On & druga punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

:ja: točno..
moja kolegica taji ko hod na kavice s pripadniki nasprotnega spola.. pa so to vsi samo kolegi, ne vara fanta, pa mu vseen laže, ker ve da če mu pove, bo slišala tisoč očitkov, ki so samo plod domišlije fanta.. tut js nerada lažem, ampak če mi pa tip nebi pustu hodt z mojimi kolegi, bi tut js ubrala to pot, če že ne bi tipa v rit nabasala :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

mu
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

jah nevem js si kot mojo pravico jemljem, da si sama izbiram prijatle, ne da bom mogla vsakga najprej prpelat k mojmu tipu na razgovor, ta pa se bo pol odloču a midva lahko prijateljujeva. Tut če me kdo vreba od njih, sej če mi zaupa, ve da to ne spremeni ničesar.. in obratno.. zarad mene se lahko biloktera kolegica slin za njim pa ne bo iz tega nič, če on tega ne bo dovolu.. če pa bo, pa loh tut 3 dni stojim na trepalnicah pa ne bom nč dosegla.. sej ma svoje možgane zato da razmišlja, ne rab zato mene..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

že
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:04, skupaj popravljeno 1 krat.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ kar se tiče moških prjatlov. Mam jih kr dost, neki iz osnovne šole neki pa iz sredne. In moj dobr ve da so oni zame samo prijatli, da se mam fino ko smo v družbi in da nimam nobenih drugih namenov z njimi. Res ne bi mogla skenslat starih prjatlov zarad ljubosumnosti. No na srečo moj ni lubosumn na kolege.
Če bi pa zdj na novo spoznavala tipčke pa hodila na pjačo je pa že druga zgodba.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

~NIA~ napisal/-a:jst mam prjatle od prej, pred zvezo s fantom.

OT: močno dvomim.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ ona je pomoje mislna da te ljudi pozna dlje kot fanta, ne da ji prjatli pomenjo več kot fant. Tko sm jst zastopla no.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz pa fantu skor vedno povem s kom grem na kavo... (no edin če srečam nekoga, in se v tistem trenutku odločva da greva ga ne grem klicarit...)

Vedno ga povabim, če gre zdraven in če se le da mu prijatelje predstavim, da ne izpade čudno... Na faksu imam več sošolcev kot sošolk, in velikokrat pač nanese da grem na pijačo z njimi.

Je pa res da mi je nekajkrat že "namignil" da ful pogosto grem s enim kolegom, ki njemu ni preveč všeč-(ker ga pozna že od prej) na pijačo.. :( In vidim da mu ni čist prov, ampak ne vem kak bi mu razložila da ga jaz poznam na dugačen način in da ni tko slab... :? Drugače pa na srečo ni ljubosumen na moje kolege.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

o..
Odgovori