Na maturanc brez fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali bi šle/šel na maturantski izlet brez fanta/punce?

Da
85
87%
Ne
13
13%

Skupaj glasov: 98

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ej da ti še enkrat neki povem.. ne sodi iz svojih neizkušenj in ne prepričuj ljudi da je maturanc ena navadna pijanica

jst nobenga ne prepričujem, jst govorim o tistem v kar sem dobro bila prepričana in kar se je izkazalo za resnično.Kokrat naj še to ponovim? :)

če ti nisi dala priložnosti svojim sošolcem še izven šole, ne prepričuj da tud drugi naredijo isto

če bi malo bolje prebrala, sem dobro povedala, da smo ga dost skupej pili in hodili naokoli in moje izkušnej s tem.In spet, koga že prepričujem?Kje je napisano: ne dat priložnosti sošolcem??ne obračaj si besed po svoje.
In če kdo prepričuje koga ste to vi, ki vneto ponavljate da fanta na maturanca s sabo sploh ne.kot da vi vse veste kaj komu odgovarja in kako bi se kdo mel s kom.Tud če bi šla dva in zganjala romantiko, ja so faking what?Kukr jim paše, samo to in mislm da se nima prav noben nobeen pravice vtikovat v to koga bo kdo vzel s sabo kam.Jst vzamem tistga ki mi paše, počnem stvari s tistim ki mi paše, pa bilokdo bil, samo da meni osebno ustreza in seveda njemu.kaj pa nekdo tretji pravi, se pa požvižgam.Mislm nevem zdej bomo že kar narekoval življenje drugim, kukr nam paše al kako?

poleg tvojih sošolcov je blo pa na istem maturancu še velik drugih ljudi, ki bi jih lahko spoznala... si pač očitno taka oseba, ki ni preveč samostojna in ma rada nekoga stalno ob seb (fanta, prjatle) in ne morš sama na izlete oz ne morš na izlete z nanovo spoznanimi ljudmi, in čist razumm zakaj maturanc ni zate.

Samostojnost tukej nima nobene veze.enostavno mi pač ne sede s krenim nepoznanim folkom naokol hodt.In ja, rada imam ob sebi nekoga bližnjega, seveda nedvomno.Ti ne?mene ni sram vzet fanta na maturanca, ni e sram ga vzet kamorkoli.Če nama obema sede je fantastično, če pa komu drugemu ne, pa sej pravim, me ne briga.

n če si že pr svojih 17 letih razmišlala kot 30 letnica, da ne rabš žuranja pač uredu, ampak mislm da je za 17 let neki naravnega da rabš pol 4ih letih sredne šole mal zdivjanja, plesa, športanja, brez obremenjevanja da more v usem bit neki poučnega, nekje stran od doma...

zdivjam, plešem, pojem, derem, počnem uslarije, lahko tudi doma.Da bi pa plačevala bajne vsote v tem sorazmerju, pa res ne.In kot sm že rekla (mislm res morm skos ponavlat eno in isto) sem jst od maturanca pričakvala nekej drugega.In ker sem jasno vedela kako dejansko bo tam,enostavno nisem šla, ker nebi imela od tega niti četrtine, kar sem si želela.

mislm da tle noben ne olepšuje maturanca, ampak govorijo iz lastnih izkušenj... ti pač vidš u maturancu use najslabš kar je možno, drugi pa k so dejansko to preživel vejo, da ma ful nekih pozitivnih stvari... Confused sovražm take negativne poglede na stvari katere ne poznaš Rolling Eyes in nima smisla, da jih širš na ostale...

ti pa tko olepšuješ maturance da kar glava peče.
In še enkrat, mene ne briga za ostale tam ki jih sploh e poznam, mene bi brigalo za svoje sošolce in tole družbo in ker sem vedela kakšni so in kaj bodo vsako uro dneva počeli, se nisem pri stavku, da je bil ta maturanc izključno ena sama pijanica, niti mal uštela.
in še nekej, ja, pri sedemnajstih nisem mislila več samo na to kako bom v petek/soboto nekej žurala.So mi druge stvari postale pomembnejše.svoj del sem pa dala skoz, precej konkretno, tko da ne morem rečt da sem karkoli zamudila. :) samo važno je, da vsi drugi veste ka je za koga najboljš in kako nekdo živi in kaj se dogaja.In najlažje se je vlečt ven z nekimi olepšavami, pa vsi dobro vemo, kje se zajec skriva. :)

meni pač to ne sede in konec.ne vidim razloga zakaj bi mi moglo i zakaj bi upoštevala katerokoli spisano vašo besedo.
vsak naj se ozira na to kakor njemu paše in ne na to kaj drugi pravijo.pa če na maturanca ali bilokam vzame ali fanta al pa mačko.

in še enkrat, če kdo širi, širite vi vaša prepričanja..
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

~NIA~ napisal/-a:vsaj nekdo ki me razume ;)
in ne, ni mi žal da nism šla.. naš razred je itak buzara od buzare.. vsi smo po skupincah, po dve in dve.. ok, sej se pogovarjamo tud med sabo, tud čist osebne stvari..
ampak glede na to da tud moja best frendica ni šla, bi bla jst na maturancu čist sama.. mislem, sej bi bla z ostalmi, sam nebi pa mela nje, kot bi vse druge imele uno 'svojo' ..
tko da.. ni nama žou ;) ne meni ne njej

jz nism šla z najbolšo kolegico al pa z unimi k se fuld ružm in kaj zdej..je šlo pa tok mojih sošolk k se še zmer dost štekamo, z eno sva se tm tok zaštekale, nažurale, napile, nadensale da men ni nč mankkal..pač eni smo take vrste ljudi da se hitr prlagodimo..jz bi ga tok dobr žurala tut če bi šli sami sošolci i guess tko da :) važn je kašna oseba si..pa tut mau šteje kašn razred maš :) moj je supr d best
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

miky-ca napisal/-a:nikolliiii v življenju nebi zamudila maturanskega izleta....veliko mojih sošolk je odšlo in nobena ni prevarala fanta....zaupaj vase....in pol bo ti tut fant zaupal....maturantski izlet je le eden v življenju in vrjam marsikateri od mojih sošolk , ki niso ble na maturancu zarat fanta jim je žau....to je le tedn druženja in žuriranja s sošolci in sošolkami.... :D :D :D nebo ti žal

p.s.: js bi šla še enkrat :D :D :D

TOČN TKO. do zadnje pike vklučno s tem da i šla še enkrt, da mam tipa pa ga tkrt nism niti mau rpevarala ne nč, in drugi tut ne..pa sploh ni kao ene kurbarije al something :D
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

maturanc je sam enkrt v življenju ane? in kokr vem, so se usi mel noro fajn. mislim, da morš razpucat u glavi, da je bivši bivši ... da sta šla narazn ... in da žviš zdej novo življenje z novim fantom. in če ga maš tko rada kokr si napisala ... pol ne vidim problema, zakaj bi mogla padit na fore bivšega.
ampak kljub temu, zastopim situacijo ... če ti je res tko, da veš d se nebi mogla upret bivšemu (ko je umes alkohol se lahk marskej nared ane) ... ostan doma. vrjetn ti bo nekoč za tole fejst žal, sam če nočeš zakomplicirat nastale situacije bo pač tole tvoja cena k jo boš plačala.
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Jaz bi šla. Če ti fant ne zaupa, oz., če mu ti nisi sposobna ostati zvesta, potem nista za skupaj.
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

*purple* napisal/-a:če kdo prepričuje koga ste to vi, ki vneto ponavljate da fanta na maturanca s sabo sploh ne.kot da vi vse veste kaj komu odgovarja in kako bi se kdo mel s kom.Tud če bi šla dva in zganjala romantiko, ja so faking what?Kukr jim paše, samo to in mislm da se nima prav noben nobeen pravice vtikovat v to koga bo kdo vzel s sabo kam.Jst vzamem tistga ki mi paše, počnem stvari s tistim ki mi paše, pa bilokdo bil, samo da meni osebno ustreza in seveda njemu.kaj pa nekdo tretji pravi, se pa požvižgam.Mislm nevem zdej bomo že kar narekoval življenje drugim, kukr nam paše al kako?

Sej ne gre za narekovanje, kaj bojo drugi delali in nevem kaj.. Ampak a bi bi bil to maturantski izlet, če bi vsaka punca vzela s sabo še svojega fanta in vsak fant svojo punco? :gruebel:
Odgovor je menda jasen..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

...
Zadnjič spremenil saska1, dne 18. Nov. 2010 16:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
G N R
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a G N R »

saska1 napisal/-a:Nikakor fanta s sabo na maturantski izlet. To je ful bedno, saj ste mele vse prej kot ste začele s fantom prijateljice, ne razumem zakaj se toliko žensk tako zelo spremeni enkrat ko so v zvezi. bedarija. naenkrat več nisem jaz, ampak sva midva. in od tu naprej vse samo v dvojini. to mi je res glupo. Največja napaka po mojem, ki jo punce delajo v zvezi je to, da kar naenkrat postavijo v center svojega sveta fanta. Moraš met še naprej svoje življenje, pa biti ti! Fant ni tvoje celo življenje, je en del tvojega življenja.

s tem se pa js toook strinjam, da se bolj nebi mogla :P mam tut js take kolegice, ko so se totalno spremenile zarat svojih fantov, in so njih postavle v središče, davč okolo pa nč drugega. :roll: pač js ti tut svetujem, da greš na izlet, pa tudi, če se ti zdi, da ne moreš ostat zvesta...tak se boš saj prepričala, če sta res za skupi in če je on to res kar hočeš met:)
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a h3x0r89 »

