Roberta R. napisal/-a:kiny napisal/-a:Jooj kok si pa ti otročja....zart mene loh prideš kle moje kolege vprašat in tiste s katerim se družm k ga pohajo pa ti bojo oni povedal, da jih skos dojamem. Ampak ok teb se itq ne da nč dopovedat, ti si itq pol preveč pametna....
ja svoje kolege k jih poznaš.. a ni to logično, da takoj vidiš ko se človek drugač obnaša.. sama pa trdiš da prepoznaš vsakega ki je zadet.. in da tiste, ki tega ne zmorejo.. so pa slepe.. tko da oprosti, js nevem kdo je tu otročji.. in ne, nč se nočem pametno delat, gre mi pa na živce, kako se maš za boljšo od ljudi tukaj, ki se ne strinjajo s tabo.. veš nimaš zmeraj samo ti prav
Ne vem kdo se kle gre nekj..js sm pač rekla da prepoznam in vi ste ble kle neki pametne in se niste strinjale s tem da js prepoznam....vi ste kle tiste k si ne priznate da vi nimate kdaj prav...in se nimam za boljšo..pač sm rekla da prepoznam.. in koj kle neki vi mene napadate, ko da me poznate. Za missy sm pa zato rekla ker se mi je posmehovala da kao js ne prepoznam in sm ji pač odpisala če je ona slepa da tega ne vid ne more bit usaka....in zakaj js neb bla do nje taka če je ona pač tut neki usa žešča? In da ti povem..men je vseeno kdo se strinja z mano al pa ne, js sm povedala da opazm in se vi niste strinjale z mano..ok prov sm sprejela, sam vi ste mene kle hotle prepričat da js ne dojamem...ja lej js druge ljudi sploh ne opazujem tolk kot pa moje frende...in js sm s tem misla da prepoznam folk, pač pride en frend do mene pa ga vem da je zadet....druge pa ne gledam v oči, se ne pogovarjam z njimi in vem sama da jih ne dojamem ker jih pač ne gledam...če grem pa mim enga sred belga dneva k tm "meditira" ga bom pa dojela. Pa sori če sm se narobe izrazla.