BLUBABY napisal/-a:Drugače pa jz uporabljam oba PC in Mac..že ko kupš mac al pa nek drug comp je taka razlika da glava peče - ker. pr macu odpreš in dela, vse je tko na simpl in vse lohk z dvema klikoma nardiš, pri ostalih kompih pa sm se vedno zafrkavala z nekimi driverji in podobnimi zadevami. Naslednja stvar je da ima MAc super programsko opremo (npr. iweb, i photo, garage bend, time capsule..), ni zajebancije s patchi, wirusi in inštaliranjem programov..
Mogoce je to zato ker ne znas uporabljat racunalnika, in instaliras cel kup govna na windowse. Windowsi XP, ki niso sli skozi roke bedaka se zazenejo v nekaj sekundah, vse dela hitro in problemov z driverji in softwareom ni.
Problemi nastanejo ker neumni ljudje navlecejo vse mozno govno na racunalnik. Seveda pri Macu tega problema ni ker sploh ne obstaja dovolj softwarea zanj, da bi ga lahko resno zapacal.

BLUBABY napisal/-a:Glede tega da imajo PC in Maci isti hardware...ja soo what. Svaka čast applu, da zna ta hardware tko zapakirat da je kr nekej potrošnikov prpravljeno plačat za izdelek mnogo več kot pa za vaše škatle.
Imas prav, vsaka cast applu da zna folk prepricat, da za lepse ohisje dajo 100% vec denarja. In vsa sramota kupcem da nasedejo in dajo pol miljona bivsih tolarjev(!) za notebook, ki je povprecen.
BLUBABY napisal/-a: Sploh pa ne vem zakaj je treba žalt..
Ker ste neeticni, ker se lazete ostalim, da so maci zmogljivejsi, kar niso.
Meni osebna etika ne dopusca, da bo tiho gledal, kako se tukaj buce vali in nateguje drug folk da bo neki blaznega dubu za svoj denar. To niti pod razno ni res. Mac ima nekatere prednosti, ampak zdalec niso vredne razlike v ceni. Z macom dobis manj za svoj denar kot z navadnim notebookom. Sem tudi sam razmisljal o nakupu maca, potem sem pa raje kupil HPja in sm prisparal skoraj 200 jurjev.
Dandanes bo katerakoli cosmopolitanka na tem forumu za 800 eur dobila racunalnik, ki je boljsi in zmogljivejsi od tega kar rabi.
Kdor pa zeli denar stran metat pa naj izvoli.
BLUBABY napisal/-a:človek bi že pomislu, da imate potlačene travme, ker si ga ne morte prvoščt, pa bi ga radi:PP
BLUBABY napisal/-a:McLarnovc tole namigovanje, da imajo macbooke sam neke keš pičke
Mislim pa da to govori samo zase.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.