Mah .. sej nekaj jih ni šlo .. .
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

jst sm šla namaturanca sama.. z mojim sma takrat bla skup 2 leti...seveda sm ga pogrešala, ampak sm po vrnitvi ugotovila, da je blo njemu bol hudo k men :D
povedat hočem, da je maturanc nekaj kar je samo enkrat vživljenju in kljub temu, da sm fanta pogrešala, sm poskušala uživat kokr se je dal...in uživat se da brez varanja...js sm skos mela v gčavi, da mam doma nekoga, ki ga pod nobenim pogojem ne želim izgubiti..
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Jaz bi šla!!Definitivno bi šla.
Morda je to tudi čas,ko boš uvidela,koga pravzaprav ljubiš,saj se mi zdi,da te od bivšega,loči le dejstvo,da se tebi zdi,da ne misli resno.........Sicer bi bila pa z njim...?
Naredi kar ti veli srce,kar čutiš.In ne misli,da boš kaj bolj iskrena,če boš z zdajšnjim ostala doma in mislila in na bivšega.
Pojdi tja,uživaj,odločaj se,zaupaj svojemu instinktu!
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LiEn »

evo še moj nasvet - lansko leto sem bla na maturantskem izletu in dol je itak tako, da tipi grejo s samo dvema namenoma - PIT in GONIT SE. Tudi s tvojim bivšim ne bo drugače, sicer pa sem prepričana da če mu ne boš ustregla ti, mu bo pa katera druga - dol to itak ne bo panike :D
Moje osebno mnenje : POJDI!!! Maturantski izlet je le 1x v življenju, pa ja ga ne boš spustila zaradi enega oz. dveh tipov katerih se čez 10 let verjemi meni, še spomnila ne boš!!!!! Maturantski izlet pa se ti bo mislilm da vseeno vtisnil v spomin..
Sicer me pa tvoje razmišljanje res prav jezi! Da boš zarad enega oprostite na izrazu kurca žrtvovala se.kaj imaš 13let?? ker tako sem razmišljala jaz pri 13ih.......mah pusti stat.. ni vredno. Ti samo pojdi in uživaj!boš že vidla...
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a black_lady »

Jaz mam en podoben problem kot ti. Tudi jaz gren na maturanca brez fanta. sicer ni tam nobenih bivših ampak ok. nevem,...Jaz ti rečem samo to, da na maturanca moraš stoprocentno it! :D Ker verjetno s tem fantom ne boš do konca življenja skup in ti bo mogoče pol žal, da zaradi fanta nisi šla. Ker to priložnost maš samo enx v življenju. In še to... Če maš svojega fanta res rada ga ne boš pustila zaradi bivšega ali ga prevarala. Če pa ga boš... Pol boš vedla, da ga očitno že nimaš tolk rada...Mislim, da je to odlična priložnost, da ugotoviš kdo ti več pomeni: sedanji ali bivši. :)
Have funn :D
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tmalaa napisal/-a:
*purple* napisal/-a:če kdo prepričuje koga ste to vi, ki vneto ponavljate da fanta na maturanca s sabo sploh ne.kot da vi vse veste kaj komu odgovarja in kako bi se kdo mel s kom.Tud če bi šla dva in zganjala romantiko, ja so faking what?Kukr jim paše, samo to in mislm da se nima prav noben nobeen pravice vtikovat v to koga bo kdo vzel s sabo kam.Jst vzamem tistga ki mi paše, počnem stvari s tistim ki mi paše, pa bilokdo bil, samo da meni osebno ustreza in seveda njemu.kaj pa nekdo tretji pravi, se pa požvižgam.Mislm nevem zdej bomo že kar narekoval življenje drugim, kukr nam paše al kako?

Sej ne gre za narekovanje, kaj bojo drugi delali in nevem kaj.. Ampak a bi bi bil to maturantski izlet, če bi vsaka punca vzela s sabo še svojega fanta in vsak fant svojo punco? :gruebel:
Odgovor je menda jasen..

zame bi bil ja :)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

saska1 napisal/-a:Nikakor fanta s sabo na maturantski izlet. To je ful bedno, saj ste mele vse prej kot ste začele s fantom prijateljice, ne razumem zakaj se toliko žensk tako zelo spremeni enkrat ko so v zvezi. bedarija. naenkrat več nisem jaz, ampak sva midva. in od tu naprej vse samo v dvojini. to mi je res glupo. Največja napaka po mojem, ki jo punce delajo v zvezi je to, da kar naenkrat postavijo v center svojega sveta fanta. Moraš met še naprej svoje življenje, pa biti ti! Fant ni tvoje celo življenje, je en del tvojega življenja.

Pr men se je zgodil točno to...in ni mi žal, ker šele zdej vidm kakšne "prijatelje" sem mela...in ne vem zakaj ne bi fanta postavila na prvo mesto, če se mam z njim bolj fajn kot pa s prijateljicami...pa sej bolj ko odraščaš, bolj se zavedaš, da se ljudje spreminjamo in s tistimi, s katerimi sem preživljala srednješolska leta, nimam nobenih skupnih interesov več...s fantom mi je pa po dveh letih in pol vsak dan lepše.

Na maturanca sem sicer šla samska...pa je blo dost bedno, ker se nismo štekal kot klas pa še zbral smo si res bedno destinacijo s še bolj bedno agencijo, ki nas je dejansko mela namen kej naučit... :roll: Fanta pa definitivno ne bi vzela s sabo...raj jst ostanem doma pa greva skupi na morje, kot da bi ga vlekla s sabo na maturanca...
Odgovori