ej da ti še enkrat neki povem.. ne sodi iz svojih neizkušenj in ne prepričuj ljudi da je maturanc ena navadna pijanica
jst nobenga ne prepričujem, jst govorim o tistem v kar sem dobro bila prepričana in kar se je izkazalo za resnično.Kokrat naj še to ponovim?

če ti nisi dala priložnosti svojim sošolcem še izven šole, ne prepričuj da tud drugi naredijo isto
če bi malo bolje prebrala, sem dobro povedala, da smo ga dost skupej pili in hodili naokoli in moje izkušnej s tem.In spet, koga že prepričujem?Kje je napisano: ne dat priložnosti sošolcem??ne obračaj si besed po svoje.
In če kdo prepričuje koga ste to vi, ki vneto ponavljate da fanta na maturanca s sabo sploh ne.kot da vi vse veste kaj komu odgovarja in kako bi se kdo mel s kom.Tud če bi šla dva in zganjala romantiko, ja so faking what?Kukr jim paše, samo to in mislm da se nima prav noben nobeen pravice vtikovat v to koga bo kdo vzel s sabo kam.Jst vzamem tistga ki mi paše, počnem stvari s tistim ki mi paše, pa bilokdo bil, samo da meni osebno ustreza in seveda njemu.kaj pa nekdo tretji pravi, se pa požvižgam.Mislm nevem zdej bomo že kar narekoval življenje drugim, kukr nam paše al kako?
poleg tvojih sošolcov je blo pa na istem maturancu še velik drugih ljudi, ki bi jih lahko spoznala... si pač očitno taka oseba, ki ni preveč samostojna in ma rada nekoga stalno ob seb (fanta, prjatle) in ne morš sama na izlete oz ne morš na izlete z nanovo spoznanimi ljudmi, in čist razumm zakaj maturanc ni zate.
Samostojnost tukej nima nobene veze.enostavno mi pač ne sede s krenim nepoznanim folkom naokol hodt.In ja, rada imam ob sebi nekoga bližnjega, seveda nedvomno.Ti ne?mene ni sram vzet fanta na maturanca, ni e sram ga vzet kamorkoli.Če nama obema sede je fantastično, če pa komu drugemu ne, pa sej pravim, me ne briga.
n če si že pr svojih 17 letih razmišlala kot 30 letnica, da ne rabš žuranja pač uredu, ampak mislm da je za 17 let neki naravnega da rabš pol 4ih letih sredne šole mal zdivjanja, plesa, športanja, brez obremenjevanja da more v usem bit neki poučnega, nekje stran od doma...
zdivjam, plešem, pojem, derem, počnem uslarije, lahko tudi doma.Da bi pa plačevala bajne vsote v tem sorazmerju, pa res ne.In kot sm že rekla (mislm res morm skos ponavlat eno in isto) sem jst od maturanca pričakvala nekej drugega.In ker sem jasno vedela kako dejansko bo tam,enostavno nisem šla, ker nebi imela od tega niti četrtine, kar sem si želela.
mislm da tle noben ne olepšuje maturanca, ampak govorijo iz lastnih izkušenj... ti pač vidš u maturancu use najslabš kar je možno, drugi pa k so dejansko to preživel vejo, da ma ful nekih pozitivnih stvari... Confused sovražm take negativne poglede na stvari katere ne poznaš Rolling Eyes in nima smisla, da jih širš na ostale...
ti pa tko olepšuješ maturance da kar glava peče.
In še enkrat, mene ne briga za ostale tam ki jih sploh e poznam, mene bi brigalo za svoje sošolce in tole družbo in ker sem vedela kakšni so in kaj bodo vsako uro dneva počeli, se nisem pri stavku, da je bil ta maturanc izključno ena sama pijanica, niti mal uštela.
in še nekej, ja, pri sedemnajstih nisem mislila več samo na to kako bom v petek/soboto nekej žurala.So mi druge stvari postale pomembnejše.svoj del sem pa dala skoz, precej konkretno, tko da ne morem rečt da sem karkoli zamudila.

meni pač to ne sede in konec.ne vidim razloga zakaj bi mi moglo i zakaj bi upoštevala katerokoli spisano vašo besedo.
vsak naj se ozira na to kakor njemu paše in ne na to kaj drugi pravijo.pa če na maturanca ali bilokam vzame ali fanta al pa mačko.
in še enkrat, če kdo širi, širite vi vaša prepričanja..