Kaj ste se zdej use obesle na tega dvojčka, to sm kr tko omenila, ker pr njemu se nasploh vid ta dvojna osebnost. Ker tut na sploh(ne pogosto, sem pa ke), use lepo in prav, že mislš da ga v piko poznaš, potem pa kr naenkrt se obrne, z eno čist mejhno stvarjo vse, k se vprašaš 'a si to sploh ti'?' in isto je tko, k je alkoholiziran, čist tema.
Nasploh mi sploh ne mori met kolege, k je trezn če se s kom drugim pogovarjam mu je čist fajn, pač da se štekam, da pogovor teče, da mam kšne interne fore z njegovimi kolegi, se hecamo itd. Ko pa pride do tega da se ga nabije do ene stopnje (NE vsake! pač uno maximum of maximum-kar je zadnje časa prepogosto) se pa dogajajo take scene, ja, drugač je pa čist ok, edin da hitr zgubi živce - npr. zarad sojinih polpetou k sm nama nardila za jest, pa k je bla solata preveč kisla-a jz kisa še čutla nism pa take malenkosti, k me učas kr mau ubijejo oz. me mine bit z njem, sam dobr, on je mesojedec in mesojedec s coca-colo bo ostau, pa če je men prou al pa ne, jz mu tazga mesa k ga oni jejo ne bom posebi zanjga delala ker je cajt da začne jest normalno hrano, ne pa sam pohanje,cvretje-dobr, sojini polpeti so tut na olju narjeni,sam ni to isto

Lol zdj sm zašla iz teme, no pač hitr mu poč žiuc za čist bz stvar oz. kukr kdaj, tko da k je pijan pa tok prej.