tanika* napisal/-a:ravno dva dni nazaj, ko je bila debeta o življenju na svojem se začne jokat, prime za srce in me obtožuje da bo umrla zarad mene.
to je že čustveno izsiljevanje. mislim, da je res čas, da spokaš, ampak probaj na lep način, da res ne bo še koga kap zaradi tega. mogoče je tudi (ugibam) komunikacija s tvoje strani napačna. mislim, da bi se dalo vse zmenit na normalen "odrasel" način. je pa res, da nekateri starši ne razumejo, da so otroci polnoletni in da se lahko tudi osamosvojijo.
ne razumem, kako so lahko nekateri starši tako posesivni do svojih otrok, ampak verjetno te hočeta samo zaščititi.
tanika* napisal/-a:Ma glede flata pa mislim, pa nikoli ni lahko, se je potrebno prilagajat, učit, sem mu jasno rekla, da js ne bom nobenmu mamica, bo tud sam kej pospravu, naj ne pričakuje kosila na mizi vsak dan (s tim ima največji problem) ampak če se hoče se da vse uredit....
to je valda logično, da ne boš ti edina, ko boš pospravljala pa kuhala, pa posodo pomivala. to mu daj jasno vedet že prej (očitno si mu že povedala). se mi zdi neumno, da bi fant to sploh pričakoval!