Thenxxx :bussi:
Sama sem tud probala kaj skup spravit (milijonkrat sem šla poslušat), da bi sestavila kaj.... in kot vidim zdaj mi ni kaj prida uspelo
Je kar nekaj večjih odstopanj od mojega "texta" !
Ful se mi dopade tak besedilo kot pesem.
Komaj čakam da slišim tisto pesem Autopilot, ki ste rekli da jo je sam napisal. Zagotovo je wonderful
Mmmm...kaj sem še hotla rečt?? Aia
Ta njegova Ex-Freundin (Jennifer al kaj ji je sploh ime) ni niti tak grozna, kot se mi je na začetku zdela, ko sem vidla tiste fotografije o njej (na njih je bla res grooozna). Zdaj ko pa sem gledala video Explosiv-Weekend, ki si nam ga FreakChiq prejšnjič posredovala sem bla presenečena. Je kar lušna morem priznat (pačeprav bi najraje rekla da je grda!!). Po moje si ga ne zasluži. Zdaj se je začela spet zanimat za njega, ko je postal zvezda. No... odbija me ta baba!
Pa s tem ne mislim na to da sem ljubosumna. Thomas si zasluži boljšo!!

Če z njim okrog po koncertih hodi, potem po mojem ni samo običajna ex... 
Ampak skupaj pašeta pa mi še zmeraj ne.. Pa ne zato, ker bi mi dogajalo tak kak oni "ich wäre Plan B" lujzi al pa ker bi bla dželus

Mislim, če res nista skupaj, to je tak, kot bi si na primer Robbie Williams kolega zraven na koncerte vlačil, hehe. Saj pravim, ok, če ima ženska res kakšno funkcijo in dejansko kaj počne, ko je tam zraven, pol ok. Drugače pa res ne vidim ponte.