Noseča, sama,otrok ja ali ne...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

*purple* napisal/-a:S tabletkami en preprečiš nujno, ker sploh neveš a si noseč al nisi.
je velika razlika med tem, ko ga lahko že na UZ vidiš pa rokice in nogice in vse. :?

razlika je torej samo v tem, da če si zarodek ubil, ti tega ne veš.. da obstaja 50% šans, da si ga, medtem ko pri splavu ga zihr.. in ne pri UZ se ne vidi rokic in nogic.. to zgleda kot ena bulica.. lahko ti ga pa pokažem, ker imam slikce še vedno doma..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

v zadnji fazi splava, pred komisijo se baje vidijo deli telesa ko ga izsesavajo.

drugače pa jst vidim razliko.Če bi bila prepričana, da nekaj raste v meni, mislim da bi precej drugače razmišljala.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*purple* napisal/-a:v zadnji fazi splava, pred komisijo se baje vidijo deli telesa ko ga izsesavajo.

drugače pa jst vidim razliko.Če bi bila prepričana, da nekaj raste v meni, mislim da bi precej drugače razmišljala.

pred komisijo ti splava ne odobrijo brez zelo dobrega razloga.. kar pa to ni, da nisi dokončala študija.. vsaj po mojih informacijah.. torej splav v zadnji fazi je zelo redek..

torej s fantom vama poči kondom, in veš da lahko zanosiš.. greš po tabletko, za to ker otroka ne želiš.. če po tabletko ne greš, kasneje izveš da si noseča in narediš splav.. to je zame precej isto..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

v zadnji fazi PRED komisijskim splavom.

vem da ti ga ne odobrijo, odobrijo samo v primeru če si resen socialni problem, da nimaš zaledja staršev ali skrbnikov ali da sta otrok in ti življenjsko ogrožena.
tko da pri komisiji ni šans za take "banalne" izgovore.

ne..če grem po tabletko in če vseeno zanosim, verjetno otroka obdržim.Trenutno nisem in nisem še bila v taki situaciji, sem pa 98% prepričana da bi ga v tem primeru obdržala.

Sej ne rečem, spoštujem odločitve da si ne želiš ptroka, ampak ne spoštujem pa nagovarjanje drugih naj nimajo otrok zaradi neumnih razlogov in pa pač izjave kot jih je napisala purple_rain..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

lih tok neumn je men razlog, mej otroka zato ker ga drugi ne morjo.. in mislm da point posta od purple_rain ni bil prenaseljevanje planeta.. ampak isti kot moj.. če sm prav razumela. no ampak pustva to, ker mava očitno različne poglede na situacije in sva poleg tega rahlo zašle s teme :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no, če je razlog samo to je res mal beden, ampak vseeno.tak ki bo otroka obdržal, ga verjetno ne bo samo iz tega razloga,sklepam.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

seveda da ne.. ampak so na eni strani taki razlogi.. na drugi pa da naj otroka ne obdrži, ker otrok ne bo imel očeta.. odločitev je pa tako ali tako samo na njej sami..
(__/)
( o.O)
(")_(")
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja no, sej ne bova prišle do konca če podam repliko še na tale tvoj post :lach:
skratka ja, nekomu se zdi tako, drugim drugače in je problem rešen.najbolj pa šteje to kar se zdi osebi sami in to je najbolj pomembno :)
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Men se zdi neumno, da se s tem sploh ukvarjamo tukaj... Če bo kdo imel otroka boš to ti in ne mi... Sama se odloči pri sebi, a si otroka želiš a ne potem pa naredi to, kar ti narekuje vest... Če se boš odločila, da ga boš obdržala mu prosim nudi dovolj ljubezni in naj ne odgovarja za napake svojega očeta, če ga ne boš obdržala, bo pa verjetno kasneje velikokrat v tvojih mislih, vendar bolje v mislih, kot v bližini, v primeru da ga ne bi marala...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Jaz sem striktno proti splavu, hudo se mi je postavit v vlogo deklet ki ne morejo zanosit. Jaz sem samo hotla, da bi se sama helene postavila v kožo njih, ne rečem pa da naj ne naredi splava....

Sem striktno proti, in nočem da ga naredi, ker otrok sam po sebi ni nič kriv, ne daleč stran je mati ki ima 8 otrok, zelo eden za drugim nimajo nič posebnih dodatkov, nobena služba, in otroci imajo vse kar potrebujejo za nujno preživetje, njim osebno nič ne manjka, ni treba otroka razvajati na vse načine, mu nudit vse do zadnjega ali skoraj vse, kar si otrok želi, ni treba 10 avtomobilčkov, če ima lahko dva... tako je moje mišljenje, če primanjkuje financ, v tem primeru ravno ne vem kako je,...

Sploh pa vem, ni moja odločitev, je Helene-na... In upam d bo nam povedala svojo odločitev....

lp
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*purple* napisal/-a:Sej ne rečem, spoštujem odločitve da si ne želiš ptroka, ampak ne spoštujem pa nagovarjanje drugih naj nimajo otrok zaradi neumnih razlogov in pa pač izjave kot jih je napisala purple_rain..
Ni bilo nobeno nagovarjanje to, samo podajanje mnenja.. in pa:
Roberta R. napisal/-a:lih tok neumn je men razlog, mej otroka zato ker ga drugi ne morjo.. in mislm da point posta od purple_rain ni bil prenaseljevanje planeta.. ampak isti kot moj..
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a h3x0r89 »

Odvisno če zmoreš ... ja ali ne.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

In kako si se odločila? Me res zanima.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

pozdravljena!

moram rečt, da resno nimam pojma, kaj bi na tvojem mestu naderila ... splav je ena ta groznih stvari, ki si jih lahko zamislim. otroku življenje vzet ... :(
pomisli, kaj si boš čez par let odgovorila na vpračanje: kako bi bilo zdaj, če nebi splavila? (lahko lepše, lahko slabše, v vsakem primeru en otrok več, ki bi ti polepšal dan ter naredil finančne skrbi, samo pomoje se da za vsak problem najt pameten odgovor oz pametno rešitev).

denar je pa tak, če kadiš, nehaj (prišparaš toliko, da sama ne vrjameš), šparaj na vsakem produktu, elektriko paziš.. z vsem tem ter še mnogimi drugimi stvarmi ti uspe prišparat denarja, da oba otroka preživiš.

ČE pa vendarle misliš, da neboš zmogla, potem pa naredi, kaj se ti zdi primetno. :)

v vsakem primeru ti želim veliko srečee! :) ;)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Helen, kako so se stvari razpletle?
Odgovori