kateri konec Slovenije vam najbolj ugaja?
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Živela bi na dolenjskem ali štajerskem......
to sta midva najlepša konca Slovenije in bom (upam) enkrat živela tam. Samo na gorenjskem ne 

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja Bovec je zelo lep konec.
Jaz sem bila ker me zanima zgodovina sem bila tm v Kobariškem muzeju pa na pokopališču padlih pa tk okol je fajn hodt.
Full je lepo tm.
Jaz sem bila ker me zanima zgodovina sem bila tm v Kobariškem muzeju pa na pokopališču padlih pa tk okol je fajn hodt.
Full je lepo tm.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- BlueGirl1983
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Najlepša mi je Dolenjska, s tistimi grički in vinogradi, pa tudi ljudje so čudoviti, vendar tam ne bi živela, razen če bi se odrekla svojemu poklicu... Tako da za živet je Maribor zakon!
Odbija pa me Gorenjska, saj ne vem zakaj... pokrajina je čudovita. Odbija me gorenjsko narečje, prav tako primorsko... Morda pa sem spoznala samo ne-prave ljudi iz teh krajev.
Odbija pa me Gorenjska, saj ne vem zakaj... pokrajina je čudovita. Odbija me gorenjsko narečje, prav tako primorsko... Morda pa sem spoznala samo ne-prave ljudi iz teh krajev.

Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
-
- Sramežljivka
Mimi_M napisal/-a:Nazadnje sem bila čist očarana nad Dolenjsko, ko sem se jeseni peljala proti Trebnjemu..Res lepo, sonček, pa hribčki..![]()
Drugače pa moja Primorska, sevede,
ampak to mislim bolj goriško - kraški konec, obala meni niti ni nevemkaj..
Hehe u Trebnjem mam jst vikend tm gor nek u hribih