Iluminati napisal/-a:Raje sie malo izobrazi tu:
http://amazingdiscoveries.org/media-Vid ... aught.html
kot da trosis neumnosti.
To je izobraževanje...?
Sicer pa bi lahko povzel te predolge monologe, ker je škoda časa za gledati vse to.
Iluminati napisal/-a:Raje sie malo izobrazi tu:
http://amazingdiscoveries.org/media-Vid ... aught.html
kot da trosis neumnosti.
# Kaj vas najbolj moti glede predpostavke, da Bog obstaja?
# Katera je tista lastnost, ki enostavno nima smisla?
# Kaj je tisto nepremostljivo vprašanje, katere odgovor bi lahko spremenil mišljenje v možnost obstoja Boga?
študentka20 napisal/-a:Najvišja inteligenca oz. Energija oz. Kozmos. To je tisto is česa smo ustvarjeni,in to je tisto kar nas vodi skozi življenje,če hočemo ali pa ne. In to so religijo opredelile kot Bog.
Sp3lca napisal/-a:Noelia mislim, da si preveč obremenjena z idejo o krščanskem bogu (oz. katerem koli) kot učijo pri verouku. Po mojem mnenju je cerkev morala dat neko idejo "starčka, ki nas opazuje" zato, da so se ljudi zaradi strahu pred njim vračali v cerkev. Jemlji boga kot temeljno energijo. Ki nas je ustvarila in je zaradi nje prišlo recimo do velikega poka (ali v karkoli verjemeš) in da je nastalo vesolje in tudi zemlja na kateri živiš. Možnost oz. verjetnost, da bi zemlja nastala naključno se mi žal zdi premajhna. In ja verjamem, da se bom po smrti vrnila k Bogu in verjamem tudi, da bom segnila v zemlji in da ni posmrtnega življenja, ker zame je Bog vse kar me obdaja, torej osnovna energija.
Mislim,da je full lažje razumet Boga (al karkoli ga imenuješ), če pomisliš tudi iz okvirov religije kot take.
Sp3lca napisal/-a:Noelia mislim, da si preveč obremenjena z idejo o krščanskem bogu (oz. katerem koli) kot učijo pri verouku. Po mojem mnenju je cerkev morala dat neko idejo "starčka, ki nas opazuje" zato, da so se ljudi zaradi strahu pred njim vračali v cerkev. Jemlji boga kot temeljno energijo. Ki nas je ustvarila in je zaradi nje prišlo recimo do velikega poka (ali v karkoli verjemeš) in da je nastalo vesolje in tudi zemlja na kateri živiš. Možnost oz. verjetnost, da bi zemlja nastala naključno se mi žal zdi premajhna. In ja verjamem, da se bom po smrti vrnila k Bogu in verjamem tudi, da bom segnila v zemlji in da ni posmrtnega življenja, ker zame je Bog vse kar me obdaja, torej osnovna energija.
Mislim,da je full lažje razumet Boga (al karkoli ga imenuješ), če pomisliš tudi iz okvirov religije kot take.
Obožujem ga.Žgajnar napisal/-a:"Bojkotirajmo krščanstvo! Skoraj 40 let je minilo, odkar je človek pristal na Luni. In še zmeraj skoraj milijarda ljudi dejansko verjame, da jim neki Jud, ki je bil svoj lasten oče, garantira, da bodo živeli večno, če bodo simbolično jedli njegovo meso, pili njegovo kri in mu telepatsko sporočali, da ga sprejemajo za svojega gospodarja, zato da bi on, ki je umrl pred 2000 leti,lahko odvzel zlo, ki je v vsakem človeku zato, ker je neko žensko, narejeno iz rebra, prepričala govoreča kača, da naj je iz magičnega drevesa, kar je vznemirilo kozmičnega očka, ki je izumil vesolje, postopek in namen svojega izuma pa se odločil razkriti samo peščici semitov v bronasti dobi."
Zakon citat.