno ponovil ampak sem nekoliko spremenil, da bi mogoče bolj razumela kaj želim povedat :wink: Ampak če ne razumeš še ne pomeni da si blond ... ampak morda na to samo drugače gledaš in te opcije pač ne vidiš :wink:

Kakorkoli - če si ujagala takega tipa k ga opisuješ greš pravočasno stran. Pika. Če tega ne narediš, si si kriva sama.
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
Beya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Beya »

Jaz svojega tipa ne kličem nekaj. Saj ne rečem, da ne razmišljam: kaj pa če se bo napil in kero zahaklo.. ampak vem, da so to sam moje misli. In čeprav je to bivši naredo, vem, da niso vsi enaki. Pa tudi če bi, VSE SE IZVE :)

Sicer pa jaz nimam nič proti klicu (da mene pokliče), ko sem veni, da me vpraša kako je ipd. .. Če pa bi se ponavljalo, potem pa itak nebi mogla bit tiho :)
Baby, you're the best part of my day .. <3
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Poznam tak primer,a ne rešitve. Nekateri moški res ne vem kaj mislijo, da so, da nekaj obljubijo potem pa nič. Medtem, ko oni zamerijo za prazen nič. :evil:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Midva imama samo en dogovor in tega se oba držima: ko se pride domov, se pokliče, pa če je to ob 7h vjutro. Vmes pa ne, ker eden ponavadi spi. Mogoče sms v stilu, kak si, pa ne pozabi name in to je to.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Jz sm prov vesela, če me moj pokliče ko pride domov...pa četudi al ob 3 ponoč al pa ob 6h zjutraj
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Me nebi motilo, če me nebi poklical. Je pa pri naju tako, da me še prevečkrat pokliče (vse kam gre, itd...), mu moram prov rečt, naj me neha klicat, ker je zunej s kolegi. Js mu tud zmeri kak sms pošlem ko zunaj, kar tak za foro, da mal povem kak sem kej :D se pa tud zgodi, da nobeden nikogar ne pokliče, ko zunaj, pa nobenemu ni panike.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Da bi me klicu sred noči to lih ne, sva pa zmenjena da ko se pride domou se napiše SMS in to je to.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

[She.] napisal/-a:Da bi me klicu sred noči to lih ne, sva pa zmenjena da ko se pride domou se napiše SMS in to je to.

Jp mi2 tudi. Pa umes mi tko napiše kakšn sms učasih če je uzuni.
Odgovori