Mah men je to krneki s temi mitingi. Zmer se neki menmo..pol pa pol folka od tega zajebe in mi gre to počas res že na živce.
Jst sm drgač tok zmatrana dons, čist use me boli k smo mel učer piknik...morm neki povedat (čeprov bo OT) k sm tok jezna zarad zjutri.
Tok mam zlate sošolce da kr res ni. Mel smo razredni piknik, in na konc nj bi USI pospravlal..in le kaj se je zgodil na konc. Pol jih je dam spizdilo, tisti k so pa ostal so se pa naselil pred kočico in se nastavlal soncu pa čvekal. Pol sm začela pospravlat, pospravm kuhno, wc, pometem..čakam če bo kdo kej reku če je za pomagat. Noben. Pol sm unmu sošolcu zamorila da nj on pomije po tleh (kr dost je za pomit) in je celo vedro nesu do unga prostora pol je šu pa nazaj sedet. Pol sm šla jst pomivat, zmatrana sm bla pa tok da sem zvezde vidla..uni pa men uzun ja Anja kok si pridna, ti si naša mamica

...takt se mi je pa odpelal. Kva me bojo kle neki u glavo jebal, preklete budale ene. In pol na konc je bil en sošolc užaljen ker sem ga nadrla...mislm halo kdo pa ne bi znoru če bi mogu use sam nardit..ostalih 15 bi pa poležaval zravn. Pa ne da bi kdo kej uprašu če je kej za pomagat

. Prov vesela sem da je konc da jih ne bom nikol več vidla.
Sploh ne vem če sem dons sposobna za miting, ker sem jezna, razočarana, zmatrana pa še za usak drek mi gre na jok.