ko te biuša provocira..
jah tko je...marsikej sva že probala, pač v določene skrajnosti nočeva it, (zaenkrat), zarad tega, ker upava, da bo počasi nehala, čeprov slabo kaže, zato sem tud pisala, ker sem bila čisto napsihirana....
Ne razumem pa zakaj bi se selila in vse delala zato, da bi ona dosegla svoje....kot da bi bilo kje drugje kaj drugače, ne verjamem, saj sva to že hotla, ampak sva se pol odločila, da bova še malo počakala, ker ni nobenga pametnega stanovanja za dobit.
Sej bi jaz tud marsikej tazga napisala in svetovala, če sama ne bi kaj takega doživela in šele sedaj vidim, da niso vse stvari tako na easy.
Kar se pa njega tiče, je pa men jasno, da je sama dosegla, da mu je postala totalno odvratna in da jo prezira. Sej sem zraven, kadar se javi, ker jaz rečem naj se javi, da vidiva kaj hoče, ker drugače ne neha in je le še slebše
Ne razumem pa zakaj bi se selila in vse delala zato, da bi ona dosegla svoje....kot da bi bilo kje drugje kaj drugače, ne verjamem, saj sva to že hotla, ampak sva se pol odločila, da bova še malo počakala, ker ni nobenga pametnega stanovanja za dobit.
Sej bi jaz tud marsikej tazga napisala in svetovala, če sama ne bi kaj takega doživela in šele sedaj vidim, da niso vse stvari tako na easy.
Kar se pa njega tiče, je pa men jasno, da je sama dosegla, da mu je postala totalno odvratna in da jo prezira. Sej sem zraven, kadar se javi, ker jaz rečem naj se javi, da vidiva kaj hoče, ker drugače ne neha in je le še slebše
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
uf...sm mela podobno sceno...punca je na spletno stran dala sliko od njiju in pod sliko so se potem pojavljali komentarji v smislu kolk sta lepa skupaj itd...jst sm use vzela mal z rezervo pa sm se takim stvarem samo nasmejala
ko smo pa bli na kašni zurki skupaj, sm ga pa pred njo še malo bol objela pa polupčkala, da je bla čist besna pol
...ni vredno živcev 

What's meant to be will always find its way...<3
^^ Verjemi, da niso samo biuše lahko usekane- zadsti je, da ni neka kokoš hotla bit s tvojim fantom in pol dela scene čist na nivoju kkšne biuše, ki je bla u tej temi omenjena. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
jah tud to mi je jasno... sam glede na to, da je tema o tečnih bivših, sm sam tkole napisala... mi gre pa drugač pošten na žiuce, ko ga kšne punce na šihtu (je šofer avtobusa in se itk svašta folka z busom voz) kr dostkrat osvajajo
dobr je edin, da on vse razume kot štos in jih ignorira... da bi pa kera res take bovne scene izvajala, tega pa še nism dožvela in upam da tud ne bom...

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
js kakšnega velikega problema nimam z bivšimi.. me pa ena res grozno ne mara.. ful smešna situacija, ona je bivša od mojga fanta, njen tip pa je moj bivši.. edin problem ki je, je ta, da me zdej ta moj bivši (s kterim sva bla ful kolega) ne sme klicat in se "videvat z mano"..
nasplošno se (nažalost) tip kar drži tega, ampak tja pa sem naredi izjemo pa greva na kavico..
sam men taki ljudje ne pridejo do živega.. js ko ju srečam še prou z veseljem pridem pozdravt oba in ju mal vprašam kako se mata kej..
mislm ko da bi bil njen tip neki bog od tipa, ki ga vsaka hoče met..
meni še najboljša rešitev se zdi ignorirat, pa ne pustit, da ti to pride do živega.. tut moj je bil že fant od ene deklice iz mengeša (kjer je bil tekom najine zveze recimo dvakrat - ko sva nesla popravit kitaro).. pa sm se posmejala in rekla super.. pa naj punca živi z svojo domišljijo, js bom pa uživala s svojim fantom

sam men taki ljudje ne pridejo do živega.. js ko ju srečam še prou z veseljem pridem pozdravt oba in ju mal vprašam kako se mata kej..
mislm ko da bi bil njen tip neki bog od tipa, ki ga vsaka hoče met..
meni še najboljša rešitev se zdi ignorirat, pa ne pustit, da ti to pride do živega.. tut moj je bil že fant od ene deklice iz mengeša (kjer je bil tekom najine zveze recimo dvakrat - ko sva nesla popravit kitaro).. pa sm se posmejala in rekla super.. pa naj punca živi z svojo domišljijo, js bom pa uživala s svojim fantom

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
bljah, morem priznat, da sem se sama našla v teh, groznih bivših puncah.. In sicer, me je sram in vse, ker sm tk norela za njim (tip me je pustu, po enem letu, brez razloga, izjavu da se mu neda bit več z vezi- in ne, ni meu nove punce še), in sem htela rešit vezo, ker sm ga mela tak rada, sm mu nonstop pisala smse, pisala na msnju, htela se pomenit z njim in vse.. ampak tk, po enem tednu sm mu lepo dala mir, in je on začel mene spet nadlegovat.. bilo je en mesec še kr napeto, in čeprav mam željo po tem, da mu pišem, da bi se kej pomenla z njim; ampak zdej se pa kr ignorirava, kak dan morda kako besedo spregovoriva, ampak še bolj bolj redko..
Jess° napisal/-a:bljah, morem priznat, da sem se sama našla v teh, groznih bivših puncah.. In sicer, me je sram in vse, ker sm tk norela za njim (tip me je pustu, po enem letu, brez razloga, izjavu da se mu neda bit več z vezi- in ne, ni meu nove punce še), in sem htela rešit vezo, ker sm ga mela tak rada, sm mu nonstop pisala smse, pisala na msnju, htela se pomenit z njim in vse.. ampak tk, po enem tednu sm mu lepo dala mir, in je on začel mene spet nadlegovat.. bilo je en mesec še kr napeto, in čeprav mam željo po tem, da mu pišem, da bi se kej pomenla z njim; ampak zdej se pa kr ignorirava, kak dan morda kako besedo spregovoriva, ampak še bolj bolj redko..
Mislim, da se ne moreš najdt v tem, ker pomoje nisi tok zmešana. Prvo kot prvo je to, da če to priznaš, je jasn, da s tabo ni nč narobe in če si to počela, ker sta nehala in en teden. To ni nč. Pr nama se to vleče od aprila, ko že en let nista bla več skupej. Pa še ona je pustila njega, prepričana v to, da se bo lah cel lajf igrala z njim.
Tko da, mislim, da s teboj ni nč narobe, če hočeš rešit nekaj kar se je ravnokar končalo

Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance