Baje da so tud visoke kazni, 200-300€. Mojo bivšo sošolko so tud že ustavl.
Drgač js si sploh ne predstavlam, kakšne stroške bi mela, če ne bi živela doma. Že zdej si praktično ne kupujem cunj in kozmetike, mobitel mi mami plača, pa sem SKOS brez denarja, trenutno mam 5€ in jih tok čuvam
Pač ok, sej se res da ful omejit na lifestylu, sam a pol sploh živiš? Pa js sm kao bol sociala. Pa greš npr. enkrat na teden ven, je to 4x na mesec. Pa če ne greš nekam, kjer je vstopnina, daš npr. samo 5€ za pijačo in potem 2-3€ za hrano (a ni najbol grozn, ko nimaš za burek?), pa še kašni čigumiji in pizdarije in je 10€, je 40 na mesec. Če greš pa kam kjer je vstopnina in daš npr. 10€, je to 60 na mesec (2x na mesec vstopnina). Pol morš čez dan it na kšno pijačo, ker pač vsi hodijo in si socialno bitje. Več kot maš lukenj, na več pijač greš. Ampak ok, ena na dan, je to 60€, pa recimo da ne greš vsak dan, je 50€. Pa smo že na 100€, samo petki (sociala) in kave.
Pol kosila in večerje so spet taki družabni dogodki, greš npr 2-3x na teden na bone, je to 40€ na mesec. Pa smo že na 150. Pol greš kdaj mem trgovince pa ti zapaše kos pice/čokolada/si žejen in nimaš flaške, npr. 2x na teden, je to 20€ na mesec

Pač take pizdarije men ful nanesejo.
Kje je pol to kokr smo včasih delal, ko smo skor vsak dan zuni jedl (še ni blo bonov), pa svašta no. Pa pol še kej za oblečt, pa kšni izleti, paaa....
Aja, pa rosjtni dnevi!!! SKOS so